Focus op frisse lucht

Aircocheck


 

In de wagen is klimaatregeling een welgekomen en haast onmisbare luxe

Een goed werkende airconditioning haalt het vocht uit de binnenkomende lucht, waarna de lucht opgewarmd of afgekoeld wordt. Laat uw klimaateenheid jaarlijks controleren voor een optimale werking en maximaal comfort. Eventuele problemen worden opgespoord en opgelost, en het hele aircosysteem krijgt een grondige opfrisbeurt.

's Winters is de droge warme lucht van de airco veel efficiënter dan de gewone ventilatie om uw voorruit te ontwasemen. Bij warme zomertemperaturen zorgt de gekoelde droge lucht net voor een aangename koele luchtstroom in de wagen. Bovendien filtert de airco ook stof en micro-organismen uit de lucht.

callout-1
 

Laat uw klimaateenheid jaarlijks controleren voor een optimale werking en maximaal comfort. Eventuele problemen worden opgespoord en opgelost, en het hele aircosysteem krijgt een grondige opfrisbeurt.

 

COMPLETE AIRCOSERVICE
€ 94

Controle inhoud en bijvullen aircovloeistof

Als de hoeveelheid koudemiddel in het aircosysteem te laag wordt, zal de werking van de airco sterk afnemen en kan dit zelfs tot schade leiden. De compressor moet dan grotere inspanningen leveren, met een hoger brandstofverbruik en een snellere slijtage van de compressor tot gevolg.

Het aircosysteem wordt uitgebreid gecontroleerd op lekdichtheid, eventueel aanwezig vocht wordt verwijderd. Nadat het aircosysteem weer is afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel*, olie en detectievloeistof werkt uw airco weer als nieuw! Wanneer een defect en/of lek wordt vastgesteld, verhelpen onze technici die graag (uiteraard nadat u de offerte heeft goedgekeurd).

*koudemiddel niet inbegrepen (afhankelijk van type wagen)

callout-2-controle

Geurbehandeling en reiniging

Ook uw Volvo heeft last van industriële luchtvervuiling en uitlaatgassen, nicotine, stuifmeel en andere allergenen in de lucht. Zonder goed werkend aircosysteem dat deze schadelijke stoffen tegenhoudt en uit de lucht filtert, zouden deze telkens u uw auto start in uw Volvo geblazen worden.

De Volvo Airco Fresh Treatment is een reiniging van uw airco op basis van een ultrasone verneveling, en verwijdert alle verontreinigingen die zich na verloop van tijd in het aircosysteem nestelen. Het resultaat: een snelle en doeltreffende reiniging van het aircosysteem die u gedurende minstens 1 jaar verlost van onaangename geurtjes en allergische reacties.

callout-3-geurbehandeling
 

Adviesprijzen geldig tot 31 december 2024, inclusief werkuren en 21% btw, exclusief koudemiddel, olie, detectievloeistof en eventueel te vervangen onderdelen.