Nieuws en evenementen


teaser-image
Evenement

07 januari 2022

TCO: HOE MAAKT U DE JUISTE KEUZE?

Door evoluties in de autofiscaliteit en op het niveau van elektrische en plug-inhybride technologie is de impact van een motorisering groter dan ooit. Door alle kosten te integreren, van de aanschafprijs tot het verbruik of zelfs de elektrische infrastructuur, helpt de TCO-berekening u als geen ander om de juiste keuze te maken.

teaser-image
Nieuwsbericht

07 december 2021

FOCUS OP PLUG-INHYBRIDE

Van de XC40 tot de XC90, de hele modellenfamilie van Volvo is verkrijgbaar met een plug-inhybride motor. Bovendien heeft elk Volvo Recharge-model een CO2-uitstoot die onder de maximale aftrekgrens ligt. Verder zet Volvo de stap naar elektrificatie met de lancering van de nieuwe elektrische cross-over C40 Recharge Twin.

teaser-image
Nieuwsbericht

07 december 2021

2026: maak u klaar voor de grote elektrische sprong

De Regering-De Croo heeft beslist: tegen 2026 zullen enkel nog nieuwe koolstofneutrale (dus elektrische) voertuigen fiscaal aftrekbaar zijn. Die maatregel komt er samen met andere fiscale evoluties die het dagelijkse beheer door fleetmanagers stevig op zijn kop zullen zetten.

teaser-image
Nieuwsbericht

07 december 2021

FLEET CAPTAINS: DIRECT CONTACT VOOR EEN BETERE SAMENWERKING

Sinds het begin van dit jaar heeft Volvo de B2B-relaties versterkt met de komst van zijn Fleet Captains. Nicolas Pietrons, die verantwoordelijk is voor de fleettak bij Volvo Malcorps Motors, staat aan het roer. Klaar om zakelijke klanten naar de beste service te loodsen.

teaser-image
Nieuwsbericht

07 december 2021

SPECIALE SERVICE VOOR PROFESSIONALS

Van snel een afspraak maken tot het persoonlijke contact met de technici en de Business Corner, Volvo Malcorps Motors doet er alles aan om de beste service te bieden voor fleetklanten en andere professionals.

teaser-image
Nieuwsbericht

24 februari 2021

SAV: GOED GEORGANISEERD ZODAT U TIJD WINT

Om zijn fleetklanten te ondersteunen en zijn B2B-relaties dynamischer te maken biedt de concessie Volvo Malcorps by Ginion meerdere specifieke diensten aan waarmee bedrijven tijd winnen. Naast de Volvo Personal Service biedt de concessie ook de Office Service aan, waarbij onze teams uw voertuigen op kantoor komen oppikken en weer afzetten.

teaser-image
Nieuwsbericht

24 februari 2021

XC40 RECHARGE P8 AWD: DE EERSTE PUUR ELEKTRISCHE VOLVO.

De XC40 Recharge P8 AWD is het eerste elektrische model van Volvo en hij combineert het gewaagde en stoere design van een SUV met een ultramoderne motor die hem een rijbereik van meer dan 400 kilometer en een vermogen van 408 pk verleent.

teaser-image
Nieuwsbericht

24 februari 2021

PHEV: ALLE INFORMATIE VOOR EEN EFFICIËNTER GEBRUIK

Het brandstofverbruik verminderen met behulp van elektriciteit, dat is het doel van de plug-inhybride modellen van het Recharge-gamma van Volvo. Door een verbrandingsmotor te combineren met een elektromotor en een batterij stoten plug-inhybrides minder CO2 uit en zijn ze fiscaal voordeliger.

teaser-image
Nieuwsbericht

24 februari 2021

FLEETNEWS: TEAM OPGELEID VOLGENS DE WENSEN VAN DE FLEETKLANT

Om zijn B2B-relaties dynamischer te maken, past Volvo Malcorps zijn interne organisatie aan door zijn team te versterken met een structuur die op de fleet is gericht. Nicolas Pietrons is in de rol van Fleet Coordinator belast met het vormen en ontwikkelen van deze nieuwe commerciële relaties.