EEN TEAM OPGELEID VOLGENS DE WENSEN VAN DE FLEETKLANT

FLEETNIEUWS


Om zijn B2B-relaties dynamischer te maken, past Volvo Malcorps Motors zijn interne organisatie aan door zijn team te versterken met een structuur die op de fleet is gericht. Nicolas Pietrons is in de rol van Fleet Coordinator verantwoordelijk voor de vorming en ontwikkelen van deze nieuwe commerciële relaties.

FLEETNIEUWS

HET FLEET TEAM VOLVO MALCORPS

Om zijn B2B-relaties dynamischer te maken, past Volvo Malcorps zijn interne organisatie aan door zijn team te versterken met een structuur die op de fleet is gericht. Nicolas Pietrons is in de rol van Fleet Coordinator belast met het vormen en ontwikkelen van deze nieuwe commerciële relaties.

Sinds een paar jaar evolueert het gamma van Volvo naar een selectie van modellen die grotendeels beantwoorden aan de fiscale normen en behoeften, van diesel over plug-inhybride tot elektrisch. Om dit toenemende succes te ondersteunen en dit belangrijke segment dynamischer te maken versterkt Volvo Malcorps zijn team met een fleetspecialist.

Nicolas Pietrons is al twee jaar aan de slag bij de concessie van Volvo Malcorps Motors en draagt zijn diepgaande kennis van het merk bij ten dienste van het fleet-cliënteel.

“Het is mijn bedoeling om te werken aan een win-win-samenwerking met bedrijven en overheden in Waals-Brabant. Ik wil met die laatste een gezonde en communicatieve relatie ontwikkelen in lijn met de Fleet-politiek van Volvo Cars Belgium”, vertelt Nicolas Pietrons.

De fleetunit zet een nieuwe stap naar buiten en werkt complementair met de verkoopteams in de showroom. Nicolas wordt ook de nieuwe contactpersoon voor alle bedrijven en fleetbeheerders. Of het nu gaat om de keuze van een model of de aankoopmethode, het doel is om een 360-gradenantwoord te bieden op de vragen van wagenparkbeheerders. Door onder andere de ondertekening van een vlootverdrag aan te bieden. Het ondertekenen van een vlootconventie geeft elk bedrijf de mogelijkheid om te genieten van speciale voorwaarden die op maat zijn van de grootte van de vloot en het jaarlijkse verkoopvolume. 

Hij wordt bij zijn dagelijkse taken bijgestaan door Frédéric Gelhausen en Robin Vanden Borre. “Nicolas komt bij een dynamisch team dat een erezaak maakt van het onderhoud en de ontwikkeling van duurzame B2B-relaties”, vertelt Dimitri Gose, Operationeel Directeur bij Volvo Malcorps.

ART2_FLEETTEAM_nom_0