ACB Wavre

Volvo Selekt


Meteen beschikbare wagens

Tweedehands, niet tweede keuze.

Wanneer u voor een Volvo Selekt kiest, koopt u meer dan een prachtige tweedehandswagen. Alleen de beste tweedehands Volvo's worden geselecteerd om het Selekt-label te dragen, zodat we de kwaliteit en veiligheid kunnen borgen die ons eigen is.

Elke Volvo Selekt krijgt de meest recente software-upgrades en wordt gecontroleerd op meer dan 150 punten om te garanderen dat hij voldoet aan onze standaarden rond veiligheid, prestaties en presentatie. Een Volvo Selekt wordt geleverd met 2 jaar garantie voor Volvo’s tot 5 jaar en met 1 jaar garantie voor Volvo’s van 5 tot 10 jaar. Daarenboven geniet u ook steeds van gratis pechverhelping én inruilgarantie. Zo maakt u een goede start met de Volvo van uw keuze.

Volvo Selekt

Geniet van onze tijdelijke aanbiedingen

Hoe dat tweedehandse toch zo nieuw kan voelen? Dat is de kracht van Volvo Selekt. Geniet nu van tijdelijke aanbiedingen op onze onmiddellijk beschikbare modellen.

selekt-september_promotionstextimage4x3
 
 
callout-selekt_zorgvuldig-geselecteerd_icon

Zorgvuldig geselecteerd

Wij selecteren enkel de beste Volvo tweedehandswagens om als Volvo Selekt te verkopen. Een Volvo Selekt is jonger dan 10 jaar en heeft minder dan 150.000 km op de teller staan.

 
callout-selekt_grondig-gecontroleerd_icon

Grondig gecontroleerd

Een grondige controle op meer dan 150 punten zorgt ervoor dat elke wagen voldoet aan Volvo's hoge standaarden rond veiligheid, kwaliteit en presentatie.

 
callout-selekt_24m-garantie-nl_icon

Tot 24 maanden garantie

U kan tot 24 maanden rekenen op onze Volvo Selekt-garantie zonder kilometerbeperking, die u na afloop nog 12 maanden kan verlengen dankzij Volvo Renewal. Een Volvo Selekt wordt geleverd met 2 jaar garantie voor Volvo’s tot 5 jaar en met 1 jaar garantie voor Volvo’s van 5 tot 10 jaar.

 
callout-selekt_pechverhelping_icon

Gratis pechverhelping

Bij elke Volvo Selekt bieden wij 1 jaar gratis pechverhelping door Volvo Assistance*. Later wordt die bij elke onderhoudsbeurt telkens opnieuw met 1 jaar gratis verlengd.

 
callout-selekt_inruilgarantie-nl_icon

Inruilgarantie

Bevalt uw Volvo Selekt toch niet helemaal, dan mag u binnen 30 dagen of 1.500 km ruilen.

 
callout-selekt_up-to-date_icon

Up-to-date

De software krijgt een upgrade zodat alle technologieën en systemen aan boord helemaal up-to-date zijn.

 
callout-selekt_nauwkeurig-voorbereid_icon

Nauwkeurig voorbereid

De originele fabrieksinstellingen worden opnieuw ingesteld en de wagen wordt tot in de puntjes schoongemaakt, zo voelt ook een Volvo Selekt aan als nieuw.

 
callout-selekt_volvo-onderdelen_icon

Originele Volvo-onderdelen

Wanneer een kleine herstelling moet worden uitgevoerd, gebruiken we daarvoor alleen originele Volvo-onderdelen. Zo blijft uw Volvo Selekt ook echt 100% Volvo.

 
callout-selekt_technici_icon

Bij Volvo opgeleide technici

Door doorgedreven interne opleidingen krijgen Volvo-technici onze innovatieve en authentieke Volvo-werkmethodes helemaal onder de knie.

 
callout-selekt_garantie-accu_icon

Garantie op batterij

De Volvo Cars Garantie voor de batterij van de elektromotor is 8 jaar of 160.000 km, wat zich het eerst voordoet, op voorwaarde dat de auto en de batterij onderhouden en gebruikt worden in overeenstemming met de aanbevelingen van Volvo Cars.

 

* Volvo Assistance wordt tot 3 jaar na de eerste inschrijvingsdatum enkel gegarandeerd voor voertuigen die oorspronkelijk nieuw geleverd werden door een in België of het Groothertogdom Luxemburg gelegen erkende Volvo-verdeler. Meer info en voorwaarden op volvocars.be/assistance-nl en in de meest recente Volvo Assistance-brochure.