Rijplezier ten top

DE NIEUWE VOLVO S60 BERLINE


Ontdek de dynamische berline die autorijden een heel nieuwe betekenis geeft.

DYNAMISCHE ELEGANTIE

Ontworpen voor rijplezier

De nieuwe Volvo S60 is de sportberline die het woord 'rijplezier' een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloos vermogen en intuïtieve technologie gaan hand in hand, terwijl een gesofisticeerd chassis voor een ideale balans tussen comfort en controle zorgt. Dankzij meerdere rijmodi beleeft u keer op keer een dynamische rijervaring. Het interieur is volledig op uw maat ontworpen. Hier gaat verbonden, gebruiksvriendelijke technologie samen met welzijn. Een gevoel dat alleen innovatie op mensenmaat en elegant Scandinavisch ontwerp kunnen opwekken.

De nieuwe Volvo S60 Berline
 

S60 T8 POLESTAR ENGINEERED

Gebouwd om anders te presteren

De S60 T8 Polestar Engineered is een unieke prestatiegerichte berline. Deze versie zorgt op een slimme manier voor instant rijplezier boordevol spanning, met dank aan de plug-inhybrideaandrijving en het chassis met verbeterde ophanging en remsystemen. Polestar bouwde ze met onderdelen van Öhlins en Brembo, twee van de beste engineeringbedrijven ter wereld.

s60-pdp-exterior-feature2-3
 

Zet de Volvo S60 naar uw hand

Creëer uw perfecte Volvo S60. Maak uw keuze uit het uitgebreide aanbod kleuren, kenmerken en accessoires die speciaal zijn ontworpen om perfect bij uw leven en uw stijl te passen.