DE COMPLETE ZWEEDSE SUV

De Volvo XC60


Een SUV die speciaal voor u ontworpen is,
met de meest geavanceerde veiligheidstechnologieën. 

BESCHERMT IEDEREEN

Met een gerust hart de baan op

Soms zijn de dingen die niet gebeuren het belangrijkst. De Volvo XC60 is ontworpen om te beschermen. Want alles wat Volvo doet, begint bij mensen. Zo is er het standaard City Safety systeem dat automatisch ingrijpt om een eventuele aanrijding te helpen voorkomen. U wordt gewaarschuwd wanneer er een persoon, dier of voertuig zich voor de wagen begeeft. Indien u niet tijdig kan reageren, remt de wagen automatisch. Zo bouwt Volvo wagens voor mensen, die geven om andere mensen.

XC60_Moments_Safety-EF2

Zweedse SUV met hart en ziel

Verfijnde kracht, ontworpen in Zweden

De nieuwe Volvo XC60 is een middelgrote cross-over SUV met een typisch Scandinavisch karakter. Innovatieve, intuïtieve technologie verbindt u en uw wagen met de hele wereld. De cabine combineert uitzonderlijk vakmanschap met dagdagelijkse veelzijdigheid en geeft u de controle in handen achter het stuur. Een gesofisticeerd chassis zorgt voor een perfect evenwicht tussen comfort en controle, terwijl onze nieuwste veiligheidstechnologie beschermt wat u dierbaar is. Dit is de nieuwe versie van de dynamische Zweedse SUV.

VOL-dealerwebsite-MY19-XC60-image01

World Car Of The Year 2018

Opnieuw wordt wereldwijd Volvo's unieke combinatie inzake design, connectiviteit en veiligheid gelauwerd. Zo ging de nieuwe XC60 op het prestigieuze Autosalon van New York aan de haal met de hoofdprijs. Een internationale jury van autojournalisten kroonde er namelijk de Zweedse SUV er tot ‘World Car Of The Year 2018’, desondanks de stevige concurrentie.

VOL-dealerwebsite-MY19-XC60-image02
 

Het XC60 gamma

Kies het uitrustingsniveau van uw XC60.

 

PREMIUM

xc60_momentum_4x3b

XC60 Momentum

 

LUXE

xc60_inscription_4x3b

XC60 Inscription

 

SPORT

xc60_r_design_4x3d

XC60 R-Design

 

PERFORMANCE

ezgif.com-webp-to-jpg (1)

XC60 Polestar Engineered

 

ERVAAR DE VOLVO XC60