Mild Hybrid

Volvo S60


 

Altijd een stap vooruit. 

Herontdek hoe aangenaam autorijden kan zijn in onze vernieuwde berline, waar het leven u ook brengt.

 

Mild hybrid
Elektrisch

 

6,5 sec.
0-100 km/u*

* Het acceleratiecijfer heeft betrekking op de S60 B5 AWD mild hybrid.

 

Tot 95%
Gefilterde binnenlucht

 

360°
Camera

Geen nieuwe bestellingen meer mogelijk

U kunt geen nieuwe bestellingen meer plaatsen voor de Volvo S60 in België. Contacteer ons om de beschikbaarheid als stockwagen van dit model te controleren.

 

Enkele kenmerken van de Volvo S60

Op uw manier. De geavanceerde technologie in uw S60 berline zorgt ervoor dat uw ritten niet alleen comfortabel zijn, maar ook volledig afgestemd op uw mobiliteitsbehoeften.

 
s60-comfort-1-4x3

Wees uniek

Val op in plaats van op te gaan in de massa. De mooie vormgeving en opvallende verhoudingen van de S60 berline zijn het bewijs van zijn originele karakter.

 
s60-recharge-comfort-2-4x3_1

Weer of geen weer

We combineren rijhulptechnologie en vierwielaandrijving voor een uiterst responsieve rijervaring. Regen, zonneschijn, ijzel of sneeuw houden uw S60 berline niet tegen.

 
s60-innovation-6-4x3

Smartphone-integratie

Geef de vertrouwde interface en functies van uw smartphone weer op de centrale display van uw Volvo. Bel, stuur een bericht, geniet van uw favoriete muziek en maak uw keuzes op het touchscreen, via de bedieningsknoppen op het stuur of gewoon met uw stem.

 
s60-comfort-3-4x3

Bower & Wilkins

De hoogwaardige luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn strategisch opgesteld, zodat u altijd van een indrukwekkende geluidskwaliteit geniet, waar u ook in de auto zit.

 

Stockwagens

Bekijk de beschikbare stock van de Volvo S60.