Altijd een stap vooruit. 

Herontdek hoe aangenaam autorijden kan zijn in onze aangename plug-inhybride berline, waar het leven u ook brengt.

 

Hybride
Plug-in

 

Tot 90 km
Elektrisch rijbereik

 

455 pk
Vermogen

 

95%
Gefilterde binnenlucht

 

Enkele kenmerken van de S60 Recharge

Maak kennis met de S60 Recharge. Deze ultieme plug-inhybride berline is ontworpen om zorg te dragen voor onze planeet en gebouwd voor dynamisch rijden.

 
s60-recharge-comfort-5-4x3

Een helpende hand

Geniet van comfort en controle. Dankzij de ondersteunende rijhulpsystemen houdt de wagen een veilige afstand tot voorliggers aan. Hij past uw snelheid aan en helpt u in het midden van de rijstrook te rijden door kleine stuurcorrecties. In bochten wordt de snelheid geoptimaliseerd, zodat uw comfort gegarandeerd blijft.

 
s60-recharge-comfort-6-4x3

Bower & Wilkins

De hoogwaardige luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn strategisch opgesteld, zodat u altijd van een indrukwekkende geluidskwaliteit geniet, waar u ook in de auto zit.

 
s60-recharge-comfort-2-4x3

Behoud de controle

We combineren rijhulptechnologie en vierwielaandrijving voor een uiterst responsieve rijervaring. Regen, zonneschijn, ijzel of sneeuw houden uw S60 Recharge niet tegen.

 
s60-recharge-comfort-1-4x3

Dynamisch rijplezier

Laat u verrassen door het nauwkeurige responsieve rijgedrag, dat garant staat voor dynamische, ontspannende ritten. Dankzij het geavanceerde chassis hoeft u alleen nog maar te genieten van puur rijplezier.

 

Zet de S60 Recharge naar uw hand

 

Ontdek andere modellen

 
s60-hero-4x3

Volvo S60

Als opladen geen optie is, ontdek dan onze mild hybrids.

 
s90-recharge-hero-4x3

Volvo S90 Recharge

Omarm de verandering en behoud de controle. Maak kennis met de Scandinavische plug-inhybride luxeberline met ingebouwde Google.

 

Boek een testrit

Ervaar de S60 Recharge bij ARDSØN Mons.