voor alle merken

Carrosserie


Celis Carrosserie

Jouw onafhankelijke expert

Een auto ziet af, zelfs als je heel voorzichtig rijdt. Er kan altijd wel ergens een paaltje staan dat u vooraf niet had gezien. Of je raakt verrast door een gigantische hagelbui. Om maar te zwijgen over een collega-weggebruiker die iets minder voorzichtig is. Voor al die verschillende schadetypes hebben we bij Celis Carrosserie de juiste mensen met de beste tools. Wij herstellen het koetswerk van je (vracht)wagen — welk merkembleem er ook op het radiatorrooster hangt.

VolvoIdearté_Hasselt_KarolienCoenen_45

Voor alle automerken

Specialisten voor elk onderdeel van je carrosserie

Van spot repair, via kleine deukjes wegwerken tot de herstelling van ernstige schade: bij Celis Carrosserie beginnen we met een grondige analyse. Op basis daarvan krijg je een helder voorstel. Na jouw akkoord beginnen we aan het snelle en kwaliteitsvolle herstel. Na onze ingrepen zie je niets meer van de schade. Zo kan jij weer ‘zo goed als nieuw’ de weg op.

VolvoIdearté_Hasselt_KarolienCoenen_37

veiligheid gegarandeerd

Volvo Genuine Parts

Bij Celis Carrosserie kan je met eender welk automerk terecht. Dankzij onze link met de Volvo-garage gebruiken we voor de herstelling van jouw Volvo alleen officiële reserveonderdelen. De keuze voor die Volvo Genuine Parts houdt de veiligheid en de waarde maximaal hoog.

188705_Volvo_S60_and_V60_Polestar_engine
 

Celis carrosserie

Ontdek al onze services & maak meteen een afspraak