Ruitreparatie


Vervangen of repareren van jouw autoruit

Een ster of een barst in je voorruit kan verder scheuren. Kom daarom meteen naar Volvo Celis: als we kunnen, repareren we de ruit — mét behoud van jouw Volvo-garantie. Anders vervangen we je voorruit. Welke optie ook, we werken snel en professioneel. Zo kan je binnen de kortste keren weer veilig rijden.

Volvo-Windshield-Brochure-1

Verzekering en genuine parts

De bewuste keuze voor originele Volvo-onderdelen en –montagetechnieken garanderen een ruit die even sterk is als op het moment dat jouw wagen van de band rolde. Heb je een Volvo Car Insurance? Dan regelen wij alles om jouw autoruit meteen te vervangen — zonder expertise en zonder franchise. Tijdens de herstelperiode van tien dagen krijg je een gratis vervangwagen.

VolvoIdearté_Hasselt_KarolienCoenen_28
 

Waarom jouw autoruit bij ons laten herstellen?

 

Veiligheid

Waarom de Volvo-voorruiten sterker zijn dan alternatieven? Omdat ze dikker zijn. Want de specifieke Volvo-normen vragen verschillende lagen hoogwaardig glas, verbonden met een onzichtbaar versterkt kunststoflaminaat. Dat voorkomt afbrokkelen of versplinteren. Bij een aanrijding krijgt u amper splinterend glas in de wagen.

 

Samenhangend geheel

Uw nieuwe voorruiten zijn gelijkwaardig aan de oorspronkelijke ruit. Ze passen precies en werken perfect met alle hulpsystemen zoals bijvoorbeeld de regensensor. Kies eventueel voor extra optie: zon- en warmtewering, geluidsreductie, geïntegreerde verwarming, ontvangst van audiosignalen of waterafstotende coating.

 

Kalibratie

De innovatieve extra’s op je Volvo vertrouwen onder andere op de camera- en radareenheid in de bovenrand van jouw voorruit. Die stuurt 20 verschillende veiligheidssystemen aan, zoals City Safety, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid en Active High Beam Control. Nadat we jouw voorruit vervangen, herkalibreren we de camera en radarunit uiteraard.

 

Laat je ruit herstellen