Volvo Personal Service


 

Volvo Personal Care

Wij zijn trots dat we nog altijd een familiebedrijf zijn. Daarom doen we jou graag thuis voelen bij ons. Daarvoor investeren we in een eigen identiteit die uiteraard perfect aansluit op de Volvo-waarden. Zo krijg je het beste uit twee werelden: de aanpak van een wereldspeler en de persoonlijke touch van een lokale ondernemer die zijn klanten nog écht kent.

 
VolvoIdearté_Hasselt_KarolienCoenen_0

Volvo Personal Services engageert twee technici per auto. Daardoor is iedere klant binnen één uur geholpen. Volvo Celis is de zevende garage in België die dat principe toepast.

 
VolvoIdearté_Hasselt_KarolienCoenen_36

Met de Personal Service Technician heeft iedere klant een persoonlijke technicus. Dankzij een communicatietraining verloopt de bespreking extra vlot via zijn rechtstreeks telefoonnummer en mailadres. Heldere informatie over de herstelling, de sleuteloverhandiging en de factuur zorgt voor meer tevredenheid en kortere wachttijden.

Efficiënt, duurzaam en veilig

Onze medewerkers nemen proactief hun verantwoordelijkheid. Dat geeft ze veel meer voldoening en … het daagt ze uit om altijd de hoogste kwaliteit te leveren. Maar ook op kantoor doen we ‘de extra mile’ om jou zo goed mogelijk te helpen. Dankzij flexibele oplossingen plannen we elke afspraak zo voordelig mogelijk. Dat Volvo daarbij voor ‘veilig en ‘duurzaam’ staat, motiveert om ook op die vlakken maximaal in te zetten.

VolvoIdearté_Hasselt_KarolienCoenen_45_1

Welkom in onze lounge

Je auto naar de garage brengen en opnieuw ophalen, kost tijd. Daarom helpen we jou om de tijd zo efficiënt mogelijk te benutten. Dat kan in onze comfortabele lounge met een heerlijke koffie, tijdschriften, kranten en een snelle internetverbinding. Maar je kan ook een fiets lenen om ontspannen naar het stadscentrum te peddelen. Door heldere afspraken en een stipte opvolging is jouw wagen op tijd klaar. Zo kan je meteen weer verder met jouw dag.

VolvoIdearté_Hasselt_KarolienCoenen_4
 

Ervaar Volvo Personal Service