XC40. Stekker eruit en gaan.

Ontworpen voor de stad. En ver daarbuiten.


 
 

XC40 Recharge

Recharge is Volvo’s nieuwe gamma volledig elektrische wagens en plug-inhybrides. Met de XC40 Recharge gaat u voortaan op een krachtigere maar ook milieuvriendelijkere manier door het leven.

 

XC40

Onze XC40 Mild Hybrid met een benzine- of dieselmotor staat garant voor een vlot rijgedrag met een lager brandstofverbruik en minder uitstoot, maar meer vermogen.

XC40 verkozen tot Best Car 2020

Wat is de beste auto die u nieuw kan kopen? Om autokopers te helpen bij hun keuze, legde Autogids een veelheid aan modellen op de rooster. Behalve een vakjury en een schare autojournalisten kregen ook de lezers van het autoblad een stem. Van de genomineerde compacte SUV’s kroonde de Volvo XC40 zich overtuigend tot winnaar.

XC40 Best car of 2020

XC40 Recharge Pure Electric

Onze eerste volledig elektrische SUV – luxueus en compact – is uitgerust met een krachtige elektrische aandrijving die snel reageert en tegelijk het milieu een warm hart toedraagt.

VCC11542_19x13
 

Ontdek alle kenmerken

De afgebeelde kenmerken zijn mogelijk niet standaard of niet beschikbaar voor alle modellen en motoren.

 
TIM00472_RECHARGE_4x3

Wees anders

Het stoere en pittige karakter van een SUV, maar dan in een compact en efficiënt jasje. Verken de stad zonder op te gaan in de massa.

 
VCC11373_4x3

Slim en creatief

Elke cm werd innovatief benut met flexibele opbergoplossingen. Haken voor tassen, brede deurvakken, verborgen compartimenten: dankzij het slimme ontwerp geniet u optimaal van uw Volvo XC40.

 
SUP0082_4x3

Opgeladen voor een vlotte rit

De elektromotor en benzinemotor werken harmonieus samen in deze sportieve, compacte plug-inhybride SUV. Het resultaat? Minder uitstoot, meer grip en meer vermogen.

 
VCC12960_4x3

Blijf verbonden

Dankzij Apple CarPlay™ en Android Auto™ wordt het entertainmentsysteem in uw Volvo bedienen kinderspel. Lekker handig, toch?

 
STE_082_4x3

Deel uw wagen

Met de Volvo On Call app kunnen vrienden en familie uw XC40 SUV gebruiken wanneer ze hem nodig hebben. Dat noemen wij duurzaam eigenaarschap voor praktisch leven in de stad.

 
TIM00223_ICE_4x3

Parkeer moeiteloos

Vier camera's met hoge resolutie geven u een bovenaanzicht in 360°, zodat u vol vertrouwen een krappe parkeerruimte in en uit rijdt.

 
TIM00228_ICE_4x3

Redder in nood

Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere voertuigen, voetgangers of fietsers en voorkomt dat u ertegen botst. Op elk moment, dag en nacht.

 
TIM00232_ICE_4x3

Ogen op uw rug

Het rijhulpsysteem met Cross Traffic Alert helpt u vlotjes uit een smalle parkeerplaats te rijden en waarschuwt voor naderende voertuigen. Bij een dreigende aanrijding remt het in uw plaats.

 

Zet de XC40 Recharge naar uw hand

Recharge is Volvo’s nieuwe gamma volledig elektrische wagens en plug-inhybrides.

 

(plug-inhybride)

XC40RechargeR-DesignPHEV

XC40 Recharge R-Design

Doordacht design

 

(plug-inhybride)

XC40RechargeInscriptionPHEV

XC40 Recharge Inscription

Verfijnde elegantie

 

Mild Hybrid-modellen met een lager brandstofverbruik en minder uitstoot, maar meer vermogen.

 
XC40MomentumICE

XC40 Momentum

Ongeëvenaard comfort

 
XC40R-DesignICE

XC40 R-Design

Doordacht design

 
XC40InscriptionICE

XC40 Inscription

Verfijnde elegantie

 

Boek een testrit

Ervaar hem in het echt.