Plug-in hybrid

Volvo XC40 Recharge


 

Een puur hybride ervaring. Op uw maat.

Ontdek de compacte Scandinavische plug-inhybride SUV – ontworpen voor de stad
en de rest van de wereld. Gemaakt om zuiniger te zijn op onze planeet.

 

2,1 l/100 km
Brandstofverbruik

 

Tot 45 km
Elektrisch rijbereik

 

262 pk
Vermogen

 

48 g/km
CO2-uitstoot

Geen nieuwe bestellingen meer mogelijk

U kunt geen nieuwe bestellingen meer plaatsen voor de XC40 plug-inhybride in België. Contacteer ons om de beschikbaarheid als stockwagen van dit model te controleren.

 

Enkele kenmerken van de XC40 Recharge

Maak kennis met de XC40 Recharge. Deze compacte plug-inhybride SUV is ontworpen om zorg te dragen voor onze planeet en gebouwd om te rijden in de stad.

 
xc40-fuel-scatteredgallery-overlaymedia-5-16x9

Oprecht zuiver

In zuiver elektrische modus kan u met uw plug-inhybride rijden zonder uitstoot van uitlaatgassen. Dagelijks woon-werkverkeer louter op de elektromotor met een volledig opgeladen batterij is perfect mogelijk voor velen.

.

 
xc40-hybrid-gallery-5-16x9

Kies uw vermogen

Kies de Pure electric-modus om van en naar uw werk te rijden zonder een gram uitstoot. De Hybrid-modus verzekert optimale efficiëntie en comfort, terwijl u in de Power-modus de rijprestaties opdrijft. Hebt u meer grip nodig? Dan schiet de AWD-modus u te hulp.

 
Full version-SKW096_exterior_sunroof_PHEV

Hemels zicht

Dankzij het kantelbare panoramische dak brengt u buiten naar binnen: geniet met volle teugen van frisse lucht en een hemels zicht.

 
xc40-hybrid-gallery-2-16x9

Smartphone-integratie

Geef de vertrouwde interface en functies van uw smartphone weer op de centrale display van uw Volvo. Bel, stuur een bericht, geniet van uw favoriete muziek en maak uw keuzes op het touchscreen, via de bedieningsknoppen op het stuur of gewoon met uw stem.

 

Opvallend design

Het stoere en pittige karakter van een SUV, maar dan in een compact en efficiënt jasje. Verken de stad zonder op te gaan in de massa.

 

Vernuftige opslagruimtes

Het interieur verrast u met slimme opbergoplossingen voor waterflesjes, sporttassen, telefoons, laptops, afhaalmaaltijden en nog veel meer. In het vak onder de motorkap bergt u de laadkabels handig op.

 

Harmon Kardon premium sound

Dankzij de strategisch gepositioneerde luidsprekers, het surroundgeluid en de precieze geluidsafstelling lijkt het altijd alsof u op de eerste rij van een concert geniet, om het even waar u zit in de wagen.

 

Duurzame materialen

Door duurzame materialen te gebruiken, vermindert de XC40 Recharge zijn impact op het milieu. Zo bestaat de binnenbekleding bijvoorbeeld volledig uit gerecycleerde kunststof.

 

Bekijk ook onze andere modellen

 
Screenshot 2022-07-27 at 11.09.26

Volvo XC40

Is laden geen optie voor u? Bekijk dan onze andere aandrijvingen.

 
Screenshot 2022-07-27 at 11.10.51

Volvo XC60 plug-in hybrid

Deze dynamische middelgrote plug-inhybride SUV met vernieuwde ontwerpdetails en ingebouwde Google is slimmer dan ooit.

 

Stockwagens

Bekijk de beschikbare stock van de Volvo XC40 Recharge.