Ontdek wat er leeft bij ons

Nieuws


9 juni 2024

Zorgen Voor Morgen - een event van ABN Amro

Met veel plezier nodigen Volvo D'Hondt en ABN AMRO Private Banking u op dinsdag 11 juni uit voor een exclusieve avond "Zorgen voor Morgen". Een Live Expert Sessie met walking dinner over de nabije en verre toekomst, een boeiende ontmoeting die plaatsvindt in Zottegem.

 

Beeld Zorgen voor morgenlr_0

9 en 11 maart 2024

Première nieuwe Volvo EX90

Er zijn mijlpalen in het leven. Grote gebeurtenissen die een nieuw tijdperk inluiden. De lancering van de nieuwe, volledig elektrische Volvo EX90 is zo'n mijlpaal voor Volvo en voor ons. Wij hadden de eer om deze nieuwe 7-zits SUV boordevol nieuw design, ultieme veiligheid en luxueuze afwerking voor te stellen op zaterdag 9 en maandag 11 maart in onze vestiging in Aalst.

Superlatieven waren absoluut aan de orde tijdens de première van deze nieuwe premium SUV en de reacties waren unaniem lovend. We blikken hieronder dan ook graag terug op deze feestelijke lancering.

Première nieuwe Volvo EX90 in Aalst

donderdag 18 januari 2024

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een Sales Advisor / Afleveraar en een Autotechnieker voor onze vestiging in Aalst.

Ben je gebeten door de verkoop/autotechniek? Zijn auto’s jouw passie? Zoek je alles van naaldje tot draadje uit bij een nieuw model? Houdt technologie jou wakker? Of ken jij hiervoor de geknipte persoon? Bekijk dan zeker deze twee openstaande vacatures.

Vacature Sales Advisor / Afleveraar bij Volvo D'Hondt in Aalst

Januari 2024

Open deur dagen

Wij heten u heel de maand januari van harte welkom om onze modellen, elke dag te ontdekken in alle rust in één van onze showrooms.

Onze modellen staan voor u klaar mét aantrekkelijke aanbiedingen. Van de nieuwe Volledig elektrische Volvo EX30 tot de luxueuze en ruime Volvo XC90.

Wij zijn doorlopend open van 8 januari tem 28 januari, ook elke zaterdag en zondag van 10 tot 18u!

Speciale openingen:
Zaterdag 13 en zondag 14 januari 2024
Zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024
Zaterdag 27 en zondag 28 januari 2024

Team Volvo D'Hondt - Reynaert

Vrijdag 15 december 2023

De nieuwe Volvo EX30 is er!

Kerst kwam vroeg dit jaar: onze allereerste Volvo EX30 showroommodellen zijn zojuist toegekomen in onze drie vestigingen:

•   Crystal White met Indigo interieur in Aalst
•   Moss Yellow met Mist interieur in Oudenaarde
•   Cloud Blue met Indigo interieur in Zottegem

Boek een afspraak voor een ontmoeting met deze nieuwe compacte SUV of spring vrijblijvend binnen. Het is voorlopig nog even wachten om de nieuwe Volvo EX30 zelf uit testen tijdens een ware belevingsrit. Hou daarvoor onze sociale media in de gaten voor meer nieuws.

Wij zijn open op weekdagen van 9 tot 18u30, op zaterdagen van 9 tot 17u.
Vanaf 8 januari zijn we alle dagen open, ook op zaterdag en zondag van 10 tot 18u, en dat tem 3 februari.

Volvo EX30

Maandag 4 december 2023

Premie voor aankoop van een elektrische wagen

De Vlaamse Regering heeft een plan klaar om meer particulieren achter het stuur van een elektrische wagen te krijgen.

Zo kan u met ingang van 2024 aanspraak maken op een premie van € 5.000 bij aankoop van een nieuwe 100% elektrische auto met een maximumprijs van € 40.000, of € 3.000 voor een tweedehands exemplaar. In 2025 zakken die premies wel naar respectievelijk € 4.000 en € 2.500 en in 2026 naar € 3.000 en € 2.000 euro.

Hiermee komt onze nieuwe Volvo EX30 met uitrustingsniveau Core ook in aanmerking voor deze premie!

318853_Volvo_EX30_Cloud_Blue_Exterior

maandag 13 november 2023

Volvo EX30, binnenkort made in Belgium!

Als antwoord op de sterke vraag naar de EX30, heeft Volvo Cars beslist dat het in 2025 de nieuwe volledig elektrische SUV ook zal bouwen in zijn fabriek in Gent, dit om de productiecapaciteit voor deze populaire kleine SUV uit te breiden.

Zo won de EX30 al enkele belangrijke prijzen, zoals ‘Car of the Year’ van The Sun en de ‘Small SUV/Crossover of the Year’-award van de Sunday Times.

Een dikke pluim voor de 7.000 personeelsleden van Volvo Car Gent!

318098_Volvo_Cars_opens_new_state-of-the-art_software_testing_centre_in_Sweden

Dinsdag 7 november 2023

Winterwielen

Niet alleen in wintersportgebieden hebben winterbanden voordelen.

Ook in ons land zorgen ze ervoor dat u veiliger en vlotter rijdt. Daarom staan wij klaar om u de juiste wielenset aan te bevelen en een bandenwissel uit te voeren.

Al onze winterbanden voldoen aan de hoogste veiligheidseisen van Volvo. Zo gaat u met een gerust hart de baan op.

image winter wheels_2_cropped

2 oktober tem 14 november 2023

Volvo Selekt weken

Maak van tweedehands uw eerste keuze met Volvo Selekt en geniet nu van extra garantie, pechverhelping en fiscaal interessante financieringen bij de aankoop van uw tweedehandswagen. Steeds zorgvuldig geselecteerd én onmiddellijk beschikbaar.

Nu tijdelijk extra garantie!
Geniet tijdelijk van 3 jaar garantie voor Volvo's tot 5 jaar en 2 jaar garantie voor Volvo's van 5 tot 10 jaar.

Volvo Selekt weken 2023

Vrijdag 13 oktober 2023

Lancering van de nieuwe Volvo EX30

De interesse voor de nieuwe, kleine, volledig elektrische Volvo EX30 is groot. Met zijn compacte afmetingen, innovatief design, duurzame gerecycleerde materialen, tot 480 km elektrische range en een catalogusprijs van € 38.990 (incl btw) zet hij zich sterk in de markt.

Op vrijdag 13 oktober stond deze Volvo SUV in avant-première en voor één dag in onze totaal vernieuwde showroom in Oudenaarde. Kon u er niet bij zijn? Niet getreurd, binnen enkele maanden (begin 2024) komen de eerste showroom modellen toe in onze drie vestigingen.

Wenst u in tussentijd graag wat meer info op maat? Wenst u graag de interior rooms eens van dichtbij te zien? Of wenst u graag een testrit te maken met een volledig elektrische Volvo? Laat het ons hier weten.

Volvo EX30 pre-launch bij Volvo D'hondt - Reynaert in Oudenaarde - vrijdag 13 oktober 2023

Zaterdag 30/9 en zondag 1/10

Open deur dagen

Het is weekend van de klant op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober, heel wat handelaars zetten hun deuren open en ook wij verwelkomen u van harte in onze drie vestigingen van 10 tot 18 uur.

Wij zetten onze direct leverbare stockwagens in de kijker, bieden testritten aan met ons benzine, hybride en elektrisch gamma èn geven 1 jaar extra garantie op elke Volvo Selekt!

Open deur dagen Volvo D'Hondt - Reynaert

zaterdag 30 september 2023

Green Tour Oudenaarde

Zaterdag 30 september (10 - 17u) nemen wij deel aan de 4de editie van de Green Tour voor 100% elektrische auto’s op de markt van Oudenaarde.

Wij presenteren er de Belgische, Pure Electric Volvo C40 en XC40 en vertellen u graag alles over de komende gloednieuwe Volvo EX30 en Volvo EX90. De beste manier om kennis te maken met een Pure Electric Volvo? Ermee rijden natuurlijk! Boek vandaag nog een testrit en ontdek zelf alle voordelen van elektrisch rijden.

Vrije toegang op de markt voor alle bezoekers, met centraal food en drinks, animatie, een E-bike fietstocht en een BBQ. Tot dan?

Green Tour

zaterdag 23 september 2023

Biking @ Ronse

Net zoals vorig jaar zijn wij trotse partner van de recreatieve mountainbiketoertocht van Biking@Ronse. Geniet op zaterdag 23 september van het natuurschoon van de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines op uw mountainbike of gravelbike.

Naast de 5 uitgepijlde MTB parcours (33, 42, 51, 71, 85km) en de kidstour (20km) zijn er dit jaar ook 3 gravelbike parcours (50, 70, 100km).
Smeer uw kuiten alvast maar in.

Vertrek en aankomst: sportcomplex 't Rosco
Leuzesesteenweg 241, 9600 Ronse

Biking@Ronse zaterdag 23 september 2023

zaterdag 16 september 2023

Super 8 Classic

Voor de échte wielerliefhebbers moeten we de SUPER 8 Classic (voorheen Primus Classic) niet meer introduceren. Al jaar en dag is dit eerbetoon aan profrenners Raymond Impanis en Peter Van Petegem een vaste waarde voor wie van een stevige sprint (en pint) geniet.

Dit jaar zorgen wij ervoor dat de koersdirectie, medische staf, jury.. op zaterdag 16 september veilig van Brakel naar de finish in de Brouwerij Haacht in Boortmeerbeek wordt geloodst.

 

 

Super8

dinsdag 5 september 2023

Rijlogboek Volvo Cars App

Het rijlogboek is één van de veelgebruikte functies van de Volvo Cars App, de vraag was dan ook groot om deze ook te integreren in onze wagens met ingebouwd Google-besturingssysteem.

Halleluja: de functie is nu beschikbaar! Giet voortaan al uw ritten in een handig overzicht met extra informatie zoals tijd, afstand, brandstof- en/of energieverbruik. Handig om bijvoorbeeld uw kilometervergoeding, brandstof of elektriciteitsverbruik door te geven.

 

Rijlogboek

vrijdag 1 september 2023

Veilige schoolstraat

Haast en spoed is zelden goed, een eeuwenoude spreuk die we leerden op de schoolbanken. Maar ook na schooltijd is het een mooie reminder.

De meeste ongevallen gebeuren namelijk in september tussen 16u en 18u. Reden te meer om extra voorzichtig te zijn. Maak de terugkeer naar school dit jaar extra veilig.

Wist u dat de nieuwe, Pure Electric Volvo EX30 over 'Door opening alert' beschikt om u te waarschuwen wanneer bv een fietser nadert en uw dochterlief net wil uitstappen.  

 

 

Volvo Back to School september 2023

maandag 28 augustus 2023

Uw Volvo vakantiefoto's

Velen onder u trokken er deze zomer op uit met hun Volvo. Wij kregen - na onze oproep aan het begin van de zomer - de afgelopen weken dan ook een hele reeks originele foto's van onze klanten, komende uit het zonnige zuiden tot het adembenemende Scandinavië.

Wij delen graag een mooie selectie met u.

 

 

Volvo vakantiefoto's

dinsdag 15 augustus 2023

Tribù Festival

Zaterdag 12 augustus lanceerden wij iets kleins, maar machtig op het Tribù Festival in Ninove.

De festivalbezoekers konden in onze 'Mistery Box'  de nieuwe volledig elektrische Volvo EX30 ontdekken en hun bezoek vereeuwigen in onze Photobooth. Dit leverde heel wat toffe foto's op.

Heb je ons in Ninove gemist? Bekijk dan zeker onze blik achter de schermen.

 

Tribu Festival 2023 - Volvo EX30

woensdag 5 juli 2023

Zomerverlof

Wij knijpen er deze zomer even van tussen, maar onze showrooms blijven voor u open! Tijdens onderstaande verlofperiodes sluit enkel de werkplaats, maar blijft de showroom open van 9 tot 18u. De andere vestigingen houden hun gewone openingsuren aan.

 • Zomerverlof Oudenaarde: 17 tem 30 juli
 • Zomerverlof Aalst: 31 juli tem 13 augustus
 • Zomerverlof Zottegem: 14 tem 27 augustus

Onze drie vestigingen zijn gesloten op:
- Vrijdag 21 en zaterdag 22 juli (Nationale feestdag)
- Maandag 14 en dinsdag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart)

Wij wensen u een fijne vakantie!

Verlofperiodes

maandag 3 juli 2023

Volvo Cars AR app

Ga voor groot of klein en bekijk onze nieuwe Volvo EX30 en Volvo EX90 vanuit alle hoeken, zij het nu van binnenuit of van buitenaf. Download de Volvo Cars AR app op uw smartphone en ga er zelf mee aan de slag.

Om te starten kiest u het gewenste model. Vervolgens kiest u een oppervlak waar u de wagen wenst te plaatsen. Vanaf nu kan u de wagen volledig aanpassen naar uw voorkeuren (kleur, velgen, interieur). Of open de deuren en stap gewoon in de wagen.

Volvo Cars AR app

woensdag 7 juni 2023

New Volvo EX30

Klein. Maar vriendelijk, voor mens, natuur, voor leven. Groots in prestaties, superieur in veiligheid, het beste van Volvo, maar in een kleine verpakking. De nieuwe, volledig elektrische #VolvoEX30 werd zopas aan de wereld voorgesteld.

480 km range. 26 minuten snelladen tot 80%. In onze showrooms rond de jaarwissel 2023-2024, vanaf € 38.990 incl. btw en nu al bestelbaar.

Is dit soort 'klein' helemaal uw ding?
Ontmoet de Volvo EX30. Omdat alles klein begint.

New Volvo EX30

15 mei tot en met 30 juni 2023

Geniet van onze tijdelijke Selekt-aanbiedingen

Maak van tweedehands uw eerste keuze met Volvo Selekt en geniet nu van extra garantie, pechverhelping en fiscaal interessante financieringen bij de aankoop van uw tweedehandswagen. Steeds zorgvuldig geselecteerd én onmiddellijk beschikbaar.

Bekijk ons uitgebreide gamma online of kom eens langs!

Geniet van onze tijdelijke Volvo Selekt-aanbiedingen

12 tot en met 24 juni 2023

Decision Days

Tv, radio, sociale media, ze staan er bol van: de evolutie in de autosector naar elektrificatie. Een revolutie, want er komen verschillende cruciale data aan in de fiscaliteit, zowel voor de ondernemer als voor een vrij beroep maar ook voor al wie met een bedrijfswagen rijdt.

30 juni is de eerstvolgende D-Day voor de Belgische autosector. Wij gidsen u graag doorheen het fiscale web aan regels tijdens de Decision Days in onze drie vestigingen van 12 tem 24 juni 2023.

Bent u particulier? Ook voor u hebben wij een interessant aanbod, op maat van uw trajecten, budget en wensen. Wij zetten meer dan 150 snel beschikbare wagens in de kijker. Meteen hét moment om de knoop door te hakken op basis van een gepersonaliseerde offerte, een testrit of het deskundig advies van ons salesteam. Kom langs, met of zonder afspraak en verzeker u voor de komende 10 jaar van 100% fiscale aftrekbaarheid!

👉 Weekdagen van 8 tot 18.30 uur
👉 Zaterdagen van 9 tot 18 uur
👉 Zondag 18 juni van 9 tot 14 uur

decision days

dinsdag 9 mei 2023

De nieuwe Volvo EX30

Er is iets heel compact onderweg

Onze kleinste Volvo in jaren komt eraan. Binnen iets minder dan een maand trekken we het doek van de EX30, een zuiver elektrische crossover die zich qua formaat nog onder de XC40 zal plaatsen. Ontdek het met uw eigen op woensdag 7 juni 2023 tijdens wereldwijde onthulling.

Schrijf u in om de laatste updates over de EX30 en ander productnieuws te ontvangen.

Bestellen kan vanaf 7 juni.

311871_Get_ready_for_the_fully_electric_Volvo_EX30_small_SUV

vrijdag 21 apri 2023

Open Coffee netwerkevent

Vrijdag 21 april zetten wij de deuren van onze vestiging in Oudenaarde open voor de Acerta Open Coffee Tour, een gratis netwerkevent voor ondernemers.

Lekker vroeg, vóór de eerste drukte, kort en krachtig van 08u15 tot 10u15. U wisselt er van ideeën met collega-ondernemers, leert nieuwe mensen kennen, ontmoet potentiële klanten en leveranciers,… Het resultaat is, telkens opnieuw, onvoorstelbaar straffe koffie!

Tot dan?

Acerta Open Coffee Tour- Volvo Reynaert Oudenaarde

zaterdag 15 apri 2023

Bal Innerwheel Zottegem

Zaterdag 15 april zijn wij in Zottegem gastlocatie voor het jaarlijkse bal van Innerwheel Zottegem. Funky D gaat er een onwaarschijnlijke lap op geven met een live-show van maar liefst 2 uur! Ambiance verzekerd.

De opbrengsten van dit event gaan (o.a.) naar Jeugdopbouwwerk LEJO - JONGLEER JOW Zottegem. Tickets zijn verkrijgbaar bij de leden van Innerwheel Zottegem.

Innerwheel Zottegem

maandag 4 apri 2023

Verhoogd elektrisch rijbereik

Hoe ver kan je rijden?
Die vraag is essentieel als je volledig elektrisch wilt (gaan) rijden.

Daarom werkt Volvo voortdurend aan het verbeteren van de range van onze volledig elektrische XC40 Recharge en C40 Recharge. En met succes! Zo is de range van de C40 Recharge nu vergroot tot maar liefst 581 km (uitvoering Single Motor Extended Range)!

Welke bestemming komt zo voor jou binnen bereik?

Volvo C40 Gent - Made in Belgium

Donderdag 16 maart 2023

Thirsty Thursday's - Zottegem

Donderdag 16 maart waren wij in Zottegem gastlocatie voor de 3de editie van 'Thirsty Thursday's'.

Een exclusieve Afterwork party met lekkere cocktails en groovy beats. Een niet te missen event om na het werk met vrienden en collega's uit de bol te kunnen gaan in een leuke sfeer.
 

Thirsty Thursday's Afterwork 16/03/2023 Volvo D'Hondt Zottegem

maandag 13 maart 2023

Vrij zijn begint bij je veilig voelen

Op het gebied van mensen beschermen, zijn we pioniers.
In ruim 95 jaar konden we dankzij onderzoek en innovaties een miljoen levens redden en we zijn vastberaden om er een miljoen aan toe te voegen.

In 2007 bepaalden we onze visie over veiligheid: niemand mag ernstig gewond raken of omkomen in een nieuwe Volvo. We zijn er nog niet, maar we weten wat ons te doen staat. Ons toespitsen op innovaties die meten en analyseren wat er rondom de wagen gebeurt, is niet voldoende. We moeten ook u, de bestuurder, beter begrijpen.

Daarom stappen we in een nieuw tijdperkvoor veiligheid en voor Volvo Cars – waarin we niet alleen uw leven willen beschermen. We willen ook dat u voluit van het leven geniet.

Want veiligheid betekent echte vrijheid.

Volvo For Life

Vrijdag 24 februari

/!\ STOCKDEALS

Overweegt u de stap naar een geëlektrificeerde wagen?

Wij hebben nog een aardige voorraad jonge directiewagens in Plug-In Hybride versie beschikbaar! Stuk voor stuk zijn ze snel leverbaar én scherp geprijsd, enkel de kleur dient u zelf nog te kiezen.

Nog tot 30 juni 2023 zijn deze Plug-In Hybrides dé uitgelezen keuze voor zelfstandigen, vrije beroepen en bedrijven omdat ze 100% fiscaal aftrekbaar zijn (ja, ook de 7-zits Volvo XC90). Bij aankoop ná 1 juli 2023 vermindert de aftrekbaarheid geleidelijk.

Bovendien garandeert een Volvo Plug-In Hybride een minimaal voordeel alle aard, tussen 60 en 90 km puur elektrische range en onbeperkt reizen dankzij de combinatie met de benzinemotor. Wat houdt u nog tegen?

stockdeals

Vrij 3 & zat 4 maart 2023

Kiwanis wijnevent - Zottegem

Wij zetten onze deuren graag open voor het wijnevent van Kiwanis Zottegem Egmont op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2023, telkens van 15 tot 21 uur, in onze vestiging in Zottegem.

Het moment om te netwerken, fijne wijnen te proeven en ze direct ook aan te kopen. De opbrengst gaat naar de goede doelen van Kiwanis en uiteraard vindt dit event plaats onder het motto 'Don't drink and drive'!

Kiwanis wine tasting event Zottegem 3 en 4 maart 2023

Dinsdag 14 februari 2023

Veilig op wintersport

Plaats tekort in uw Volvo om comfortabel op vakantie te vertrekken?
Nog snel sneeuwkettingen nodig of een veilig set winterwielen?

Wij hebben een zeer groot aanbod Volvo accessoires ter beschikking: skidragers, koffermatten, bumperbescherming, comfortabele nekkussens of een dakkoffer, laat ons vandaag nog weten wat u nodig heeft!

Volvo accessoires voor een veilige wintersport

Maandag 6 februari 2023

Vacature: Sales Advisor / Afleveraar

Ben je gebeten door de verkoop?
Zijn auto’s jouw passie?
Zoek je alles van naaldje tot draadje uit bij een nieuw model?
Houdt technologie jou wakker?

Dan ben jij de geknipte persoon om bij ons aan de slag te gaan als sales advisor / specialist afleveringen!

Team Volvo D'Hondt - Reynaert

Woensdag 25 januari 2023

Wagensponsor voor de wielerploeg Bingoal WB

U zal er niet naast kunnen kijken komend voorjaar: de Belgische UCI Pro Team wielerploeg Bingoal WB gaat de strijd met de kasseien in de wielerklassiekers aan in fluogele shirts met rode en zwarte accenten. Die fluorescerende lijn wordt ook doorgetrokken in de fietsen én in de 11 volgwagens die de ploeg veilig door de koers loodsen: 11 gloednieuwe Volvo XC40’s, van Belgische makelij, geleverd door de Volvo verdeler die al jaren in het koersmilieu is gepokt en gemazeld: Volvo D’Hondt, met vestigingen in Aalst, Zottegem en Oudenaarde.

Christophe Brandt "We zijn verheugd om onze Volvo XC40 voertuigen te presenteren in onze kleuren, fluo geel en rood, die geen enkele blik zullen ontkomen op de wegen van onze races in België en in het buitenland. "

#VolvoXC40 #MadeInBelgium

 Volvo D'Hondt - Reynaert Volvo levert 11 Volvo XC40's aan wielerploeg Bingoal WB

Maandag 9 januari 2023

Saloncondities

Välkommen!

Wij heten u welkom om onze modellen, nu met saloncondities, elke dag te ontdekken in alle rust in één van onze showrooms.

Onze modellen staan voor u klaar mét aantrekkelijke aanbiedingen. Van de gestroomlijnde volledig elektrische Volvo C40 (Made In Belgium) tot de luxueuze en ruime Volvo XC90, er is een Volvo voor iedereen.

Wij zijn doorlopend open van 9 januari tem 4 februari, ook elke zaterdag en zondag van 10 tot 18u!

Volvo Saloncondities 2023

Dinsdag 3 januari 2023

Showroom Oudenaarde open

Na Zottegem en Aalst transformeerden we ook Oudenaarde in de nieuwe Volvo look. De verbouwing loopt stilaan op haar einde. De showroom is terug operationeel, het tijdelijke huisje aan de Molenstraat is leeggemaakt en we werken opnieuw vanuit ons vertrouwd adres, de Ambachtstraat 2.

De werkplaats is helaas nog niet in werking omdat er nog een aantal zaken dienen afgewerkt te worden, de afleveringen van nieuwe wagens gebeuren ook nog vanuit Zottegem.

Wij heten u welkom om onze modellen, nu mét aantrekkelijke saloncondities, elke dag te ontdekken in alle rust in onze totaal vernieuwde showroom!

Totaal vernieuwde showroom Volvo Reynaert Oudenaarde

Dinsdag 15 november 2022

Geniet nog dit jaar van alle fiscale voordelen

Vanaf volgend jaar doen er zich enkele ingrijpende wijzigingen voor in de autofiscaliteit en verdwijnen er tal van voordelen voor zelfstandigen en vrije beroepen.

Indien u nog dit jaar, vóór 31/12/2022 een Plug-In Hybride aanschaft, geniet u echter van een maximale aftrekbaarheid voor de afschrijving én brandstofkosten gedurende de volledige gebruikstermijn van de wagen. Zo daalt de aftrekbaarheid van brandstofkosten vanaf 1/01/2023 van maar liefst 100% naar slechts 50%. Bovendien zijn al onze modellen beschikbaar als Plug-In Hybride en zijn deze allemaal 100% fiscaal aftrekbaar.

Heeft u nog vragen? Nood aan advies op maat?
Wij helpen u graag verder!

Volvo Plug-In Hybrides 100% fiscaal aftrekbaar

Woensdag 9 november 2022

Maak kennis met de nieuwe Volvo EX90

Met fierheid presenteren we de nieuwe volledig elektrische Volvo EX90. Elegant, krachtig en volledig elektrisch.

Dankzij lidar en interne sensoren om bestuurder en passagiers beter te begrijpen, neemt u plaats in de veiligste wagen die we ooit hebben gebouwd.

Modern Scandinavisch design met strakke, aerodynamische lijnen. Met een elektrische actieradius tot 600 kilometer in één laadbeurt, kunt u gaan en staan waar u maar wilt met de nieuwe Volvo EX90.

De Volvo EX90 heeft zeven ergonomische zitplaatsen, bekleed met 'Nordico', ons duurzame alternatief voor leder ontworpen uit hoogwaardige gerecycleerde materialen. Zo reist de hele familie in verantwoorde luxe die alle verwachtingen overtreft. 

> Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

New Volvo EX90

maandag 7 november 2022

Een koplamp vol vernuft

Autoverlichting draagt meer en meer bij aan het verbeteren van de verkeersveiligheid.

Volvo neemt daarin grote stappen met de ontwikkeling en introductie van LED-pixelverlichting. Deze energiezuinige verlichting biedt beter zicht in het donker dankzij tientallen ‘pixels’ die individueel worden aangestuurd.

pixel

donderdag 27 oktober 2022

Reveal Volvo EX90

Woensdag 9 november vindt in de Zweedse hoofdstad Stockholm de onthulling plaats van de nieuwe, volledig elektrische 7-zits SUV: de Volvo EX90.

Meteen de start van een nieuw tijdperk van elektrificatie èn veiligheid voor Volvo, Safety in mind. Bent u even benieuwd als wij? Wij nodigen u graag uit om deze wereldwijde onthulling samen met ons via livestream te volgen.

Reveal new Volvo EX90 Pure Electric

dinsdag 18 oktober 2022

Volvo C40 Electric Vehicle of the Year 2022

Tijdens de jaarlijkse link2fleet Forum & Awards werd de Volvo C40 Recharge (Made in Belgium) uitgeroepen tot allereerste Electric Vehicle of the Year 2022. Na een uitgebreide testdag, waar bijna elke BEV op de markt aanwezig was, werd de Volvo C40 naar voor geschoven door de meer dan 300 aanwezige wagenparkbeheerders.
 
Tijdens een uitgebreide testdag op dinsdag 14 juni 2022 werden alle aanwezige EV’s (48 stuks)  beoordeeld. Er werden meer dan 1000 testritten afgelegd. Enkele criteria waren de batterijcapaciteit, actieradius, kwaliteit van de materialen, de TCO-beoordeling en of vlootbeheerders de wagen zouden opnemen in hun wagenpark. De meer dan 500 aanwezigen waren het erover eens: de Volvo C40 Recharge is de beste van de klas!

Volvo C40 award Electric Vehicle of the Year 2022

woensdag 5 oktober 2022

Volvo XC90 MUG voor AZ Glorieux Ronse

Algemeen directeur van AZ Glorieux uit Ronse en AZ Sint-Elisabeth uit Zottegem, Stefaan Blomme, nam deze ochtend de sleutels in ontvangst van hun gloednieuw MUG voertuig voor het ziekenhuis van Ronse.

Deze state-of-the-art Volvo XC90 B6 AWD Mild Hybrid met een 300 pk sterke Volvo 2.0 benzine motor zal ingezet worden voor dringende medische interventies in een groot deel van de Vlaamse Ardennen en Pays des Collines.

Het oorspronkelijk witte voertuig werd in Zweden volledig geel gelakt en kreeg ook een speciaal Volvo Intervention Pack (versterkte ophanging, chassis en krachtigere remmen). De interventiewagen is volledig op maat uitgerust en voorzien van de laatste technologische snufjes.

Nieuwe Volvo XC90 MUG voor ziekenhuis AZ Glorieux uit Ronse

van 12 t.e.m. 17 oktober 2022

Volvo Selekt weken

Dat gevoel van een nieuwe Volvo, in een tweedehandse, fiscaal interessant én direct beschikbaar, dat is Volvo Selekt!

Vanaf maandag 12 september starten onze Volvo Selekt weken met extra voordelen zoals -10% korting op de Omniumpremie, 3+1 gratis op het volledige assortiment winterwielen,... en dit t.e.m. 17 oktober.

Spring binnen in ons Selekt Center aan de Industrielaan 6 in Zottegem en maak uw keuze uit ons zeer uitgebreide gamma jonge tweedehands Volvo's.  

 

Volvo Selekt weken bij Volvo D'Hondt - Reynaert

zaterdag 1 & zondag 2 oktober

⚡ Experience Days

Het eerste weekend van oktober is zowel Voka Open Bedrijven Dag als Unizo weekend van de klant en ook wij zetten dan uiteraard graag de deuren van onze drie vestigingen open. Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober verwelkomen wij u van 10 tot 18 uur.

Ontdek onze 2 pure electric modellen, kom testrijden met de fiscaal 100% aftrekbare plug-in hybrids - in elk model -, grasduin in ons grote Selekt aanbod met extra najaarsvoorwaarden of spring binnen voor een gezellige babbel (het mag weer!).

Verzeker u van het deskundige advies van ons salesteam en boek alvast een afspraak. Zonder afspraak bent u uiteraard ook van harte welkom!

Experience Days bij Volvo D'Hondt - Reynaert

zaterdag 17 september 2022

Green Tour Oudenaarde

Zaterdag 17 september (10 - 17u) nemen wij deel aan de derde editie van de Green Tour voor 100% elektrische auto’s op de markt van Oudenaarde.

We presenteren er de Belgische, pure electric Volvo C40 en XC40 en nodigen u graag uit om ter plaatse een testrit met de C40 te maken. Zo ervaart u zelf de elektrische revolutie: de stilte van een elektrische Volvo, het krachtige vermogen, de Google connectie, one pedal drive...

Vrije toegang voor alle bezoekers aan dit 'elektrische autosalon', met centraal food en drinks, animatie voor de kinderen met een e-cars circuit... Vooraf inschrijven voor een testdrive is sterk aanbevolen!

 

Green Tour markt Oudenaarde zaterdag 17 september 2022

maandag 4 juli 2022

Een dagje op stap met onze C40 Pure Electric

Er is geen weg terug: we gaan volledig elektrisch. Volvo bewandelt sinds kort vol overtuiging het elektrische pad. Dat resulteerde onlangs in de lancering van de C40, een tweede ‘Pure Electric’ model. Die belichaamt, verpakt in een stijlvol designjasje, naadloos de filosofie van de Zweedse autobouwer.

Pedro Besard, Business Development Manager bij Payworld, ging met alle plezier een dagje met deze stoere bink op stap. “Het was mijn eerste echte ervaring met elektrisch rijden. Dit smaakt naar meer, zoveel is zeker”, klonk het enthousiast.

Sterck magazine - De Test - Full Electric Volvo C40 Launch Edition

Van 23 mei tot einde 2022

Vestiging Oudenaarde ondergaat make-over!

Vanaf 23 mei starten wij met de verbouwing van onze vestiging in Oudenaarde.

Na Zottegem en Aalst transformeren wij ook Oudenaarde naar de nieuwe Volvo stijl - Cool Outside, Warm Inside. Het parket in de showroom maakt plaats voor tegels, er komt o.a. een praktische afleverzone, een extra verdieping met burelen en een business corner waar u kan werken terwijl u wacht, een nieuwe kleedkamer en refter voor ons team én een totale make-over van onze werkplaats.

Dit alles om u op een premium manier te kunnen blijven ontvangen én u een efficiënte service te bieden.

Totale make-over Volvo Reynaert Oudenaarde 2022

woensdag 30 maart 2022

Gloednieuwe XC90 MUG voor A.S.Z. Geraardsbergen

Een eer voor de familie D’Hondt om vandaag in haar concessie in Aalst de nieuwe Volvo XC90 MUG voor het A.S.Z. van Geraardsbergen te mogen afleveren. Het ziekenhuis kiest met deze MUG niet alleen voor een autoproducent - Volvo Car Gent - die duizenden mensen tewerkstelt in Oost-Vlaanderen maar gaat ook resoluut voor veiligheid! Volvo heeft al jaren ervaring met interventievoertuigen voor politie, brandweer en ziekenhuizen. De Volvo XC90 MUG werd uitgerust met een speciaal intervention pack met versterkte ophanging, chassis en krachtigere remmen om veilig op interventie te gaan en tegelijk het rijkarakter van een gewoon voertuig te behouden.

Aangezien de MUG ongeveer 3 maal per dag uitrukt, zal Volvo D’Hondt uiteraard ook alles in het werk stellen om de SUV in topconditie te houden in haar vestigingen in Zottegem of Aalst. Dokter Lieven Vergote, diensthoofd spoed van het A.S.Z., en burgemeester Guido De Padt van Geraardsbergen waren graag van de partij om de hyper uitgeruste Volvo XC90 in ontvangst te nemen.

 

Een gloednieuwe Volvo XC90 MUG voor A.S.Z. Geraardsbergen

maandag 14 maart 2022

Dit is ons idee van luxe

De versnellingspook in zuiver Orrefors kristal in de Volvo XC90, dat is ons idee van pure Zweedse luxe. Hoogstaand comfort, ambachtelijke materialen, ultieme veiligheid, intuïtieve technologieën, 455 pk rijplezier.. Alles is groot(s), ook de binnenruimte, die plaats biedt aan 7 personen. De perfecte SUV, als een tweede thuis, luxueus en beschermend. Een ware cocon van geluk.

De Volvo XC90 is onder meer verkrijgbaar als Plug-In Hybride met 68 km puur elektrisch rijbereik, max 34g CO2/km (WLTP) en dus 100% fiscaal aftrekbaar voor professionelen. Deze Plug-In Hybride is verkrijgbaar vanaf € 733/maand excl. btw in financiële renting*.

*Financiële Renting met aankoopoptie van 25% op een duurtijd van 60 maanden voor een XC90 Core T8 AWD PIH. Catalogusprijs € 60.177 excl.btw, mits voorschot van € 6.107 excl. btw en restwaarde van € 15.044,25 excl btw. Aanbod geldig tot 30/4/22, enkel bestemd voor prof. doeleinden. Aanbod geldig onder voorbehoud van vergissingen en aanvaarding van uw dossier door Volvo Car Lease (kredietgever Alpha Credit nv, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, RPR: 0445.781.316). Adverteerder: Volvo Car Belux, Hunderenveldlaan 10, 1080 Sint-Agatha Berchem RPR: 0420.383.548.

Volvo XC90

donderdag 3 maart 2022

Magnetische smartphone houder

Vanaf vandaag verhoogt de boete voor het gebruik van uw smartphone achter het stuur van € 116 naar € 174! Uw smartphone gebruiken kan voortaan enkel nog als het toestel in een houder zit. De bediening ervan moet uiteraard gebeuren wanneer het voertuig stil staat of geparkeerd is. Voor het rood licht of in de file staan, wordt niet aanzien als stilstaan of parkeren.

Vermijd voor slechts € 12 forse boetes met onze praktische en stijlvolle magneethouder die u aan uw ventilatierooster kan bevestigen. Bovendien is de magneet zo sterk dat u zonder zorgen over hobbelige wegen kan rijden.

Op voorraad beschikbaar in onze 3 vestigingen!
#ForEveryonesSafety
#Verkeersveiligheid

Magnetische GSM-houder Volvo

dinsdag 1 maart 2022

Nieuwe openingsuren

Vanaf dinsdag 1 maart schakelen wij de openingsuren van al onze vestigingen naar hetzelfde ritme. Dit worden onze nieuwe openingsuren voor de drie vestigingen:

Showroom
Ma. - vr: 09.00 - 18.30
Za.: 09:00 - 17:00

Herstellingen & Service
Ma.- do.: 08.30 - 17.00
Vr.: 08.30 - 15.00

Tot binnenkort!

Openingsuren_0

maandag 14 februari 2022

Volvo V60 'Beste van de test'

Onze Volvo V60 Recharge T6 AWD werd verkozen tot 'Beste van de test' in een vergelijking van Test Aankoop met maar liefst 36 andere Plug-In Hybrides.

Kom eens langs en probeer deze compromisloze, ruime break zelf uit.
U rijdt met een V60 Plug-In Hybride vanaf  € 499/maand excl. btw en hij is bovendien 100% fiscaal aftrekbaar voor professionelen, net zoals elke Plug-In Hybride in ons gamma.

Volvo V60 Test aankoop 'Beste van de test'

dinsdag 1 februari 2022

Eerst hulp bij marterschade

Steenmarters en andere marterachtige roofdieren kunnen flinke schade aanrichten aan uw auto. Toch kunnen we perfect samenleven met deze soort. Waarom kruipen marters eigenlijk onder de motorkap of knagen ze aan de isolatie en onderdelen? En hoe kan u dit verhelpen? Ontdek welke duurzame oplossingen komaf maken met marterschade en wat u kan doen als ze u toch voor zijn.

Wist u dat wij voor u een diervriendelijke en efficiënte anti-marterkit onder de motorkap kunnen installeren? maak een afspraak >

Steenmarter in uw Volvo

10 januari - 5 februari 2022

Saloncondities - opendeur/nocturnes

Ziet u uzelf al achter het stuur van uw eigen Volvo? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Profiteer van onze straffe saloncondities, zo is er al een XC40 vanaf € 28.8501. Of kiest u liever voor een XC40 in private leasing vanaf € 389 per maand?

Benieuwd of een private leasing voor particulieren iets voor u is? Op zoek naar een Volvo voor u of voor uw bedrijf? Kom langs in een van onze vestigingen en wij helpen u graag op weg.

OPEN DEUR DAGEN
Wij zijn doorlopend open van 10 t/m 5 februari.
Dit ook op zaterdag en zondag van 10 tot 18u.

NOCTURNES
Donderdag 13, 20 en 27 januari zijn wij uitzonderlijk open tot 21u.

BOEK EEN AFSPRAAK >

Saloncondities bij Volvo D'Hondt - Reynaert 2022

The street is our showroom

De straat is onze showroom geworden. Overal om u heen ziet u Volvo’s.

Er is dit jaar geen Autosalon, maar u kunt uw favoriete Volvo’s altijd bewonderen in de grootste showroom ter wereld: België. Volvo Car BeLux stuurde er alvast drie straatfotografen op uit om Volvo’s in hun natuurlijke habitat te bestuderen.

Geniet u mee van deze prachtige beelden? Ontdek ze in onze showrooms.

The street is our showroom

geldig tot 28 februari 2022

Seizoensactie

Zij het nu sneeuwkettingen voor een perfecte grip in alle omstandigheden of een handige dakkoffer om er met het gezin opuit te trekken deze winter.

Geniet nog tot 28 februari van onze niet te missen kortingen op sneeuwkettingen, sneeuwsokken en dakboxen.

Seizoensactie winter 2022

zaterdag 1 januari 2022

Happy New Year!

Wij wensen u van harte een schitterend, veilig en sterk 2022!

Wij rekenen op een STERK 2022 en hebben daarvoor alle troeven in huis:

 • De nieuwe, Pure Electric en Belgische Volvo C40 Crossover
 • Nieuwe batterijen in de Plug-In Hybrides van onze 60- en 90-reeks met minimale CO2-uitstoten, maximale power en grote elektrische range
 • Een super straf en gemotiveerd salesteam!
Wij wensen u van harte een schitterend, veilig en sterk 2022!

vrijdag 3 december 2021

De Volvo C40 is er

Hij is er! De langverwachte nieuwe Volvo C40 Recharge.

De allereerste volledig elektrische crossover, made in Belgium. Met een rijbereik van maar liefst 444 km en verkrijgbaar in tal van opvallende kleuren, zoals het uniek Fjord blue.

Kom hem met uw eigen ogen bewonderen in onze showrooms in Aalst en Zottegem of maak hier een afspraak.

De nieuwe Volvo C40 is bij Volvo D'Hondt - Zottegem

vrijdag 5 november 2021

Word jij onze nieuwe collega?

Staat ‘een gevarieerde job’ op jouw verlanglijstje? Zijn auto’s jouw passie? De automobielsector is in volle transformatie, als je bij ons aan de slag gaat, zijn nieuwe uitdagingen dus alvast gegarandeerd. En wij kunnen daarnaast nog heel wat troeven op tafel leggen: een premium Zweeds merk, een hecht familiebedrijf met ambitie om te groeien, drie grote vestigingen op centrale assen in de regio, concurrentiële loonsvoorwaarden en veel extra voordelen.  

Is de automobielsector iets voor jou? Heb je zin om het team in ons familiebedrijf te vervolledigen en onze groei te borgen? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging?

Vacatures 2021

dinsdag 2 november 2021

New Volvo C40

Vorige week maakten we kennis met de gloednieuwe Volvo C40 Recharge. De allereerste ledervrije, volledig elektrische Volvo.

Benieuwd naar deze nieuwe Crossover? Binnen enkele weken kan u deze bij ons ontdekken en zelf testen. Laat via onderstaande link uw gegevens na en wij houden u als eerste op de hoogte!

De nieuwe Volvo C40 - blijf als eerste op de hoogte

woensdag 27 oktober 2021

Let's talk fleet: Koning Auto op de schop

Welke impact zal de autofiscaliteit hebben op de elektrificatie van uw wagenpark? Waar haalt u groene stroom? Wat is de toekomst van Koning Auto?

Kom het allemaal te weten tijdens onze boeiende en gratis #infosessie op woensdag 27 oktober in onze vestiging in Zottegem!

Deze Fleet Day is bedoeld voor onze professionele klanten en prospecten, ondernemers, zelfstandigen, vrije beroepen, fleetverantwoordelijken en HR managers die hun kennis over mobiliteit voor hun bedrijf of beroep graag willen bijschaven.

Infosessie autofiscaliteit bij Volvo D'Hondt - Reynaert

Nieuw in ons gamma

Opbergtas voor fietsendrager

Deze praktische en robuuste opbergtas beschermt uw Volvo opvouwbare fietsendrager tegen beschadigingen bij het vervoeren of het opbergen.

Deze draagtas is vervaardigd uit duurzaam polyester met een sterke nylon handgreep. Verkrijgbaar in onze drie vestigingen voor € 40,95 incl. btw.

Opbergtas voor opvouwbare Volvo fietsendrager

zat 2 & zon 3 oktober 2021

Recharge weekend

Wij geven het najaar een stevige boost. Kom op zaterdag 2 en zondag 3 oktober langs in een van onze drie vestigingen tijdens het Recharge weekend! Ons Volvo gamma vernieuwt en elektrificeert. Zo kan u bij ons nu kiezen uit 3 Pure Electric versies: de Volvo XC40 Single Motor, de Volvo XC40 Twin Motor en de nieuwe Volvo C40 Crossover. En dit alles 'Made In Belgium', volledig Google geassisteerd en klaar voor een emissievrije toekomst!

Kom er alles over te weten, dit doorlopend van 10 tot 18u, met een hapje en een drankje en een bezoek van Miss België 2021, Kedist Deltour, op 3 oktober in de late namiddag in Zottegem.

Recharge weekend bij Volvo D'Hondt - Reynaert, zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021

woensdag 15 september 2021

Nieuwe Plug-In Hybridemotor

Onze Plug-In Hybride modellen van de 60 & 90 cluster* krijgen een gloednieuwe 3-lagige batterij! Dat betekent een vermogen van 455 pk, minder CO2-uitstoot (-50%) en een groter elektrische rijbereik van maar liefst 90 km (+50%). Bovendien zijn alle Volvo Plug-in hybrides nu ook in WLTP 100% fiscaal aftrekbaar!

Leuk extraatje: deze modellen zullen standaard voorzien zijn van een AWD (4X4) aandrijving. *Volvo S60, Volvo S90, Volvo V60, Volvo V90, Volvo XC60 en Volvo XC90

Nieuwe Hybride batterijen

dinsdag 7 september 2021

Volvo On Call

Wist u dat wij uw Volvo On Call abonnement vanop afstand kunnen verlengen, zonder dat u hoeft langs te komen?

Dit voor 1 jaar (€ 39) of 2 jaar (€ 67). Wenst u uw abonnement te verlengen? Contacteer ons en hou uw VIN-nummer bij de hand. U kan dit nummer terugvinden op het kentekenbewijs van uw Volvo of in de Volvo Cars app.

🕻 Aalst: 053 78 31 13
🕻 Oudenaarde: 055 31 00 88
🕻 Zottegem: 09 360 78 78

Volvo On Call

maandag 16 augustus 2021

The Sustainable Roadtrip

Duurzaamheid is een belangrijke waarde voor Volvo Cars, maar ook voor vele Belgische bedrijven.

Ontdek in de drie afleveringen hieronder hoe Volvo-ambassadeur Bent Van Looy met een volledig elektrische Volvo XC40 Recharge verschillende Belgische duurzame bedrijven, zoals Greenway, RectoVerso en Aspiravi bezoekt tijdens zijn Sustainable Roadtrip!

the sustainable roadtrip

maandag 13 augustus 2021

Win een duo VIP-ticket

Het koersvirus laat ons niet los: op dinsdag 17 augustus staan 10 van onze Volvo's klaar aan de start van de Egmont Cycling Race in Zottegem om jury, koersdirectie en medische staf veilig door de regio te loodsen. En ja, dit is het traditionele feestelijke kermisweekend in Zottegem maar nee, dit is geen kermiskoers maar wel een UCI 1.1 Men Elite topwedstrijd.

Wil u er graag bij zijn als VIP? Wij schenken onder onze klanten een duo ticket weg via onze Facebook pagina. 
 

Egmont Cycling Race driven By D'Hondt - Reynaert

Voor de échte Flandriens

Onze nieuwe wieleroutfit

Fiets in stijlvol zwart met de kleuren van de Vlaamse voorjaarsklassiekers. Deze unieke wieleroutfit bestaat uit een vest met korte mouwen en een korte broek met kwalitatief zeem.

De outfit (shirt + broek) is zowel verkrijgbaar in een versie voor mannen als voor vrouwen! Wil jij er ook één? Bestel dan nu uw exemplaar online!

De nieuwe Volvo D'Hondt - Reynaert wieleroutfit

donderdag 1 juli 2021

Functionele dakkoffers

Comfortabel reizen was nog nooit zo makkelijk: vergroot het laadvermogen van uw Volvo met een dakkoffer en u hebt altijd voldoende ruimte voor bagage. Zo blijft de ruimte in de wagen volledig voorbehouden voor u en uw passagiers.

Momenteel geniet u van 10% korting* op 2 dakboxen die wij in de kijker plaatsen:
- Space Design 320l zwart:
€ 591 ipv  ̶€̶ ̶6̶5̶0̶
- Sport Time 400 l zwart: € 364 ipv  ̶€̶ ̶400̶

*Actie geldig zolang de voorraad strekt.

10% korting op Volvo dakkoffers

maandag 14 juni 2021

Airco of zomercheck

Hou het hoofd koel en vertrek zonder zorgen met uw Volvo op reis.

Boek een volledige Aircocheck (1u  waarbij we de airco leegtrekken, reinigen van geuren en bacteriën, grondig controleren en terug vullen) voor € 69 en / of de Zomercheck voor € 40 (30 minuten), waarna u erop kan vertrouwen dat uw Volvo helemaal klaar is voor de zomer!

Volvo aircocheck en Volvo zomercheck

maandag 7 juni 2021

De nieuwe Volvo C40

PURE ELECTRIC, MADE IN BELGIUM

Na de lancering van de succesvolle XC40 P8 Recharge staat een tweede Belgische full electric Volvo klaar: de NIEUWE VOLVO C40. Een uitgesproken profiel, volledig geïntegreerde Google Assistant, een performante one-pedal drive voor een soepele rij-ervaring, deze nieuwe cross-over is klaar voor een elektrische toekomst!

Launch Edition AWD, twee motoren, 408 pk, vanaf btw incl. € 58.990 en 100% fiscaal aftrekbaar voor vennootschappen.

De nieuwe Volvo C40

maandag 3 mei 2021

Intelligente laadkabel

Maak kennis met de intelligente laadkabel van Ohme®. Ideaal als u uw laadkosten in kaart dient te brengen en wanneer u uw Volvo op meerdere locaties (bedrijf, thuis of een publiek laadpunt) wenst op te laden. Op deze manier heeft u geen laadpaal nodig op elke locatie.

 • ‘Split billing’ mogelijkheid
 • 3 abonnementsformules (gebruiker - fleet manager)
 • Oplaadgeschiedennis via app
 • Creëer oplaadschema's
 • 3G/4G connectiviteit inbegrepen
 • Schuko connector met 5m kabel
 • 13 A (3,6 kW) charging rate
 • Incl. draagtas

Verkrijgbaar in onze drie vestigingen.

Ohme slimme laadkabel om laadkosten in kaart te brengen verkrijgbaar bij Volvo D'Hondt - Reynaert

vrijdag 9 april 2021

Blind Gekocht

Blind Gekocht is terug vanaf woensdag 14 april op Play4 en GoPlay.be met een gloednieuw seizoen, een gloednieuwe presentator én een gloednieuwe wagenpartner!

Al start Kobe Ilsen het nieuwe seizoen van Blind Gekocht met een kleine vergissing...

Blind Gekocht 2021 driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

woensdag 24 maart 2021

Luxe, maar dan slimmer

De nieuwe Volvo XC60 is een van de weinige wagens met ingebouwde Google en realtime verkeersinformatie van Google Maps. Voor een ongeëvenaarde connectiviteit. Dankzij zijn stembediening zegt u gewoon “Oké Google” en uw boordcomputer doet de rest. Bovendien helpen zijn vele radars, camera’s en ultrasone sensoren ongevallen te vermijden of de impact ervan te verminderen. Zodat u altijd veilig en met een gerust gemoed rijdt. Leve de slimme luxe!

Verkrijgbaar vanaf € 395/maand voor professionelen.

De nieuwe Volvo XC60

woensdag 24 maart 2021

Welkom (op afspraak)

Wij verwelkomen u graag in onze drie vestigingen op afspraak, rekening houdende met de huidige gezondheidsmaatregelen.

 • Onze werkplaatsen zijn volledig open. Plan hier uw afspraak.

 • Voor de verkoop vragen wij u een afspraak te maken met een van één van onze sales advisors. Uiteraard blijven wij ook steeds bereikbaar via alle mogelijke digitale kanalen (FaceTime, Teams, WhatsApp, ..).

 • Het afleveren van nieuwe en Selekt Volvo's bereiden wij nog steeds samen met u digitaal voor. Gevolgd door een sterk verkorte fysieke aflevering.
COVID-19 update Volvo D'Hondt - Reynaert

vrijdag 5 maart 2021

Ritueel

Topfictie in België verdient veilige wagens die in België worden gemaakt. Zo leveren wij maar liefst 5 Volvo's voor de nieuwe film Ritueel van regisseur Hans Herbots.

Zes maanden later dan gepland kunnen de opnames eindelijk beginnen, mét in de hoofdrol Marie Vinck en Geert Van Rampelberg. Duik mee achter de schermen van deze eerste Vlaamse thriller sinds 'Het Tweede Gelaat'.

Nieuwe Vlaamse film Ritueel, driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

1 maart tem 31mei 2021

Lentepromoties

Bent u na een winter binnen zitten ook klaar om er weer opuit te trekken? De lente gaat gepaard met leuke avonturen en uitstapjes, en daar horen ook de juiste accessoires voor uw Volvo bij.

U plant een uitstap met kids of hond? U maakt graag uw hoofd leeg op de fiets? Bij al uw voorjaarstrips is Volvo uw ideale reisgenoot. Geniet tot 31 mei 2021 van onze niet te missen lentepromoties op kinderzitjesfietsendragers, hondenaccessoires,... !

Lentepromoties bij Volvo D'Hondt - Reynaert

maandag 15 februari 2021

Bescherm uw interieur

Zweedse luxe verdient om verzorgd te worden. Net zoals onze handen, droogt het leder van uw geliefde Volvo sneller uit door het regelmatig ontsmetten van uw handen met alcoholgels.

Daarom is het belangrijk om uw lederen bekleding goed te beschermen. Gebruik hiervoor onze 'Leather Care Kit' voor een doeltreffende bescherming. Momenteel verkrijgbaar aan € 25 ipv.  ̶€̶ ̶3̶5̶  in onze drie vestigingen.

Promotie Volvo Leather Care Kit

woensdag 10 februari 2021

Straffe condities

Dit jaar was er geen Autosalon op de Heizel in Brussel, maar om de pijn wat te verzachten hebben wij nog straffe condities op al onze modellen. De ideale gelegenheid om het Volvo-gamma te (her)ontdekken, met straffe kortingen tot méér dan € 10.000!

Aarzel niet en kom gerust eens langs (na afspraak) in één van onze drie showrooms. Testritten zijn eveneens mogelijk. Reserveer uw testrit en ervaar de fijne rijprestaties en de hoogstaande afwerking van onze modellen, zij het elektrisch en/of met brandstofmotor.

Volvo Saloncondities 2021 op het volledige gamma - Volvo D'Hondt - Reynaert

vrijdag 1 januari 2021

Let's forget about 2020, 2021 will be electrifying

De familie D'Hondt wenst u en uw familie een opwindend, gezond en veilig 2021!

Onze opvallende nieuwe Volvo XC40 P8 Recharge PURE ELECTRIC camouflage demowagen wacht vol ongeduld om u dit jaar te laten kennismaken met volledig elektrisch rijden.

Van harte, Joany, Cindy, Gianni, Gerry, Liesbet

2021

woensdag 16 december 2020

De allereerste XC40 Pure Electric is binnen!

Let's Recharge! Onze allereerste VOLLEDIG ELEKTRISCHE VOLVO is binnen! Maak kennis met de Volvo XC40 Recharge P8.
⚡ 408 pk
⚡ 0-100 km/u in slechts 4,9 sec
⚡ 418 km rijbereik
⚡ in amper 40 minuten tot 80% opgeladen
⚡ verborgen extra opbergruimte: 'frunk'

Maak een afspraak via onze website en ontdek hem met uw eigen ogen!

De nieuwe Volvo XC40 P8 Recharge - full electric is er

woensdag 18 november 2020

XC40 verkozen tot Best Car 2020

Wat is de beste auto die u nieuw kan kopen?

Om autokopers te helpen bij hun keuze, legde het vaktijdschrift Autogids een veelheid aan modellen op de rooster. Behalve een vakjury en autojournalisten kregen ook de lezers van het autoblad een stem. Van de genomineerde compacte SUV’s kroonde de Volvo XC40 zich overtuigend tot winnaar 'Best Car 2020'.

Kom langs en test onze XC40-laureaat en zelf uit!

Volvo XC40 verkozen tot Best Car Award 2020

Maandag 26 oktober 2020

Een zoete en veilige start

Deze ochtend bedankte Streekfonds Oost-Vlaanderen haar netwerk bij de opstart van haar werking, door meer dan dan 200 moelleux-taarten te bezorgen aan partners, burgemeesters en bedrijfsleiders in heel de provincie. Het uiteindelijke doel is middelen inzamelen om lokale projecten te steunen die zowel mens als omgeving ten goede komen.

La Lorraine zorgde voor de heerlijke taarten en wij uiteraard voor het veilige vervoer ervan met ons Plug-In Hybride gamma. De verrassing werd bijzonder gesmaakt door alle belanghebbenden, letterlijk en figuurlijk. Een bijzonder geslaagde lancering ‘anders dan anders’.

Volvo D'Hondt en Streekfonds Oost-Vlaanderen

Ronde van Vlaanderen 2020

TKNADEB

Zondag, tijdens 'Vlaanderens Mooiste' zullen onze wedstrijdwagens, een speciale boodschap meedragen. Elke auto zal BEDANKT zeggen aan alle hulpverleners die zich dag en nacht inzetten om Covid-19 patiënten te helpen.

Naar goede traditie stonden in maart in Zottegem 60 wagens klaar voor de Ronde van Vlaanderen. Toen die wedstrijd plots niet door kon gaan, stond de vloot ‘werkloos’ op onze parking. Maar al snel kregen ze een nieuwe en nuttige bestemming: de wagens werden ingezet om de artsen, medische hulpverleners en politiediensten mobiel te houden terwijl ze met hun Volvo voor dringend onderhoud of herstellingen binnenkwamen.

Ronde van Vlaanderen 2020 - Volvo Bedankt - tknadeb

vrijdag 2 oktober 2020

Levering XC90 MUG

Veiligheid is en blijft het basis principe bij Volvo. Het OLV en ASZ ziekenhuis uit Aalst investeerden samen in een gloednieuwe Volvo XC90 MUG, om u veilig te helpen in noodsituaties. 

Als aanvulling op de al indrukwekkende standaard veiligheidsuitrustingen, is deze XC90 af-fabriek uitgerust met een 'intervention pack'. Deze uitrusting zorgt ervoor dat de limieten bij dit interventievoertuig een stuk hoger liggen dan bij de standaardversie. Dit dankzij een aangepast chassis, wielen en remmen voor optimale prestaties en een verhoogd laadvermogen.

Directie, verplegers en artsen van beide ziekenhuizen namen vandaag onder grote persbelangstelling de sleutels in ontvangst in onze vestiging in Aalst.

Nieuw Volvo XC90 MUG-voertuig voor de Aalsterse ziekenhuizen geleverd door Volvo D'Hondt Aalst

Historische condities

60 jaar D'Hondt

Geen White Party in deze tijden, helaas, maar wel een open deur dagen om al onze troeven in de kijker te zetten: straffe condities op het hele gamma, testdrives met onze powervolle plug-in hybrides (beschikbaar in elk model) en de familie D'Hondt die u samen met haar hechte salesteam graag in de watten legt!  

 

60 jaar Volvo D'Hondt

Zondag 20 september 2020

Dé Ronde van Volvo D'Hondt - Reynaert

Onze wieleroutfits vlogen de afgelopen weken de deur uit, tijd om - een maand voor dé legendarische Ronde van Vlaanderen - ze samen te brengen op een parcours langs de taaie hellingen en de bonkige kasseien van Vlaanderens Mooiste.

Geen race, wel een groepsrit aan 25 km /u over ongeveer 80 km, vertrekkend vanuit onze vestiging in Oudenaarde.

Dé Ronde van Volvo D'Hondt - Reynaert - Social Ride

donderdag 17 september 2020

Business Seminar

Zou u graag meer omzet genereren, meer winst maken en vooral meer voldoening uit uw harde werk in uw onderneming halen?

De Nicolas De Bruyn Business Academy geeft op donderdag 17 september een inspirerend avondseminar voor ondernemers in onze vestiging in Aalst. Een instant boost voor uw business!

Uiteraard wordt het hele event op een Corona-proof manier georganiseerd en is het een uitstekende gelegenheid om op een veilige manier te netwerken met collega ondernemers uit de regio.

Programma
18u30 – Start receptie
19u30 – Start spreker
22u30 – Einde avond

ONZE VEILIGHEIDSMAATREGELEN VOOR EVENTS

Business Seminar

Promo Accessory Comfort Packs

Pack het er eens goed van

Onze Accessory Comfort Packs zijn nu zeer aantrekkelijk geprijsd en beschikbaar voor de Volvo XC40 en V60.

Deze voordelige packs vertrekken van de Park Assist Camera, die u kan combineren met Smartphone Integration en/of Sensus Navigation. Het is het ideale moment om uzelf te trakteren op een prachtig uitgeruste Volvo!

ONTDEK HIER HET PACK VOOR DE XC40 OF DE V60

Volvo Comfort Pack - Volvo XC40 & Volvo XC60

Samen maken we het verschil

Be Safe Be Late

Zowel voor kinderen als ouders is 1 september een van de meest stresserende dagen van het jaar. In een studie van iVox, zegt de helft van de werknemers met kinderen dat het verkeer op de eerste schooldag voor extra stress zorgt. Uit schrik om ’s ochtends te laat te arriveren op het werken, zijn bestuurders geneigd sneller te rijden en meer risico’s te nemen onderweg. Dat vergroot de kans op ernstige ongevallen.

Daarom lanceert Volvo Car Belux ‘Be Safe Be Late’: een initiatief die van 1 september de veiligste dag van het jaar wil maken, door iedereen aan te moedigen ontspannen te rijden en later te beginnen werken. Op kantoor of van thuis. Zo maken we samen de ochtendspits rustiger en veiliger!

Be Safe Be Late - Volvo D'Hondt - Reynaert

10 juli 2020

Mondmasker op ?

In navolging van de regeringsbeslissing en om zowel u als klant als onze medewerkers te beschermen vragen wij u voortaan een mondmasker te dragen bij bezoek aan onze vestigingen, dit zowel voor sales, parts als after-sales. Zo dragen we maximaal zorg voor iedereens veiligheid, ons motto sinds 1960. 

De Familie D'Hondt, Reynaert en haar team
#StaySafe

Mondmasker-verplicht_0

15 juni t/m 12 juli 2020

Volvo Selekt maand

Kies nu voor een jonge tweedehandswagen van Volvo Selekt en rij gerust weg met 3 JAAR GARANTIE!

Bovendien krijgt uw auto enkel het Volvo Selekt-keurmerk als hij voldoet aan 160 controlepunten. Daarenboven geniet u van voordelen zoals 10% korting op de Volvo-omniumverzekering, een gratis Safety Pack Omnium en 50% korting op velgen.

Aarzel niet om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking met uw Volvo Selekt. Het grootste aanbod Volvo Selekt in België vindt u bij ons!

Volvo Selekt maand bij Volvo D'Hondt - Reynaert - Nu 3 jaar garantie op een Volvo Selekt tweedehandswagen

28 mei 2020

Officiële overhandiging XC40 voor Miss België

Sinds vandaag cruiset Miss België, Celine Van Ouytsel met haar roze Volvo XC40  - Made in Belgium - veilig over de Belgische wegen. Ze doopte haar nieuwe Volvo XC40 na de officiële overhandiging in Aalst met de naam #ThePinkPrincess!

Mede mogelijk dankzij 2wrap.com, Callant Verzekeringen en Volvo D’hondt - Reynaert!

Miss België Celine Van Ouytsel in haar pink Volvo XC40 door Volvo D'Hondt - Reynaert

mei - juni 2020

Klaar voor een #VakantieInEigenLand?

Bent u klaar voor een vakantie in eigen land?

Profiteer nog tot 30 juni 2020 van onze tijdelijke promoties op fietsdragers, lastdragers, dakkoffers, trekhaken en koffermatten en neem uw fiets en extra bagage veilig mee op reis.

Accessoires voor een vakantie in eigen land

27 mei 2020

LIVE Onthulling XC40 voor Miss België

Stem donderdagmiddag 28 mei om 12u00 af op onze Facebookpagina en beleef live de overhandiging van de fonkelende Volvo XC40 aan Miss België 2020, Celine Van Ouytsel!

LIVE onthulling Volvo XC40 voor Miss België Celine Van Ouytsel

8 mei 2020

Volledig open vanaf 11 mei

Vanaf maandag 11 mei 2020 herstarten wij alle activiteiten.

NAVERKOOP
U heeft een afspraak nodig voor onderhoud, montage zomerwielen, Recall campagne, carrosserieherstelling,..

 • Laat hier uw gegevens na en wij bellen u asap op.
 • Of bel naar uw vertrouwde vestiging om een afspraak vast te leggen.
 • De technische keuring is opnieuw open voor alle types keuringen, maar dit enkel op afspraak.

LEVERING NIEUWE WAGEN
Wij zijn volop bezig met het inplannen van de auto's die kunnen worden geleverd. Zodra dit ook in uw geval mogelijk is, zullen wij u verwittigen. Wij hebben een nieuwe virtuele afleverprocedure die u door ons salesteam zal worden uitgelegd.

SALES
Zowel voor professionelen als voor particulieren zijn wij 100% beschikbaar. Laat een offerte maken op uw maat, boek een testrit of kom langs (met of zonder afspraak).

ANDERE VRAGEN
Mail ons of bel naar uw vertrouwde vestiging tussen 8 en 19u.
Aalst: 053/78 31 13
Oudenaarde: 055/31 00 88
Zottegem: 09/360 78 78

Tot binnenkort!
Team D'Hondt - Reynaert

Volvo D'Hondt - Reynaert opnieuw volledig open vanaf 11 mei 2020

Welkom in het nieuwe normaal

Gezondheidsmaatregelen

Veiligheid zit in ons DNA, daarom vragen wij u rekening te houden met de nieuwe veiligheidsprocedures.

Naverkoop:

 1. Draag een mondmasker
 2. Ontsmet uw autosleutel aan het onthaal in de plastic box
 3. Ontsmet daarna uw handen
 4. Houd 1,5m afstand en volg de aangebrachte markeringen
 5. Kom alleen naar de garage
 6. Hou er rekening mee dat u niet kan blijven wachten tijdens de herstelling. U kan een wandeling in de buurt maken, uw wagen op voorhand binnenbrengen of een huurwagen reserveren.
 7. Onderteken het werkorder met uw eigen schrijfmateriaal
 8. Betaal elektronisch en gebruik de beschikbare wattenstaafjes
 9. Blijf thuis als u zich ziek voelt

Verkoop:

 1. Draag een mondmasker
 2. Ontsmet uw handen bij aankomst
 3. Houd 1,5m afstand in de showroom
 4. Kom bij voorkeur alleen naar de garage
 5. Blijf thuis als u zich ziek voelt, wij nemen contact op via online kanalen zoals bv. FaceTime, WhatsApp, ...

Aflevering:

 1. Draag een mondmasker
 2. Volg de instructies die wij u vooraf doorsturen via e-mail
 3. Ontsmet uw handen bij aankomst
 4. Houd 1,5m afstand in de showroom
 5. Kom bij voorkeur alleen naar de garage
 6. Blijf thuis als u zich ziek voelt
Gelieve rekening te houden met onze nieuwe gezondheidsmaatregelen tegen Corona

Seizoensactie

Klaar voor de lente?

Kijkt u er ook naar uit om er weer opuit te trekken na de Corona-lockdown?

Droomt u van een uitstap met kids of hond? Of maakt u graag uw hoofd leeg op de fiets? Bij al uw voorjaarstrips is Volvo uw ideale reisgenoot en daar horen ook de juiste accessoires voor uw Volvo bij.

Geniet tot 30 juni 2020 van onze niet te missen lentepromoties!

Volvo Lente actie 2020 - fietsendragers

Test als eerste de nieuwe

XC40 Plug-In Hybrid ⚡

Hij is er: de Plug-In hybride van onze bijzonder populaire Volvo XC40 die in Gent geproduceerd wordt! De XC40 T5 Twin Engine combineert Plug-In Hybride technologie met een benzine en elektromotor. Geniet van 262 pk (193 kW) of rijd volledig elektrisch naar uw werk. Bovendien is deze compacte SUV 100% fiscaal aftrekbaar en kan u genieten van 1 jaar gratis elektriciteit!

Waar wacht u nog op? Kom langs en test als één van de eersten deze veelzijdige SUV met Belgisch kantje.

De nieuwe Volvo XC40 Plug-In Hybride bij Volvo D'Hondt - Reynaert

#DrivenByDHondtReynaert

12 redenen om te kijken naar 'De Twaalf'

De Twaalf vertelt het verhaal van een volksjury in een Belgisch assisenproces. Zij moeten oordelen over de schuld of onschuld van een gerespecteerde schooldirectrice. Het proces blijkt niet alleen bepalend voor haar lot, ook het leven van de juryleden neemt een hele nieuwe wending.

Nog aan het twijfelen of je zou kijken? Say no more! Wij sommen 12 redenen op waarom je deze beklijvende Vlaamse topserie niet mag missen.

De Twaalf - driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

29/11 tem 6/12 2019

Black Friday Deals

Het perfecte Volvo cadeau voor onder de kerstboom koopt u bij ons tussen 29 november en 6 december aan ongeziene Black Friday prijzen.

Maak uw keuze uit enkele uitzonderlijke promoties op Volvo Accessoires en Volvo Lifestyle Collection items. Of doe jezelf eens iets leuk cadeau...

Black Friday deals bij Volvo D'Hondt - Reynaert

6 oktober 2019

Open Bedrijvendag

De weergoden lieten ons tijdens Open Bedrijven Dag in de steek, maar u deed dat niet! 

Onze teller tikte af op maar liefst 1.000 bezoekers en wij blikken dan ook graag terug op een zeer geslaagde editie in Aalst.

#Bedankt #OpenBedrijvendag

Open Bedrijvendag 2019 bij Volvo D'Hondt Aalst

September 2019

Openingsmaand Aalst

Het deed de familie D’Hondt en haar team veel plezier om u  - na 10 maanden intensief verbouwen - te kunnen verwelkomen in haar totaal vernieuwde vestiging in Aalst.

We organiseerden een maand lang, van 16 september t.e.m. 12 oktober een heel aantal activiteiten. Burgemeester Christoph D'Haese en Miss België Elena Castro Suarez knipten op donderdag 19 september tijdens de officiële opening samen het lint door van onze totaal vernieuwde vestiging. Uiteraard onder goedkeurend oog van onze familie, ons team en zo'n 150 genodigden / ondernemers.

Opening-Volvo-D'Hondt-Aalst

22 en 23 juni 2019

Wine at the vineyard

Onze klant Wijngoed Rhode zet de deuren van zijn schitterende wijngaard bij Oosterzele open voor het grote publiek op 22 en 23 juni. En misschien spot u daar wel een knappe, nieuwe Volvo...

Kom genieten in een verzorgd kader: kwaliteitsvolle witte wijnen van Belgisch geteelde druiven, in een sfeervolle groene omgeving, gezellige sfeer en zoveel meer ...

Wine-at-the-vineyard

29 mei 2019

XC40 Plug-In Hybrid ⚡

Na zijn grote broers, is nu ook de Volvo XC40 als Twin Engine verkrijgbaar! Het resultaat is een driecilinder van 180 pk die samenwerkt met een 82 pk sterke elektromotor. Goed voor een gecombineerd vermogen van 262 pk en 425 Nm.

De elektromotor haalt zijn energie uit een compleet nieuwe, efficiënte hybride aandrijflijn en heeft een elektrische actieradius van maar liefst 54 km! In combinatie met zijn lage rijklaar gewicht van 1.871 kg ligt hij ruim onder de 50 g/km CO2-uitstoot. (NEDC 2.0: 38-43 g/km en WLTP: 46 g/km). Het resultaat? Deze hybride is en blijft fiscaal zéér voordelig, ook na 2019!

U kan als één van de eersten in deze XC40 rijden! Een rasechte Gentenaar #MadeInBelgium.

XC40 Plug-In Hybrid

11 mei 2019

De puurste vorm van geluid

Het Bowers & Wilkins-audiosysteem in onze Volvo's biedt een echte hifi-ervaring van topkwaliteit gebaseerd op de nieuwste audiotechnologie. Het past perfect in ons design  en is uitgerust met hypermoderne luidsprekers.

Geniet u van de verbluffende sound van de 19 luidsprekers in uw Volvo Bowers & Wilkins audiosysteem? Is excellente audio in huis en auto voor u een noodzaak?

Bowers & Wilkins

23 maart 2019

De nieuwe S60 is er

Neem plaats achter het stuur en ervaar de sportiviteit en dynamiek van de nieuwe Volvo S60; de ultieme beleving van performance en wegligging. Een premium sedan, die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren.

Dankzij meerdere rijmodi beleeft u keer op keer een dynamische rijervaring. Het interieur is volledig op uw maat ontworpen. Hier gaat verbonden, gebruiksvriendelijke technologie samen met welzijn. Een gevoel dat alleen innovatie op mensenmaat en elegant Scandinavisch ontwerp kunnen opwekken.

De nieuwe Volvo S60 berline - Follow no one

Volvo D'Hondt - Reynaert

? de koers

Wie Flanders Classics zegt, denkt meteen ook aan de Vlaamse voorjaarsklassiekers. Sinds 2012 zijn wij de officiële wagensponsor voor deze prestigieuze wielerwedstrijden en zorgen we er voor dat jury, koersdirectie, dokters en staf veilig over de Vlaamse kasseien geloodst worden in onze Volvo's. Gaande van dé openingsklassieker bij uitstek de Omloop Het Nieuwsblad tot de legendarische Ronde van Vlaanderen.

Kom alles te weten over ons Flanders Classics wielerseizoen. Laat je op sleeptouw nemen door Linde Merckpoel, ontdek 10 leuke weetjes over onze volgwagens, win een zitje in een Volvo volgwagen, dit en nog veel meer...

Volvo D'Hondt - Reynaert en het Flanders Classics wielerseizoen

13 april 2019

Filmpremière De Premier

In 2016 draaide de Vlaamse filmwereld maar rond één film, nl. de laatste telg uit de Van Looy familie: De Premier. Een spannende actiefilm die heel Vlaanderen in de ban hield van de ontvoering van premier Koen De Bouw.

Maar liefst 7 Volvo’s wisten wij in De Premier binnen te loodsen. Een XC90 - om eerlijk te zijn 2 stuks waarvan de ruiten werden ingeslagen - als dienstvoertuig voor de premier, vijf identieke zwarte XC60’s voor de veiligheidskolonne en tot slot een bijzondere Volvo S60 Cross Country als privé voertuig voor de eerste minister.

De film nog niet gezien? Goed nieuws: je kan de film in première op VIER bekijken op zaterdag 13 april om 20u25.

De Premier met Koen De Bouw driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

21 maart 2019

Project E.V.A.

Wist u dat de driepuntsveiligheidsgordel een uitvinding is van Volvo? De in 1959 geïntroduceerde veiligheidsgordel heeft wereldwijd al méér dan 1 miljoen levens gered, niet alleen in Volvo’s maar ook in wagens van andere merken, en dat dankzij de beslissing om de uitvinding te delen.

Om deze mijlpaal te vieren en om te benadrukken dat Volvo's traditie verder gaat dan octrooien en fysieke producten te delen lanceert Volvo Cars nu Project E.V.A zodat auto's veilig gemaakt kunnen worden voor iedereen.

 

Project-EVA

RONDE VAN VLAANDEREN

10 dingen die u nog niet wist over onze volgwagens

Zondag 7 april 2019 is het opnieuw zover, honderdduizenden toeschouwers langs Vlaamse wegen die luidkeels hun favoriete renner aanmoedigen tijdens de legendarische Ronde van Vlaanderen.

De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor kruim van de wielerwereld, maar de rol van de vele volgwagens valt niet te onderschatten. Voor het zevende jaar op rij leveren wij de officiële volgwagens voor de zeven wielerwedstrijden van organisator Flanders Classics.

10 dingen die u nog niet wist over de volgwagens in de Ronde van Vlaanderen

1 maart 2019

Is uw Volvo klaar voor het voorjaar?

Heerlijk toch, die eerste mooie dagen. Het moment om eropuit te trekken met de wagen. En ook hét moment om uw Volvo voordelig uit te rusten met dakdragers, een fietsendrager en/of een dakkoffer dankzij onze lentepromoties.

Ga voor 31 mei 2019 langs in één van onze vestigingen om van deze tijdelijke kortingen te genieten.

 IS UW VOLVO KLAAR VOOR HET VOORJAAR? Profiteer van lentepromoties op onze accessoires

28 februari 2019

De koers = Het Nieuwsblad = Volvo

Volvo, Het Nieuwsblad en de koers, het is al decennia lang een stevige match. Koersdirecteur Leon De Koker stond in 1985 samen met parcoursbouwer Lucien Van Hoorde in een Volvo 245 klaar voor de start van de 40ste editie van de Omloop Het Volk. Diezelfde Leon De Koker leidde jaren later Wim Van Herreweghe op, huidig koersdirecteur van de Omloop Het Nieuwsblad.

Een kolonne van 35 nieuwe Volvo’s, deels gemaakt in Gent, geleverd door Volvo verdeler D’Hondt - Reynaert in samenwerking met Volvo België, leidt ook dit jaar terug de Omloop het Nieuwsblad veilig over de kasseien in de Vlaamse Ardennen. En dat al voor het 7e jaar op rij!

Volvo D'Hondt-Reynaert wagensponsor voor Flanders-Classics - Omloop Het Nieuwsblad

De nieuwe V60 Cross Country

Haal alles uit het leven!

Op avontuur trekken hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Of zo tijdrovend. Zo groots. Misschien wacht het avontuur u gewoon op om de hoek.

Met de nieuwe Volvo V60 Cross Country en zijn genereuze bodemvrijheid en standaard vierwielaandrijving kunt u alle soorten wegen aan, terwijl u in de grote laadruimte alles meeneemt wat u nodig hebt. Zo wordt elk avontuur nog beter. Ontdek hem nu tot in de kleinste details in onze showrooms!

De nieuwe Volvo V60 Cross Country is er!

We want you!

8 dingen die we zeker niet van je verwachten

Word jij onze nieuwe collega? Komt dat even goed uit, want wij werven volop aan!

Neem snel eens een kijkje naar onze openstaande vacatures en ontdek meteen ook wat we zeker niet van je verwachten!

Vacatures

21 februari 2019

Overhandiging V40 aan Miss België

De nieuwe Miss België, Elena Castro Suarez, ontving tijdens onze derde After Work Business Drink in onze vestiging in Zottegem haar gloednieuwe Volvo V40.

En daarmee toert Miss Belgium meteen ook met een veilige, Belgische wagen rond om haar taken als Miss Belgium op zich te nemen. Wellicht één van die taken: het startschot geven voor de Ronde Van Vlaanderen op zondag 7 april, waarvoor D’Hondt-Reynaert wagensponsor is.

MB

V40 Private Lease - € 319/mnd

Wat als u enkel nog hoefde te tanken?

Geniet u ook zo van een all-in vakantie zonder u enige zorgen te moeten maken? Stap in uw royaal uitgeruste Volvo V40 T2 en met onze all-inclusive formule vanaf € 319/maand beleeft u elke dag dat zorgeloze reisgevoel.

Bij onze all-inclusive formule kiest u zelf de kleur en samenstelling van uw Volvo V40 T2 Black Edition. Tijdens de looptijd van uw contract zorgen wij voor het onderhoud en eventuele wisselstukken voor uw wagen, de omniumverzekering en taksen. U geniet ook van 24/7-pechbijstand.

V40 Private Lease vanaf € 289/maand bij Volvo D'Hondt - Reynaert

18 januari 2019

Volts by Volvo

Steeds meer Belgen rijden plug-inhybride of elektrisch. Maar 56% van hen staat niet stil bij de herkomst van de stroom waarmee ze hun wagen opladen.

Volvo ging met deze tegenstelling aan de slag, en introduceert Volts by Volvo, een voordelig energiecontract met 100% groene stroom. Afkomstig van Belgische zon en wind.Telkens u thuis uw auto oplaadt, rijdt u zoals elektrisch rijden bedoeld is. Zonder impact. Zonder uitstoot.

Volts by Volvo - voordelig energiecontract met 100% groen stroom

#DrivenByDHondtReynaert

12 redenen waarom je De Dag niet mag missen

Vanaf donderdag 10 januari start De Dag op VIER. Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang zitten politie en gijzelnemers elkaar op de hielen.

Nog aan het twijfelen of je zou kijken? Say no more! Wij sommen enkele redenen op waarom je deze Vlaamse topserie met onze Volvo's niet mag missen.

De Dag - Driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

12 Januari 2019

Miss België 2019

In De Panne werd de Antwerpse Elena Castro Suarez zaterdagavond verkozen tot de nieuwe Miss België 2019.

De kersverse Miss mocht de sleutels van haar nieuwe Volvo V40 - Made In Belgium - ontvangen uit de handen van Gerry D'Hondt en rijdt binnenkort met een veilige, Belgische wagen om ons land te vertegenwoordigen.

 

Miss België 2019 Elena Castro Suarez driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

kortingen tot wel -40%

Christmas Sale ?

Nog op zoek naar een origineel cadeautje voor onder de kerstboom? Wil je een Volvo liefhebber (of jezelf!) verrassen?

Neem dan snel eens een kijkje naar onze Volvo Lifestyle Collection Shop en geniet tijdelijk van kortingen tot wel -40%! Voor 16u00 besteld, de dag nadien afhaalbaar in een van onze drie vestigingen.

PS: wees er snel bij want op=op.

Volvo-Lifestyle-Collection-shop-Volvo-D'Hondt-Reynaert

Kerstverlof

Tijdens het kerstverlof knijpen wij er met zijn allen even tussenuit. Dit van maandag 24 t.e.m. woensdag 26 december en van maandag 31 december t.e.m. woensdag 2 januari.

In geval van problemen bij wagens jonger dan 3 jaar en bij wagens die het afgelopen jaar bij ons op onderhoud zijn geweest, kan u steeds beroep doen op gratis pechbijstand via Volvo Assistance, bereikbaar op 0800 15 475.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en veilig 2019!

Kerstverlof Volvo D'Hondt - Reynaert | Aalst - Zottegem - Oudenaarde

Zondag 7 oktober 2018

Open bedrijvendag

De eerste zondag van oktober gingen de deuren van onze site in Zottegem open voor het grote publiek tijdens Open Bedrijvendag.

Méér dan 750 kijklustigen kregen een rondleiding doorheen ons bedrijf en werden ondergedompeld in de wereld van Volvo en van ons familiebedrijf D'Hondt. Op het programma stond o.a. het Volvo Personal Service verhaal, een virtueel bezoek aan Volvo Cars Gent, een crashtest, het testen van het automatisch remsysteem (City Safety), een demonstratie Smart Repair, een promilletest, een bezoek aan ons mini museum,...

Open Bedrijvendag 2018 bij Volvo D'Hondt in Zottegem

Nieuwe Volvo V60 is er!

Nauwelijks is de Volvo XC40 gelanceerd - met groot succes - in januari van dit jaar en nu staat de nieuwe Volvo V60 al in onze drie showrooms. Wij nodigen u dan ook van harte uit om hem te komen ontdekken, vandaag al, in de komende weken of tijdens de open deur dagen van 10 tem zaterdag 22 september + ook zondag 16 september van 10 - 18u.

Overtuig uzelf tijdens een testrit van zijn uitstekende wegligging, zijn totaal vernieuwde interieur met nieuwe comfortabele stoelen en zijn ultieme veiligheid.

De-nieuwe-Volvo-V60-is-er

27 augustus 2018

Nieuwsbrief IX

De nieuwe Volvo V60, onze totale renovatie in Aalst, Volvo Personal Service, ons voorjaar in beeld, een terugblik op het afgelopen wielerseizoen, de nieuwe Volvo S60, een blik vooruit,..

Dit en nog veel meer in onze nieuwste self-made D'Hondt - Reynaert Nieuwsbrief! Wat vinden jullie ervan?

Nieuwsbrief-Volvo-D'Hondt-Reynaert

Born in the USA

De nieuwe Volvo S60

Het doek is er af! De nieuwe Volvo S60 werd zojuist voorgesteld tijdens de officiële inhuldiging van de nieuwe Volvo fabriek in Charleston (South Carolina), Amerika. 

De nieuwe Volvo S60 is de sportberline die het woord 'rijplezier' een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloos vermogen en intuïtieve technologie gaan hand in hand, terwijl een gesofisticeerd chassis voor een ideale balans tussen comfort en controle zorgt. Het interieur is volledig op uw maat ontworpen. Hier gaat verbonden, gebruiksvriendelijke technologie samen met welzijn.

New-Volvo-S60

18 juni 2018

2025: kwart van plastic is gerecycled

Minstens een vierde van de plastics die in 2025 in nieuwe Volvo-automodellen worden gebruikt, zal afkomstig zijn van gerecycleerde materialen. Elk jaar komt immers 8 miljoen ton plastic in de oceanen terecht, wat het leven in de zee bedreigt.

Tegelijk stelt Volvo een speciale XC60 voor waarin meer gerecycleerd plastic werd verwerkt dan tot nog toe het geval was. Onder meer de middenconsole en het textiel is er vervaardigd uit gerecycleerd materiaal afkomstig van oude visnetten, petflessen, stoelen,...

Clean-Seas

De nieuwe Volvo V60

Maak kennis met de Nieuwe Volvo V60, de veelzijdige break om ten volle van het leven te genieten.

Elegant, sportief, veelzijdig: alles wat een moderne break moet zijn volgens ons. Wij verwachten deze Scandinavische parel midden september in onze showrooms en deze zal beschikbaar zijn vanaf € 34.950 voor een D3 dieselmotor met 150pk. 

Kan u niet wachten tot september en wenst u de nieuwe Volvo V60 al in avant-première te bezichtigen? Dat kan! Op zaterdag 21 april tussen 10 en 14u, woensdag 25 april tussen 15 en 17u30 of vrijdag 27 april tussen 10 en14u kan u hem samen met ons bewonderen in een pop-up showroom!

De nieuwe Volvo V60

@dhondtreynaertvolvo

Volg ons op Instagram!

Volgt je ons al op Instagram? Sinds een tijdje zijn wij daar ook te vinden!

Je kunt ons volgen via @dhondtreynaertvolvo en wanneer je jouw foto’s tagt met #VolvoDHondtReynaert of #DrivenByVolvoDHondtReynaert dan weet je zeker dat wij jouw foto’s zullen zien. Natuurlijk geven wij jou een like, want wij vinden het geweldig om foto’s van onze trouwe volgers te zien! #VolvoForLife!

Volvo D'Hondt - Reynaert op Instagram

Donderdag 15 maart 2018

After Work Business Drink

Donderdag 15 maart organiseerden wij in onze vestiging in Oudenaarde een After Work Business Drink.

Dé ideale gelegenheid om samen met andere ondernemers en zelfstandigen gezellig bij te praten met een hapje en een drankje. Hoogtepunt van dit netwerkevent: de officiële overhandiging van een gloednieuwe Volvo V40 - Made In Belgium - aan kersvers Miss België Angeline Flor Pua.

Daarnaast presenteerden wij ook onze hippe, compacte en Gentse SUV, de fonkelnieuwe en karaktervolle Volvo XC40.

Miss België 2018 Angeline Flor Pua rijdt met een Volvo V40 van Volvo D'Hondt - Reynaert

28 maart 2018

XC60 - World Car of the Year

Nadat de nieuwe Volvo XC40 in Europa tot 'Auto van het Jaar' werd gekroond, gaat zijn grotere broer de Volvo XC60 er vandoor met de prestigieuze titel 'World Car of the Year'.

Behalve de eerdergenoemde overwinningen en de nieuwe titel sleepte de XC60 de titel 'veiligste auto van 2017' in de wacht.

 

Volvo XC60 World Car of the Year 2018

6 maart 2018

XC40 - Car Of The Year

Hip, compact, Gents en nu ook 'Auto van het jaar 2018': de nieuwe Volvo XC40! Deze belangrijke onderscheiding werd toegekend bij de opening van het autosalon van Genève door een internationale jury van 60 autojournalisten uit 23 landen.

Daarnaast viel ook Volvo-CEO Håkan Samuelsson in de prijzen. Als erkenning voor zijn inspanningen om onder zijn leiderschap Volvo te transformeren en nieuw leven in te blazen is onze steeds zeer ontspannen en down to earth Volvo-CEO uitgeroepen tot 'World Car Person of the Year'!

Volvo XC40 Car of the Year 2018 - Wagen van het jaar 2018

De koers is van ons

Voor het zesde jaar op rij leveren wij de officiële volgwagens voor de zeven wielerwedstrijden van organisator Flanders Classics.

Onze 30 tot 60 Volvo's voor jury, dokters en koersdirectie zullen ook dit jaar de Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen, de Brabantse Pijl, de Scheldeprijs en de Brussels Cycling Classic in veilige banen leiden.

Een voor een groot deel in Oost-Vlaanderen gebouwde wagens, geleverd door een Oost-Vlaamse dealer voor topsportwedstrijden die beslecht worden in de Oost-Vlaamse Ardennen, heeft ook een grote symbolische waarde.

FlandersClassics driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

Rij mee in een Volvo volgwagen

Heb je er altijd van gedroomd om de koers eens van heel dichtbij mee te maken in een officiële Volvo volgwagen als VIP? Dat kan!

Like onze Facebookpagina en hou deze goed in de gaten en wie weet neem jij wel plaats in één van onze comfortabele volgwagens tijdens de Omloop Het Nieuwsblad, Gent - Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, de Ronde van Vlaanderen, de Scheldeprijs, de Brabantse Pijl of de Brussels Cycling Classic.

Waag je kans en win deze exclusieve ervaring!

Win een plaats in een Volvo volgwagen tijdens de koers

13 januari 2018

Volvo V40 voor Miss België

Angeline Flor Pua is de nieuwe Miss België. De jongedame van 22 uit Antwerpen kreeg na een galashow in Plopsaland in De Panne het kroontje en haar spiksplinter nieuwe Volvo V40  - Made in Belgium - van bij ons overhandigd!

Een veilige, Belgische wagen om het ganse land te doorkruisen.

MissBelgie2018

De XC40 is er!

Hij staat eindelijk in onze showrooms, de gloednieuwe Volvo XC40! Compact maar tegelijk ongelofelijk ruim, boordevol nieuwe technologie en met een bijzonder sportief nieuw design, kortom, hij is helemaal rondom ú gebouwd in onze Volvo fabriek in Gent. Made in Belgium en daar zijn we trots op!

Kom de nieuwe Volvo XC40 zelf ontdekken en geniet van onweerstaanbare condities op het hele Volvo gamma tijdens onze SALON OPEN DEUR WEKEN. Wij zijn alle dagen open tem zaterdag 27 januari.

XC40 T3 benzine v.a. € 30.400 - D3 diesel v.a. € 32.950 incl. btw
XC40 full option Launch Edition € 46.950 incl. btw

 

De-nieuwe-Volvo-XC40-is-in-onze-showrooms

24 november 2017

Alle XC40 uitvoeringen zijn bekend

Woensdag had onze premier Charles Michel de eer om de eerst gebouwde XC40 in Gent van de band te rijden. Vanaf vandaag zijn alle uitvoeringen en motorisaties bekend! Een T3-benzinemotor met 156 pk is van u voor € 30.400.

Neem alvast een kijkje in de prijslijst en laat ons weten welke configuratie wij voor u kunnen samenstellen.

Premier Charles Michel en Håkan Samuelsson bij de nieuwe Volvo XC40 bij Volvo Cars Gent

18 november 2017

Dag van de Ondernemer

Vrijdag 17 november was het de Dag van de Ondernemer met dit jaar als thema "Ondernemers zijn écht overal".

Als één van de oudste Volvo Cars verdelers in België, met 55 jaar ervaring bezocht Unizo onze vestiging in Zottegem tijdens een diepgaand gesprek tussen Vlaams Parlementslid en burgemeester van Zottegem Jenne De Potter, Joany D'Hondt en UNIZO-vertegenwoordigers waaronder o.a. de directeur Marketing & Communicatie bij Unizo, Luc Missinne.

Dag van de Ondernemer bij Volvo D'Hondt-Reynaert

Hij is er . . .

De nieuwe Volvo XC60

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de volgende generatie van de veelzijdige Zweedse SUV, de nieuwe Volvo XC60.

Kom nu langs in onze showrooms, ons salesteam staat klaar om u een aangepaste offerte te maken op uw maat en u een testrit aan te bieden in deze schitterende hoogtechnologische parel.

De nieuwe Volvo XC60 en Miss België Romanie Schotte

Is uw Volvo klaar voor een veilige winter?

Wij hebben voor u alvast een ruime selectie van winterwielen samengesteld. Met deze zorgvuldig uitgebalanceerde combinaties van winterbanden en velgen bent u er zeker van dat ze geschikt zijn voor uw Volvo én komt u veilig en stijlvol de winter door. Ontdek ze hieronder in onze wielenbrochure.

Een absolute must voor wie in koudere omstandigheden de weg op gaat!

Volvo-Winterwielen-2017-2018

Volvo S90 - Volvo V90

AutoGids Volvo Special

De vergelijkende tests liegen er niet om, de Volvo S90 en de Volvo V90 veroveren de 1ste plaats van hun Duitse rivalen, zoals de Mercedes E 220 d (break) en de BMW 520d!

Lees en oordeel gerust zelf in deze speciale editie van AutoGids.

AutoGids---Volvo-Special-1

Donderdag 16 februari 2017

Miss België driven by

Kersvers Miss België, Romanie Schotte ontving tijdens een leuke Business After Work Drink tussen de zelfstandigen uit de grote regio Zottegem de sleutels van haar nieuwe Volvo V40.

Een veilige, Belgische wagen om het ganse land te doorkruisen.

Miss België Driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

Als elke seconde telt...

Hopelijk hebben we dit nooit nodig, maar vanuit de Volvo filosofie gaan en staan wij voor veiligheid! Sinds kort hangt er dan ook een AED (Automatische Externe Defibrillator) in onze 3 vestigingen.

In België worden naar schatting elk jaar 10.000 mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand buiten het ziekenhuis. Dankzij een AED toestel vergroot de overlevingskans van het slachtoffer met maar liefst 50 tot 70%.

AED