Doorlopend van 16 sep - 12 okt

Openingsmaand Aalst

Het doet de familie D’Hondt en haar team veel plezier om u  - na 10 maanden intensief verbouwen - te kunnen uitnodigen in haar totaal vernieuwde vestiging in Aalst. We organiseren een maand lang, van 16 september t.e.m. 12 oktober een heel aantal activiteiten, startend met de officiële aftrap op donderdagochtend 19 september en een extra feestelijk weekend in aanwezigheid van het volledige salesteam op zaterdag 21 en zondag 22 september.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen!
Alle info en inschrijven tot 15 september via onderstaande knop.

Openingsmaand-Aalst

16 september - 12 oktober

Volvo Selekt Weken

Geniet nog t/m 12 oktober 2019 van onweerstaanbare voordelen bij aankoop van een jonge Volvo tweedehands bij ons:

  • Tijdelijk 3 JAAR GARANTIE
  • 10% korting op omniumpremie & gratis Safety Pack Omnium
  • Super voordelige financiering
  • -20% op accessoires & Lifestyle artikelen

Kom langs in onze toonzaal of kijk snel op selekt.dhondtnv.be en ontdek ons ruim aanbod!

Volvo Selekt Weken bij Volvo D'Hondt - Reynaert, het ideale moment om een kwaliteitsvolle jonge Volvo tweedehandswagen te kopen

@ VOLVO D'Hondt Aalst

Open Bedrijvendag

Stip zondag 6 oktober 2019 al aan uw agenda! Die dag zetten wij deuren van ons gloednieuw gebouw aan de Eendrachtstraat in Aalst  open voor het grote publiek.

Kom met uw eigen ogen onze nieuwe manier van werken (VPS) en onze nieuwe Zweedse Volvo stijl (Cool outside, Warm inside) bewonderen. Dit en nog veel meer op de eerste zondag van oktober! U komt toch ook?

#OpenBedrijvendag #WijDoenMee

Wij-doen-mee

22 en 23 juni 2019

Wine at the vineyard

Onze klant Wijngoed Rhode zet de deuren van zijn schitterende wijngaard bij Oosterzele open voor het grote publiek op 22 en 23 juni. En misschien spot u daar wel een knappe, nieuwe Volvo...

Kom genieten in een verzorgd kader: kwaliteitsvolle witte wijnen van Belgisch geteelde druiven, in een sfeervolle groene omgeving, gezellige sfeer en zoveel meer ...

Wine-at-the-vineyard

29 mei 2019

XC40 Plug-In Hybrid ⚡

Na zijn grote broers, is nu ook de Volvo XC40 als Twin Engine verkrijgbaar! Het resultaat is een driecilinder van 180 pk die samenwerkt met een 82 pk sterke elektromotor. Goed voor een gecombineerd vermogen van 262 pk en 425 Nm.

De elektromotor haalt zijn energie uit een compleet nieuwe, efficiënte hybride aandrijflijn en heeft een elektrische actieradius van maar liefst 54 km! In combinatie met zijn lage rijklaar gewicht van 1.871 kg ligt hij ruim onder de 50 g/km CO2-uitstoot. (NEDC 2.0: 38-43 g/km en WLTP: 46 g/km). Het resultaat? Deze hybride is en blijft fiscaal zéér voordelig, ook na 2019!

U kan als één van de eersten in deze XC40 rijden! Een rasechte Gentenaar #MadeInBelgium.

XC40 Plug-In Hybrid

11 mei 2019

De puurste vorm van geluid

Het Bowers & Wilkins-audiosysteem in onze Volvo's biedt een echte hifi-ervaring van topkwaliteit gebaseerd op de nieuwste audiotechnologie. Het past perfect in ons design  en is uitgerust met hypermoderne luidsprekers.

Geniet u van de verbluffende sound van de 19 luidsprekers in uw Volvo Bowers & Wilkins audiosysteem? Is excellente audio in huis en auto voor u een noodzaak?

Bowers & Wilkins

23 maart 2019

De nieuwe S60 is er

Neem plaats achter het stuur en ervaar de sportiviteit en dynamiek van de nieuwe Volvo S60; de ultieme beleving van performance en wegligging. Een premium sedan, die u niet alleen van dichtbij moet zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren.

Dankzij meerdere rijmodi beleeft u keer op keer een dynamische rijervaring. Het interieur is volledig op uw maat ontworpen. Hier gaat verbonden, gebruiksvriendelijke technologie samen met welzijn. Een gevoel dat alleen innovatie op mensenmaat en elegant Scandinavisch ontwerp kunnen opwekken.

De nieuwe Volvo S60 berline - Follow no one

Volvo D'Hondt - Reynaert

💛 de koers

Wie Flanders Classics zegt, denkt meteen ook aan de Vlaamse voorjaarsklassiekers. Sinds 2012 zijn wij de officiële wagensponsor voor deze prestigieuze wielerwedstrijden en zorgen we er voor dat jury, koersdirectie, dokters en staf veilig over de Vlaamse kasseien geloodst worden in onze Volvo's. Gaande van dé openingsklassieker bij uitstek de Omloop Het Nieuwsblad tot de legendarische Ronde van Vlaanderen.

Kom alles te weten over ons Flanders Classics wielerseizoen. Laat je op sleeptouw nemen door Linde Merckpoel, ontdek 10 leuke weetjes over onze volgwagens, win een zitje in een Volvo volgwagen, dit en nog veel meer...

Volvo D'Hondt - Reynaert en het Flanders Classics wielerseizoen

13 april 2019

Filmpremière De Premier

In 2016 draaide de Vlaamse filmwereld maar rond één film, nl. de laatste telg uit de Van Looy familie: De Premier. Een spannende actiefilm die heel Vlaanderen in de ban hield van de ontvoering van premier Koen De Bouw.

Maar liefst 7 Volvo’s wisten wij in De Premier binnen te loodsen. Een XC90 - om eerlijk te zijn 2 stuks waarvan de ruiten werden ingeslagen - als dienstvoertuig voor de premier, vijf identieke zwarte XC60’s voor de veiligheidskolonne en tot slot een bijzondere Volvo S60 Cross Country als privé voertuig voor de eerste minister.

De film nog niet gezien? Goed nieuws: je kan de film in première op VIER bekijken op zaterdag 13 april om 20u25.

De Premier met Koen De Bouw driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

21 maart 2019

Project E.V.A.

Wist u dat de driepuntsveiligheidsgordel een uitvinding is van Volvo? De in 1959 geïntroduceerde veiligheidsgordel heeft wereldwijd al méér dan 1 miljoen levens gered, niet alleen in Volvo’s maar ook in wagens van andere merken, en dat dankzij de beslissing om de uitvinding te delen.

Om deze mijlpaal te vieren en om te benadrukken dat Volvo's traditie verder gaat dan octrooien en fysieke producten te delen lanceert Volvo Cars nu Project E.V.A zodat auto's veilig gemaakt kunnen worden voor iedereen.

 

Project-EVA

RONDE VAN VLAANDEREN

10 dingen die u nog niet wist over onze volgwagens

Zondag 7 april 2019 is het opnieuw zover, honderdduizenden toeschouwers langs Vlaamse wegen die luidkeels hun favoriete renner aanmoedigen tijdens de legendarische Ronde van Vlaanderen.

De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor kruim van de wielerwereld, maar de rol van de vele volgwagens valt niet te onderschatten. Voor het zevende jaar op rij leveren wij de officiële volgwagens voor de zeven wielerwedstrijden van organisator Flanders Classics.

10 dingen die u nog niet wist over de volgwagens in de Ronde van Vlaanderen

1 maart 2019

Is uw Volvo klaar voor het voorjaar?

Heerlijk toch, die eerste mooie dagen. Het moment om eropuit te trekken met de wagen. En ook hét moment om uw Volvo voordelig uit te rusten met dakdragers, een fietsendrager en/of een dakkoffer dankzij onze lentepromoties.

Ga voor 31 mei 2019 langs in één van onze vestigingen om van deze tijdelijke kortingen te genieten.

 IS UW VOLVO KLAAR VOOR HET VOORJAAR? Profiteer van lentepromoties op onze accessoires

28 februari 2019

De koers = Het Nieuwsblad = Volvo

Volvo, Het Nieuwsblad en de koers, het is al decennia lang een stevige match. Koersdirecteur Leon De Koker stond in 1985 samen met parcoursbouwer Lucien Van Hoorde in een Volvo 245 klaar voor de start van de 40ste editie van de Omloop Het Volk. Diezelfde Leon De Koker leidde jaren later Wim Van Herreweghe op, huidig koersdirecteur van de Omloop Het Nieuwsblad.

Een kolonne van 35 nieuwe Volvo’s, deels gemaakt in Gent, geleverd door Volvo verdeler D’Hondt - Reynaert in samenwerking met Volvo België, leidt ook dit jaar terug de Omloop het Nieuwsblad veilig over de kasseien in de Vlaamse Ardennen. En dat al voor het 7e jaar op rij!

Volvo D'Hondt-Reynaert wagensponsor voor Flanders-Classics - Omloop Het Nieuwsblad

De nieuwe V60 Cross Country

Haal alles uit het leven!

Op avontuur trekken hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Of zo tijdrovend. Zo groots. Misschien wacht het avontuur u gewoon op om de hoek.

Met de nieuwe Volvo V60 Cross Country en zijn genereuze bodemvrijheid en standaard vierwielaandrijving kunt u alle soorten wegen aan, terwijl u in de grote laadruimte alles meeneemt wat u nodig hebt. Zo wordt elk avontuur nog beter. Ontdek hem nu tot in de kleinste details in onze showrooms!

De nieuwe Volvo V60 Cross Country is er!

We want you!

8 dingen die we zeker niet van je verwachten

Word jij onze nieuwe collega? Komt dat even goed uit, want wij werven volop aan!

Neem snel eens een kijkje naar onze openstaande vacatures en ontdek meteen ook wat we zeker niet van je verwachten!

Vacatures

21 februari 2019

Overhandiging V40 aan Miss België

De nieuwe Miss België, Elena Castro Suarez, ontving tijdens onze derde After Work Business Drink in onze vestiging in Zottegem haar gloednieuwe Volvo V40.

En daarmee toert Miss Belgium meteen ook met een veilige, Belgische wagen rond om haar taken als Miss Belgium op zich te nemen. Wellicht één van die taken: het startschot geven voor de Ronde Van Vlaanderen op zondag 7 april, waarvoor D’Hondt-Reynaert wagensponsor is.

MB

V40 Private Lease - € 319/mnd

Wat als u enkel nog hoefde te tanken?

Geniet u ook zo van een all-in vakantie zonder u enige zorgen te moeten maken? Stap in uw royaal uitgeruste Volvo V40 T2 en met onze all-inclusive formule vanaf € 319/maand beleeft u elke dag dat zorgeloze reisgevoel.

Bij onze all-inclusive formule kiest u zelf de kleur en samenstelling van uw Volvo V40 T2 Black Edition. Tijdens de looptijd van uw contract zorgen wij voor het onderhoud en eventuele wisselstukken voor uw wagen, de omniumverzekering en taksen. U geniet ook van 24/7-pechbijstand.

V40 Private Lease vanaf € 289/maand bij Volvo D'Hondt - Reynaert

t.e.m. midden 2019

Totale make-over Aalst

Na 10 jaar als Volvo dealer in Aalst, vonden we het tijd om ons gebouw aan de Eendrachtstraat grondig onder handen te laten nemen. Wij zijn op 1 oktober 2018 gestart met zeer ingrijpende verbouwingen! Daardoor zullen wij u niet kunnen bedienen in Aalst tot midden 2019.

Voor alle onderhoud en herstellingen, ook carrosseriewerk, vragen wij u om in die periode in onze hoofdzetel in Zottegem aan de Industrielaan 6 langs te gaan. Ook alle afleveringen van nieuwe en tweedehandswagens zullen in Zottegem plaatsvinden.

Om de hoek kan u steeds terecht in onze Pop-Up showroom. Deze tijdelijke showroom bevindt zich achter de huidige vestiging en is eenvoudig bereikbaar via de Lion d'Orweg 4 in Aalst.

Verbouwing Volvo D'Hondt Aalst 2018

18 januari 2019

Volts by Volvo

Steeds meer Belgen rijden plug-inhybride of elektrisch. Maar 56% van hen staat niet stil bij de herkomst van de stroom waarmee ze hun wagen opladen.

Volvo ging met deze tegenstelling aan de slag, en introduceert Volts by Volvo, een voordelig energiecontract met 100% groene stroom. Afkomstig van Belgische zon en wind.Telkens u thuis uw auto oplaadt, rijdt u zoals elektrisch rijden bedoeld is. Zonder impact. Zonder uitstoot.

Volts by Volvo - voordelig energiecontract met 100% groen stroom

#DrivenByDHondtReynaert

12 redenen waarom je De Dag niet mag missen

Vanaf donderdag 10 januari start De Dag op VIER. Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang zitten politie en gijzelnemers elkaar op de hielen.

Nog aan het twijfelen of je zou kijken? Say no more! Wij sommen enkele redenen op waarom je deze Vlaamse topserie met onze Volvo's niet mag missen.

De Dag - Driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

12 Januari 2019

Miss België 2019

In De Panne werd de Antwerpse Elena Castro Suarez zaterdagavond verkozen tot de nieuwe Miss België 2019.

De kersverse Miss mocht de sleutels van haar nieuwe Volvo V40 - Made In Belgium - ontvangen uit de handen van Gerry D'Hondt en rijdt binnenkort met een veilige, Belgische wagen om ons land te vertegenwoordigen.

 

Miss België 2019 Elena Castro Suarez driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

kortingen tot wel -40%

Christmas Sale 🎄

Nog op zoek naar een origineel cadeautje voor onder de kerstboom? Wil je een Volvo liefhebber (of jezelf!) verrassen?

Neem dan snel eens een kijkje naar onze Volvo Lifestyle Collection Shop en geniet tijdelijk van kortingen tot wel -40%! Voor 16u00 besteld, de dag nadien afhaalbaar in een van onze drie vestigingen.

PS: wees er snel bij want op=op.

Volvo-Lifestyle-Collection-shop-Volvo-D'Hondt-Reynaert

-30% op winter of zomerbanden

Banden zijn een cruciaal onderdeel van de veiligheid van uw wagen. Zij moeten immers zorgen voor een optimaal contact met het wegdek, in alle weersomstandigheden. Zodra de temperatuur onder de 7°C daalt, zijn winterbanden onmisbaar. Ze garanderen u betere prestaties op het vlak van grip, stuurprecisie en remafstand.

Koop daarom uw winter of zomerbanden bij Volvo D'Hondt - Reynaert en geniet nu tijdelijk van maar liefst 30% korting en ga een veilige winter tegemoet.

Continental-actie

Kerstverlof

Tijdens het kerstverlof knijpen wij er met zijn allen even tussenuit. Dit van maandag 24 t.e.m. woensdag 26 december en van maandag 31 december t.e.m. woensdag 2 januari.

In geval van problemen bij wagens jonger dan 3 jaar en bij wagens die het afgelopen jaar bij ons op onderhoud zijn geweest, kan u steeds beroep doen op gratis pechbijstand via Volvo Assistance, bereikbaar op 0800 15 475.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en veilig 2019!

Kerstverlof Volvo D'Hondt - Reynaert | Aalst - Zottegem - Oudenaarde

Zondag 7 oktober 2018

Open bedrijvendag

De eerste zondag van oktober gingen de deuren van onze site in Zottegem open voor het grote publiek tijdens Open Bedrijvendag.

Méér dan 750 kijklustigen kregen een rondleiding doorheen ons bedrijf en werden ondergedompeld in de wereld van Volvo en van ons familiebedrijf D'Hondt. Op het programma stond o.a. het Volvo Personal Service verhaal, een virtueel bezoek aan Volvo Cars Gent, een crashtest, het testen van het automatisch remsysteem (City Safety), een demonstratie Smart Repair, een promilletest, een bezoek aan ons mini museum,...

Open Bedrijvendag 2018 bij Volvo D'Hondt in Zottegem

Nieuwe Volvo V60 is er!

Nauwelijks is de Volvo XC40 gelanceerd - met groot succes - in januari van dit jaar en nu staat de nieuwe Volvo V60 al in onze drie showrooms. Wij nodigen u dan ook van harte uit om hem te komen ontdekken, vandaag al, in de komende weken of tijdens de open deur dagen van 10 tem zaterdag 22 september + ook zondag 16 september van 10 - 18u.

Overtuig uzelf tijdens een testrit van zijn uitstekende wegligging, zijn totaal vernieuwde interieur met nieuwe comfortabele stoelen en zijn ultieme veiligheid.

De-nieuwe-Volvo-V60-is-er

27 augustus 2018

Nieuwsbrief IX

De nieuwe Volvo V60, onze totale renovatie in Aalst, Volvo Personal Service, ons voorjaar in beeld, een terugblik op het afgelopen wielerseizoen, de nieuwe Volvo S60, een blik vooruit,..

Dit en nog veel meer in onze nieuwste self-made D'Hondt - Reynaert Nieuwsbrief! Wat vinden jullie ervan?

Nieuwsbrief-Volvo-D'Hondt-Reynaert

Volvo Selekt actie

Rij weg met 3 jaar garantie

Ontdek al onze met zorg bekeken jonge tweedehands Volvo’s en rij tussen 16 juli en 15 oktober weg met:

  • 3 jaar garantie
  • 10% korting op de omniumpremie + gratis Safety Pack Omnium
  • Financiering aan een JKP van 2,49%
  • Accessoires en Lifestyle producten aan -20%
Volvo Selekt actie

Born in the USA

De nieuwe Volvo S60

Het doek is er af! De nieuwe Volvo S60 werd zojuist voorgesteld tijdens de officiële inhuldiging van de nieuwe Volvo fabriek in Charleston (South Carolina), Amerika. 

De nieuwe Volvo S60 is de sportberline die het woord 'rijplezier' een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloos vermogen en intuïtieve technologie gaan hand in hand, terwijl een gesofisticeerd chassis voor een ideale balans tussen comfort en controle zorgt. Het interieur is volledig op uw maat ontworpen. Hier gaat verbonden, gebruiksvriendelijke technologie samen met welzijn.

New-Volvo-S60

18 juni 2018

2025: kwart van plastic is gerecycled

Minstens een vierde van de plastics die in 2025 in nieuwe Volvo-automodellen worden gebruikt, zal afkomstig zijn van gerecycleerde materialen. Elk jaar komt immers 8 miljoen ton plastic in de oceanen terecht, wat het leven in de zee bedreigt.

Tegelijk stelt Volvo een speciale XC60 voor waarin meer gerecycleerd plastic werd verwerkt dan tot nog toe het geval was. Onder meer de middenconsole en het textiel is er vervaardigd uit gerecycleerd materiaal afkomstig van oude visnetten, petflessen, stoelen,...

Clean-Seas

De nieuwe Volvo V60

Maak kennis met de Nieuwe Volvo V60, de veelzijdige break om ten volle van het leven te genieten.

Elegant, sportief, veelzijdig: alles wat een moderne break moet zijn volgens ons. Wij verwachten deze Scandinavische parel midden september in onze showrooms en deze zal beschikbaar zijn vanaf € 34.950 voor een D3 dieselmotor met 150pk. 

Kan u niet wachten tot september en wenst u de nieuwe Volvo V60 al in avant-première te bezichtigen? Dat kan! Op zaterdag 21 april tussen 10 en 14u, woensdag 25 april tussen 15 en 17u30 of vrijdag 27 april tussen 10 en14u kan u hem samen met ons bewonderen in een pop-up showroom!

De nieuwe Volvo V60

@dhondtreynaertvolvo

Volg ons op Instagram!

Volgt je ons al op Instagram? Sinds een tijdje zijn wij daar ook te vinden!

Je kunt ons volgen via @dhondtreynaertvolvo en wanneer je jouw foto’s tagt met #VolvoDHondtReynaert of #DrivenByVolvoDHondtReynaert dan weet je zeker dat wij jouw foto’s zullen zien. Natuurlijk geven wij jou een like, want wij vinden het geweldig om foto’s van onze trouwe volgers te zien! #VolvoForLife!

Volvo D'Hondt - Reynaert op Instagram

Donderdag 15 maart 2018

After Work Business Drink

Donderdag 15 maart organiseerden wij in onze vestiging in Oudenaarde een After Work Business Drink.

Dé ideale gelegenheid om samen met andere ondernemers en zelfstandigen gezellig bij te praten met een hapje en een drankje. Hoogtepunt van dit netwerkevent: de officiële overhandiging van een gloednieuwe Volvo V40 - Made In Belgium - aan kersvers Miss België Angeline Flor Pua.

Daarnaast presenteerden wij ook onze hippe, compacte en Gentse SUV, de fonkelnieuwe en karaktervolle Volvo XC40.

Miss België 2018 Angeline Flor Pua rijdt met een Volvo V40 van Volvo D'Hondt - Reynaert

28 maart 2018

XC60 - World Car of the Year

Nadat de nieuwe Volvo XC40 in Europa tot 'Auto van het Jaar' werd gekroond, gaat zijn grotere broer de Volvo XC60 er vandoor met de prestigieuze titel 'World Car of the Year'.

Behalve de eerdergenoemde overwinningen en de nieuwe titel sleepte de XC60 de titel 'veiligste auto van 2017' in de wacht.

 

Volvo XC60 World Car of the Year 2018

6 maart 2018

XC40 - Car Of The Year

Hip, compact, Gents en nu ook 'Auto van het jaar 2018': de nieuwe Volvo XC40! Deze belangrijke onderscheiding werd toegekend bij de opening van het autosalon van Genève door een internationale jury van 60 autojournalisten uit 23 landen.

Daarnaast viel ook Volvo-CEO Håkan Samuelsson in de prijzen. Als erkenning voor zijn inspanningen om onder zijn leiderschap Volvo te transformeren en nieuw leven in te blazen is onze steeds zeer ontspannen en down to earth Volvo-CEO uitgeroepen tot 'World Car Person of the Year'!

Volvo XC40 Car of the Year 2018 - Wagen van het jaar 2018

De koers is van ons

Voor het zesde jaar op rij leveren wij de officiële volgwagens voor de zeven wielerwedstrijden van organisator Flanders Classics.

Onze 30 tot 60 Volvo's voor jury, dokters en koersdirectie zullen ook dit jaar de Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen, de Brabantse Pijl, de Scheldeprijs en de Brussels Cycling Classic in veilige banen leiden.

Een voor een groot deel in Oost-Vlaanderen gebouwde wagens, geleverd door een Oost-Vlaamse dealer voor topsportwedstrijden die beslecht worden in de Oost-Vlaamse Ardennen, heeft ook een grote symbolische waarde.

FlandersClassics driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

Make-over D'Hondt Aalst

Volvo D'Hondt is ondertussen al 10 jaar een begrip in Aalst, tijd voor een grondige make-over van onze site aan de Eendrachtstraat.

De showroom blijft bestaan maar krijgt een totaal nieuwe - halfgesloten - glazen gevel. Ook de werkplaats blijft behouden maar wordt totaal onder handen gepakt om klaar te zijn voor het nieuwe VPS (Volvo Personal Service) verhaal incl. een carwash, een grote afleverzone,...

De voorbereidingen zijn alvast gestart, wordt vervolgd...

Make-over Volvo D'Hondt Aalst

Rij mee in een Volvo volgwagen

Heb je er altijd van gedroomd om de koers eens van heel dichtbij mee te maken in een officiële Volvo volgwagen als VIP? Dat kan!

Like onze Facebookpagina en hou deze goed in de gaten en wie weet neem jij wel plaats in één van onze comfortabele volgwagens tijdens de Omloop Het Nieuwsblad, Gent - Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, de Ronde van Vlaanderen, de Scheldeprijs, de Brabantse Pijl of de Brussels Cycling Classic.

Waag je kans en win deze exclusieve ervaring!

Win een plaats in een Volvo volgwagen tijdens de koers

13 januari 2018

Volvo V40 voor Miss België

Angeline Flor Pua is de nieuwe Miss België. De jongedame van 22 uit Antwerpen kreeg na een galashow in Plopsaland in De Panne het kroontje en haar spiksplinter nieuwe Volvo V40  - Made in Belgium - van bij ons overhandigd!

Een veilige, Belgische wagen om het ganse land te doorkruisen.

MissBelgie2018

De XC40 is er!

Hij staat eindelijk in onze showrooms, de gloednieuwe Volvo XC40! Compact maar tegelijk ongelofelijk ruim, boordevol nieuwe technologie en met een bijzonder sportief nieuw design, kortom, hij is helemaal rondom ú gebouwd in onze Volvo fabriek in Gent. Made in Belgium en daar zijn we trots op!

Kom de nieuwe Volvo XC40 zelf ontdekken en geniet van onweerstaanbare condities op het hele Volvo gamma tijdens onze SALON OPEN DEUR WEKEN. Wij zijn alle dagen open tem zaterdag 27 januari.

XC40 T3 benzine v.a. € 30.400 - D3 diesel v.a. € 32.950 incl. btw
XC40 full option Launch Edition € 46.950 incl. btw

 

De-nieuwe-Volvo-XC40-is-in-onze-showrooms

24 november 2017

Alle XC40 uitvoeringen zijn bekend

Woensdag had onze premier Charles Michel de eer om de eerst gebouwde XC40 in Gent van de band te rijden. Vanaf vandaag zijn alle uitvoeringen en motorisaties bekend! Een T3-benzinemotor met 156 pk is van u voor € 30.400.

Neem alvast een kijkje in de prijslijst en laat ons weten welke configuratie wij voor u kunnen samenstellen.

Premier Charles Michel en Håkan Samuelsson bij de nieuwe Volvo XC40 bij Volvo Cars Gent

18 november 2017

Dag van de Ondernemer

Vrijdag 17 november was het de Dag van de Ondernemer met dit jaar als thema "Ondernemers zijn écht overal".

Als één van de oudste Volvo Cars verdelers in België, met 55 jaar ervaring bezocht Unizo onze vestiging in Zottegem tijdens een diepgaand gesprek tussen Vlaams Parlementslid en burgemeester van Zottegem Jenne De Potter, Joany D'Hondt en UNIZO-vertegenwoordigers waaronder o.a. de directeur Marketing & Communicatie bij Unizo, Luc Missinne.

Dag van de Ondernemer bij Volvo D'Hondt-Reynaert

Hij is er . . .

De nieuwe Volvo XC60

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de volgende generatie van de veelzijdige Zweedse SUV, de nieuwe Volvo XC60.

Kom nu langs in onze showrooms, ons salesteam staat klaar om u een aangepaste offerte te maken op uw maat en u een testrit aan te bieden in deze schitterende hoogtechnologische parel.

De nieuwe Volvo XC60 en Miss België Romanie Schotte

Is uw Volvo klaar voor een veilige winter?

Wij hebben voor u alvast een ruime selectie van winterwielen samengesteld. Met deze zorgvuldig uitgebalanceerde combinaties van winterbanden en velgen bent u er zeker van dat ze geschikt zijn voor uw Volvo én komt u veilig en stijlvol de winter door. Ontdek ze hieronder in onze wielenbrochure.

Een absolute must voor wie in koudere omstandigheden de weg op gaat!

Volvo-Winterwielen-2017-2018

Volvo S90 - Volvo V90

AutoGids Volvo Special

De vergelijkende tests liegen er niet om, de Volvo S90 en de Volvo V90 veroveren de 1ste plaats van hun Duitse rivalen, zoals de Mercedes E 220 d (break) en de BMW 520d!

Lees en oordeel gerust zelf in deze speciale editie van AutoGids.

AutoGids---Volvo-Special-1

Donderdag 16 februari 2017

Miss België driven by

Kersvers Miss België, Romanie Schotte ontving tijdens een leuke Business After Work Drink tussen de zelfstandigen uit de grote regio Zottegem de sleutels van haar nieuwe Volvo V40.

Een veilige, Belgische wagen om het ganse land te doorkruisen.

Miss België Driven by Volvo D'Hondt - Reynaert

Als elke seconde telt...

Hopelijk hebben we dit nooit nodig, maar vanuit de Volvo filosofie gaan en staan wij voor veiligheid! Sinds kort hangt er dan ook een AED (Automatische Externe Defibrillator) in onze 3 vestigingen.

In België worden naar schatting elk jaar 10.000 mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand buiten het ziekenhuis. Dankzij een AED toestel vergroot de overlevingskans van het slachtoffer met maar liefst 50 tot 70%.

AED