Ruitreparatie


Snel en deskundig uw Volvo voorruit weer als nieuw.

Vervangen of repareren van uw autoruit

Heeft u een ster of een barst in de voorruit van uw Volvo? Kom dan naar een van onze drie vestigingen en wij repareren of vervangen uw Volvo autoruit snel en deskundig. Met volledig behoud van uw Volvo garantie.

Dit met originele Volvo onderdelen en volgens de juiste Volvo-montagetechnieken, zo kunnen wij u dezelfde veiligheid en kwaliteit garanderen als af-fabriek.

Bent u verzekerd bij Volvo Car Insurance? Dan regelen wij alles voor u. Uw autoruit wordt snel vervangen, zonder expertise en zonder franchise. Bovendien blijft uw mobiliteit gegarandeerd: u krijgt een gratis vervangwagen voor de duur van de herstelling (max. 10 dagen).

Een ster in uw Volvo voorruit? Laat deze snel en deskundig herstellen met behoud van uw Volvo garantie
 

Originele onderdelen & Knowhow

Waarom uw autoruit bij ons laten herstellen?

Uw voorruit is een van de belangrijkste veiligheidscomponenten van uw wagen. Bij Volvo maken de autoruiten namelijk integraal deel uit van de totale auto en dat betekent dat wij bij de voorruit, maar ook bij de achter- en zijruiten maximale aandacht besteden aan veiligheid.

 
Volvo-Windshield-Brochure-3_0

Veiligheid

Originele Volvo voorruiten zijn sterker en dikker dan de meeste alternatieven op de markt. Ze zijn gemaakt volgens specifieke Volvo-normen en zijn vervaardigd uit lagen hoogwaardig glas die zijn verbonden met een onzichtbaar versterkt kunststoflaminaat.

Dit maakt ze beter bestand tegen afbrokkelen en versplinteren en minimaliseert het risico van splinterend glas in het voertuig bij een mogelijke aanrijding.

 
Volvo-Windshield-Brochure-6

Kwaliteit

Onze voorruiten worden vervaardigd volgens dezelfde specificaties als de oorspronkelijke voorruit. Ze passen perfect en werken in harmonie met alle systemen zoals bijvoorbeeld de aansturing van uw regensensor. 

Daarnaast kunnen ze over bepaalde unieke eigenschappen beschikken: (zon- en warmtewering, geluidsreductie, geïntegreerde verwarming, ontvangst van audiosignalen, waterafstotende coating,..). Alternatieven op de markt voldoen hier mogelijk niet aan en kunnen zowel de veiligheidsfuncties van de auto als ook de algehele stijfheid van uw carrosserie sterk beïnvloeden.

 

 
Volvo-Windshield-Brochure-4_0

Kalibratie

In de huidige generatie Volvo's stuurt de camera- en radareenheid, die zich in de bovenrand van uw voorruit bevindt ongeveer 20 verschillende veiligheidssystemen aan, zoals bijvoorbeeld City Safety, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid en Active High Beam Control.

Wist u dat na een vervanging van uw voorruit een herkalibratie van de camera en radarunit nodig is om de functionaliteit van een aantal veiligheidsfuncties te waarborgen. Veel autoruitherstellers kunnen deze belangrijke service niet uitvoeren of vergeten dit.