Verwacht meer.

Omarm vernieuwing en bepaal waarheen uw volgende trip gaat in de hernieuwde Scandinavische plug-inhybride luxeberline.

 

90 km
puur elektrisch bereik

 

Tot 95%
gefilterde binnenlucht

 

Google
ingebouwd

 

0,7 l/100 km*
Brandstofverbruik

Het rijbereik, de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik zijn gebaseerd op WLTP-gegevens die zijn verkregen onder specifieke testomstandigheden voor de S90 Recharge T8 AWD plug-inhybride. Het werkelijke rijbereik, de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik onder reële omstandigheden kunnen variëren, afhankelijk van het rijgedrag en andere externe factoren. Cijfers zijn onder voorbehoud. In afwachting van definitieve voertuigcertificering. Wilt u nog sneller laden met onze nieuwe boordlader, dan hebt u een driefasige lader nodig. De laadtijd is onder voorbehoud en is gebaseerd op schattingen en berekeningen van Volvo Cars. Deze resultaten worden niet gegarandeerd. Opmerking: de laadtijden variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij, de laadapparatuur en de staat van de batterij en van het voertuig. In afwachting van voertuigcertificering.

 

Enkele kenmerken van de S90 Recharge

Maak kennis met de S90 Recharge. Onze ultieme berline is ontworpen om zorg te dragen voor onze planeet en gebouwd voor performant rijplezier.

 
s90-recharge-innovation-6-4x3_0

Een helpende hand

Dankzij onze geavanceerde rijhulptechnologie rijdt u perfect ontspannen. U houdt een veilige afstand tot voorliggers aan, want deze technologie past uw snelheid aan en helpt u in het midden van de rijstrook te rijden door lichtjes bij te sturen. Zeker ook handig bij files! U ontvangt zelfs een melding wanneer de voertuigen voor u weer verder rijden en u nog stilstaat.

 
s90-recharge-innovation-5-4x3_0

Focus uw zintuigen

Op de head-updisplay kunt u de snelheid in de gaten houden, uw gps stap voor stap volgen en nog veel meer. En dat allemaal terwijl uw ogen strak op de weg gericht blijven. De intensiteit van de head-updisplay wordt automatisch aangepast aan de lichtomstandigheden. U kunt het systeem volgens uw persoonlijke voorkeur instellen.

 
s90-recharge-recharge-6-4x3_0

Ontspan in alle comfort

Neem ontspannen plaats en geniet van het fijne nappaleder van de S90 Recharge. Het voelt fluweelzacht aan, zodat u en uw passagiers telkens weer worden ondergedompeld in comfortabele luxe.

 
s90-recharge-gallery-3-16x9

Kristallen versnellingspook

Deze handgemaakte versnellingspook van echt Zweeds kristal is exclusief door Orrefors voor Volvo gemaakt.

 

Zet de S90 Recharge naar uw hand

 

Bekijk ook onze andere modellen

 
s90-hero-4x3

Volvo S90

Als opladen geen optie is, ontdek dan onze mild hybrids.

 
s60-recharge-hero-4x3

Volvo S60 Recharge

De dynamische Scandinavische plug-inhybride berline, ontworpen om anders te zijn.

 

Boek een testrit

Ervaar de S90 Recharge bij D'Hondt Zottegem.