Recharge

Volvo XC40 Recharge


 

Stekker eruit en gaan.

Ontdek de compacte Scandinavische plug-inhybride SUV –
ontworpen voor de stad en de rest van de wereld.

 

Hybrid
Plug-in

 

Tot 55 km
Elektrisch rijbereik

 

360°
Camera

 

SUV
Capaciteit

 

Enkele kenmerken van de XC40 Recharge

Maak kennis met de XC40 Recharge. Deze compacte plug-inhybride SUV is ontworpen om zorg te dragen voor onze planeet en gebouwd om te rijden in de stad.

 
xc40-recharge-recharge-3-4x3_0

Oprecht zuiver

In zuiver elektrische modus kan u met uw plug-inhybride rijden zonder uitstoot van uitlaatgassen. Dagelijks woon-werkverkeer louter op de elektromotor met een volledig opgeladen batterij is perfect mogelijk voor velen.

.

 
xc40-recharge-recharge-5-4x3_0

Kies uw vermogen

Kies de Pure electric-modus om van en naar uw werk te rijden zonder een gram uitstoot. De Hybrid-modus verzekert optimale efficiëntie en comfort, terwijl u in de Power-modus de rijprestaties opdrijft. Hebt u meer grip nodig? Dan schiet de AWD-modus u te hulp.

 
xc40-recharge-comfort-3-4x3_0

Hemels zicht

Dankzij het kantelbare panoramische dak brengt u buiten naar binnen: geniet met volle teugen van frisse lucht en een hemels zicht.

 
xc40-recharge-comfort-4-4x3_0

Smartphone-integratie

Geef de vertrouwde interface en functies van uw smartphone weer op de centrale display van uw Volvo. Bel, stuur een bericht, geniet van uw favoriete muziek en maak uw keuzes op het touchscreen, via de bedieningsknoppen op het stuur of gewoon met uw stem.

 

Opvallend design

Het stoere en pittige karakter van een SUV, maar dan in een compact en efficiënt jasje. Verken de stad zonder op te gaan in de massa.

 

Vernuftige opslagruimtes

Het interieur verrast u met slimme opbergoplossingen voor waterflesjes, sporttassen, telefoons, laptops, afhaalmaaltijden en nog veel meer. In het vak onder de motorkap bergt u de laadkabels handig op.

 

Harmon Kardon premium sound

Dankzij de strategisch gepositioneerde luidsprekers, het surroundgeluid en de precieze geluidsafstelling lijkt het altijd alsof u op de eerste rij van een concert geniet, om het even waar u zit in de wagen.

 

Duurzame materialen

Door duurzame materialen te gebruiken, vermindert de XC40 Recharge zijn impact op het milieu. Zo bestaat de binnenbekleding bijvoorbeeld volledig uit gerecycleerde kunststof.

 

Zet de XC40 Recharge naar uw hand

 

Bekijk ook onze andere modellen

 
xc40-hero-4x3

Volvo XC40

Is laden geen optie voor u? Bekijk dan onze andere aandrijvingen.

 
xc60-recharge-hero-4x3

Volvo XC60 Recharge

Deze dynamische middelgrote plug-inhybride SUV met vernieuwde ontwerpdetails en ingebouwde Google is slimmer dan ooit.

 

Boek een testrit

Ervaar de XC40 Recharge bij Jacobs Genk.