Verantwoordelijk rijplezier

Ontdek deze Volvo en start vandaag nog uw bestelling online.*
Onze volledig elektrische compacte SUV is op-en-top Volvo en gebouwd in België.

 

 

433 km
puur elektrisch bereik**

 

28 min snelladen
10-80%***

 

4,9s
0-100 km/u

 

Google
ingebouwd

 

* Uw bestelling wordt afgerond met Jacobs Genk en overeenkomstig de toepasselijke algemene voorwaarden. Deze webpagina kan niet beschouwd worden als een concreet aanbod waarvan de loutere aanvaarding een overeenkomst tot stand zou doen komen.

** Het rijbereik stemt overeen met de WLTP- en EPA-rijcycli. Het werkelijke rijbereik kan variëren. Cijfers zijn gebaseerd op de voorlopige doelstelling. In afwachting van definitieve voertuigcertificering.

*** Snelladen met gelijkstroom tot 150 kW onder optimale laadomstandigheden. De laadtijden zijn afhankelijk van factoren zoals de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij, de laadapparatuur en de staat van de batterij en van het voertuig.

 

Ontdek onze online aanbiedingen voor uw XC40 Recharge Pure electric

 
icon_wrench

Gratis service

Wij dekken(2) gedurende 3 jaar of 100.000 km uw onderhoudsbeurten, inclusief slijtageonderdelen.

 
icon_insurance

3 jaar garantie

U rijdt vol vertrouwen, in de wetenschap dat uw Volvo gedurende 3 jaar(3) van onze garantie geniet.

 

 
icon_warranty

Verzekeringsdekking

Een uitgebreide autoverzekering is optioneel(4) beschikbaar.

 

 

(2) Het Volvo Care Offer geldt uitsluitend voor Volvo XC40 Recharge Pure electric en voor een periode van 3 jaar vanaf de afleveringsdatum of 100.000 km (afhankelijk van wat eerst bereikt wordt). Het Volvo Care Offer dekt de periodieke onderhoudsbeurten, om de 24 maanden of om de 30.000 km (afhankelijk van wat eerst bereikt wordt), en inclusief de vervanging van de hierna vermelde slijtageonderdelen: remblokken en -schijven (wanneer nodig) en ruitenwisserbladen (1x per jaar). Exclusief vervanging van slijtageonderdelen die hier niet expliciet worden vernoemd.

(3) Fabrieksgarantie gedurende 3 jaar of 100.000 km inbegrepen (afhankelijk van wat eerst bereikt wordt).

(4) Deze optionele autoverzekering is niet inbegrepen in de prijs van de XC40 Recharge Pure electric. U heeft de mogelijkheid om de XC40 Recharge Pure electric zonder deze optionele autoverzekering te kopen. De optionele autoverzekering kan uitsluitend worden onderschreven via uw lokale Volvo-verdeler en kan volgende dekkingen omvatten: verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, omnium, bescherming van de bestuurder en rechtsbijstand. Uw lokale Volvo-verdeler is als geregistreerd verzekeringssubagent het best geplaatst om u uitgebreid te informeren over de voorwaarden van deze optionele autoverzekering.

In geval van Private Lease is uw complete verzekeringsdekking inbegrepen in de huurprijs. Deze omvat de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand, bescherming van de bestuurder en dekking eigen schade.

 

Geen toegevingen

Bij de XC40 Recharge moet u niet kiezen tussen vermogen en verantwoord rijden. Ga gewoon zitten, kies een versnelling en geniet van de comfortabele bediening met één pedaal. Het vermogen dat de twee elektromotoren en vierwielaandrijving u bieden, zal zeker indruk op u maken. En het beste van al? Uw wagen stoot geen gram CO2 uit!

 

Onderweg opladen

Onderweg laadt u uw wagen van 0 tot 80% op aan een snellaadpunt in amper 40 minuten.

 

Thuis opladen

Om uw wagen gemakkelijk thuis op te laden, raden we een Wallbox aan.

 

Geniet van een elektrische rijervaring met intuïtieve technologie en ingebouwde Google Services.

 

 

 
 

De beste navigatie binnen zijn klasse

Dankzij de volledige integratie van Google Maps en de handenvrije Google Assistant spraakbesturing bereikt u moeiteloos uw bestemming. Bovendien kunt u altijd rekenen op realtimeverkeersinformatie en een automatische herberekening van uw route.

 

Uw laadbeurten plannen wordt kinderspel

De ingebouwde routeplanner waarschuwt u tijdig over een laag batterijniveau. Hij geeft ook aan waar en wanneer u kunt opladen. Zo moet u zich over niets zorgen maken tijdens uw rit.

 

Altijd up-to-date

De XC40 Recharge ontvangt automatische 'over-the-air' updates. Zo blijft uw wagen altijd up-to-date. Dat is pas zorgeloos genieten!

 

Ontdek uw nieuwe thuis. Mobiliteit op uw maat.

 

 
xc40-bev-comfort-callout-1-4x3

Slimme opslagruimtes

Het interieur verrast u met slimme opbergoplossingen voor waterflesjes, sporttassen, telefoons, laptops, afhaalmaaltijden en nog veel meer. In het vak onder de motorkap bergt u de laadkabels handig op.

 
xc40-bev-comfort-callout-2-4x3

Duurzame materialen

Door meer duurzame materialen te gebruiken, vermindert de XC40 Recharge zijn impact op het milieu. Zo bestaat de binnenbekleding bijvoorbeeld volledig uit gerecycleerde kunststof.

 
xc40-bev-comfort-callout-3-4x3

Een perfect binnenklimaat

Koel of verwarm uw wagen voor met slechts één druk op de knop. Dankzij de Volvo On Call-app regelt u, vóór vertrek, de binnentemperatuur van uw wagen op afstand.

 
xc40-bev-scattered-gallery_desktop-2_1

Eersteklas media en immersieve audio

Praat met Google en bedien uw XC40 Recharge zonder handen. Dankzij Google Play-apps en een eersteklas Harman Kardon-geluidssysteem waren u en uw wagen nog nooit zo verbonden met elkaar.

 
 
 
xc40-bev---2560x1097_0

Ervaar zelf de XC40

Test nu de Volvo XC40 Recharge Pure electric uit.

 
plugsurfing-app_2560x1440

Meer dan 300.000 laadpunten

Vind beschikbare oplaadpunten, bekijk prijzen en beheer uw betalingen in de Volvo Cars app. Dankzij onze samenwerking met Plugsurfing hebben bestuurders met een 100% elektrische wagen toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten in heel Europa.

 

Stel nu uw eigen Volvo XC40
Recharge Pure electric samen