Onze deuren gaan weer open


 

Goed nieuws, u kan weer bij ons terecht met of zonder afspraak! We verwelkomen u graag in alle veiligheid en vragen daarom aandacht te hebben voor de nodige veiligheidsmaatregelen. Kom bijvoorbeeld alleen en draag steeds een mondmasker. Op die manier kunnen ook onze testritten blijven doorgaan.

Komt u liever niet langs? Geen probleem, wij helpen u nog steeds even graag via onze digitale kanalen. Onze medewerkers staan klaar met een antwoord op al uw vragen over nieuwe modellen, tweedehandswagens of voor de uitwerking van een pakket op maat.

Een bezoek aan onze showroom

Heeft u interesse in een tweedehands- of nieuwe Volvo en wilt u onze showroom bezoeken? Een afspraak maken is niet langer verplicht, maar we raden het wel aan. Zo kan u in alle rust ons ruim aanbod ontdekken en staat iemand op veilige afstand klaar om er meer over te vertellen. Alle wagens worden voor uw bezoek ontsmet zodat u gerust in het interieur kunt plaatsnemen. Ook testritten zijn mogelijk. Vanzelfsprekend wordt ook die wagen na elke testrit gedesinfecteerd.

Onderhoud of herstelling nodig?

Heeft uw wagen nood aan een onderhoud, bandenwissel of herstelling? U kan erop vertrouwen dat alle technici uw Volvo met voldoende aandacht voor de nodige hygiëne behandelen, zowel in de werkplaats als in de carrosserieafdeling. Ze dragen mondmaskers en handschoenen, het interieur krijgt extra bescherming en na de werkzaamheden worden interieur en exterieur van de wagen ontsmet.

Aflevering wagens

Enkel voor het afleveren van wagens bent u nog verplicht een afspraak te maken. We bereiden dit samen met u digitaal voor en plannen nadien nog een videocall of telefoongesprek om al uw verdere vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak

Dit kan telefonisch, via e-mail of via de chatfunctie rechts onderaan uw scherm.
- Telefonisch: 016 40 07 20
- E-mail: lacom@lacom.be

Draag zorg voor uzelf en uw naasten.
Wij staan alvast klaar voor u en uw Volvo, in onze gebouwen én op afstand! 
#staysafe #samensterktegencorona

Met vriendelijke groeten,
Vincent Gaeremynck
Gedelegeerd bestuurder / owner

Bij Lacom hebben we één passie: dé perfecte service. En die zullen we blijven bieden, nu meer dan ooit. We volgen de coronamaatregelen op de voet, en houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen.