Update coronamaatregelen

Wij blijven binnen, maar zijn wel bereikbaar


 

Jouw gezondheid, welzijn en veiligheid en die van onze medewerkers blijven onze prioriteit! Het is dan ook uiterst belangrijk dat je tijdens deze coronacrisis snel de juiste informatie krijgt. Daarom een update:

1. Noodservice voor dringende depannages voor beide vestigingen in Leuven

Wij bieden nog steeds een noodservice. Eerst en vooral voor wie werkzaam is in de medische sector of voor interventie- en prioritaire voertuigen. Maar ook jij kan rekenen op onze dringende pechverlening.

Contacteer ons via 016 40 07 20 (alle weekdagen van 9 u. tot 17 u.) of via lacom@lacom.be. Een team van onze techniekers staat klaar voor jou!
 

2. Vestiging in Vilvoorde tijdelijk gesloten

Onze vestiging in Vilvoorde blijft - tot nadere berichtgeving - gesloten. Als je vragen hebt over reeds ingeplande onderhouden, herstellingen of andere diensten, neem dan gerust even telefonisch contact op of via mail.
 

3. Online offertes voor nieuwe én tweedehandswagens

Ontdek hier onze verschillende modellen en bepaal welk Volvo het beste aan jouw noden en wensen voldoet. Onze medewerkers maken graag een vrijblijvende offerte. Testritten zijn op dit moment helaas niet mogelijk. 

Jouw offerte online aanvragen? Dat kan via mail.
 

4. Steeds beschikbaar

Bij Lacom hebben we één passie: de perfecte service. Omdat jij als klant bij ons centraal staat. Daarom blijven we - ook in deze bizarre tijden - steeds beschikbaar én bereikbaar:

- Telefoon: 016 40 07 20 (alle weekdagen, van 9 u. tot 17 u.)
- Mail: lacom@lacom.be
 

Tot slot wens ik je, namens mezelf en het volledige Lacom-team, veel sterkte, moed en steun. We volgen de situatie op de voet en houden je verder op de hoogte van nieuwe maatregelen en richtlijnen. Via deze weg en onze Facebookpagina.

Draag zorg voor jezelf en je naasten.
#staysafe #samensterktegencorona

Met vriendelijke groeten,
Vincent Gaeremynck
Gedelegeerd bestuurder / owner