Focus op frisse lucht

Aircocheck


We brengen meer tijd door in onze wagen dan ooit tevoren, en dus was de noodzaak aan een betrouwbaar en doeltreffend airco-systeem nog nooit zo groot. 

Hoe aangenaam het zomerse mooie weer ook is, in de wagen is klimaatregeling een welgekomen luxe. Een goed werkende airconditioning koelt de lucht niet alleen, maar haalt er ook het vocht uit, wat zorgt voor een aangename koele luchtstroom in de wagen. Bovendien filtert de airco ook stof en micro-organismen uit de lucht, wat een groot voordeel is voor mensen met allergieën als hooikoorts.

airco_exfeat2_1
 

COMPLETE AIRCOCHECK

Voor een optimale werking en maximaal comfort raadt Volvo aan uw klimaateenheid jaarlijks te laten controleren. Eventuele problemen worden opgespoord en opgelost, en het hele aircosysteem krijgt een grondige opfrisbeurt.

€ 80

Controle inhoud en bijvullen aircovloeistof

Laat de goede werking van het aircosysteem in uw Volvo regelmatig controleren. Als de hoeveelheid aanwezig koudemiddel te laag wordt, zal de werking van de airco sterk afnemen en kan dit zelfs tot schade leiden. De compressor moet dan grotere inspanningen leveren, met een hoger brandstofverbruik en een snellere slijtage van de compressor tot gevolg.

Het aircosysteem wordt uitgebreid gecontroleerd op lekdichtheid, eventueel aanwezig vocht wordt verwijderd. Nadat het aircosysteem weer is afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel*, olie en detectievloeistof werkt uw airco weer als nieuw! Wanneer een defect of lek wordt vastgesteld, verhelpen onze technici die graag, maar uiteraard pas nadat u de offerte heeft goedgekeurd.

€ 45

s90_story_carousel_module_drive

Geurbehandeling en reiniging

Ook uw Volvo heeft last van industriële luchtvervuiling en uitlaatgassen, nicotine, stuifmeel en andere allergenen in de lucht. Zonder goed werkend aircosysteem dat deze schadelijke stoffen tegenhoudt en uit de lucht filtert, zouden deze telkens u uw auto start in uw Volvo geblazen worden.

De Volvo Airco Fresh Treatment is een reiniging van uw airco op basis van een ultrasone verneveling, en verwijdert alle verontreinigingen die zich na verloop van tijd in het aircosysteem nestelen. Het resultaat: een snelle en doeltreffende reiniging van het aircosysteem die u gedurende minstens 1 jaar verlost van onaangename geurtjes en allergische reacties.

€ 45

s90_story_carousel_module_experience
 

Adviesprijzen geldig vanaf 1 januari 2020 tot 31 december 2021, inclusief werkuren en 21% btw, exclusief koudemiddel, olie, detectievloeistof en eventueel te vervangen onderdelen.