We zetten de deuren terug op een kiertje


 

Momenteel kunnen wij u enkel op afspraak ontvangen. We verwelkomen u graag in alle veiligheid en vragen daarom aandacht te hebben voor de nodige maatregelen. Kom bijvoorbeeld alleen en draag steeds een mondmasker. Op die manier kunnen ook onze testritten blijven doorgaan.

Komt u liever niet langs? Geen probleem, wij helpen u nog steeds even graag verder via onze digitale kanalen. Onze medewerkers staan klaar met een antwoord op al uw vragen over nieuwe modellen, tweedehandswagens of voor de uitwerking van een pakket op maat.

Een bezoek aan onze showroom

Heeft u interesse in een nieuwe Volvo en wilt u onze showroom bezoeken? Maak vooraf een afspraak. Zo kan u in alle rust onze modellen ontdekken en staat iemand op veilige afstand klaar om er meer over te vertellen. Alle wagens worden voor uw bezoek ontsmet zodat u gerust in het interieur kunt plaatsnemen. Ook een testrit is mogelijk op afspraak. Vanzelfsprekend wordt ook die wagen na elke testrit gedesinfecteerd.

Onderhoud of herstelling nodig?

Heeft uw wagen nood aan een onderhoud, bandenwissel of herstelling? Maak vooraf een afspraak. U kan erop vertrouwen dat alle technici uw Volvo met voldoende aandacht voor de nodige hygiëne behandelen. Ze dragen mondmaskers en handschoenen, het interieur krijgt extra bescherming en na de werkzaamheden worden interieur en exterieur van de wagen ontsmet. Wachten in de showroom is momenteel afgeraden, tenzij u geen andere mobiliteitsoplossing heeft.

Aflevering wagens

We leveren slechts één wagen tegelijkertijd af. We plannen nadien nog een videocall of telefoongesprek om al uw verdere vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak

Dit kan telefonisch, via e-mail of via de chatfunctie rechts onderaan uw scherm.
- Telefonisch: 02 252 01 67
- E-mail: lacom.vilvoorde@lacom.be

Draag zorg voor uzelf en uw naasten.
Wij staan alvast klaar voor u en uw Volvo, in onze gebouwen én op afstand! 
#staysafe #samensterktegencorona

Met vriendelijke groeten,
Vincent Gaeremynck
Gedelegeerd bestuurder / owner

Bij Lacom hebben we één passie: dé perfecte service. En die zullen we blijven bieden, nu meer dan ooit. We volgen de coronamaatregelen op de voet, en houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen.