Update coronamaatregelen

Steeds welkom, altijd veilig


 

Uw gezondheid, welzijn en veiligheid en die van onze medewerkers blijven onze prioriteit! Ook nu onze deuren terug open zijn, hebben we niets aan het toeval overgelaten. Bovenop de maatregelen van de overheid hebben wij nog extra aandacht voor een aantal punten. Zo blijft uw bezoek een aangename ervaring en rijdt u na afloop in alle vertrouwen terug de weg op.

 

Altijd welkom

Plant u een bezoek aan onze showroom korter dan 30 minuten, dan hoeft u voortaan geen afspraak meer te maken. We vragen wel dat u zich aan enkele afspraken houdt: draag een mondmasker (behalve kinderen jonger dan 12 jaar), desinfecteer uw handen aan de ingang, kom alleen (of met twee, voor de terugrit naar huis) en laat geen persoonlijke spullen achter in uw wagen. Betalen kan enkel elektronisch, via de betaalterminal die na elk gebruik wordt ontsmet. Al onze medewerkers respecteren de sociale afstand van anderhalve meter en moeten daarom ook handen schudden even achterwege laten. 

Een afspraak maken voor een langer bezoek of testrit? Bel of stuur ons een e-mail en wij helpen u met plezier verder.
- Telefoon: 02 252 01 67
- E-mail: lacom.vilvoorde@lacom.be

Hoe verloopt een bezoek aan de showroom?

U heeft interesse in een nieuwe Volvo en wilt één van onze showrooms bezoeken? Bel of mail vooraf even voor een afspraak. U kan in alle rust onze modellen ontdekken en er staat iemand op veilige afstand klaar om er meer over te vertellen. Alle wagens worden voor uw bezoek ontsmet zodat u zorgeloos in het interieur kan plaatsnemen. Ook een testrit is mogelijk op afspraak. Om de sociale afstand te bewaren, rijdt uw verkoopadviseur tijdens de testrit niet mee in de wagen. Hij geeft vooraf de nodige info zodat u veilig de baan op kunt. Vanzelfsprekend wordt ook die wagen na elke testrit gedesinfecteerd.

Hoe verloopt een bezoek aan de werkplaats? 

Als u langskomt voor een onderhoud, bandenwissel, herstelling … kunt u erop vertrouwen dat alle technici uw Volvo met veel aandacht voor de nodige hygiëne behandelen. Ze dragen mondmaskers en handschoenen, het interieur krijgt extra bescherming en na de werkzaamheden worden interieur en exterieur van de wagen ontsmet. Veiligheid voor alles.

Hoe verloopt de aflevering van een wagen?

U zal vooraf een e-mail ontvangen met enkele instructies om een vlotte aflevering te garanderen. In de afleveringsruimte zal de wagen klaarstaan en onthuld worden met alle voorzorgen voor uw veiligheid. Via verschillende instructievideo’s worden de belangrijkste functies van de wagen en het infotainmentsysteem uitgelegd. Dat gebeurt terwijl u aan het stuur zit, via het centrale scherm in uw Volvo. Na de aflevering leert u uw nieuwe Volvo op eigen tempo kennen. We plannen nadien samen nog een videocall of telefoongesprek om al uw verdere vragen te beantwoorden.

Draag zorg voor uzelf en uw naasten.
Wij staan alvast klaar voor u en uw Volvo, in onze gebouwen én op afstand! 
#staysafe #samensterktegencorona

Met vriendelijke groeten,
Vincent Gaeremynck
Gedelegeerd bestuurder / owner