Nieuws en evenementen


teaser-image
Nieuwsbericht

24 februari 2021

SAV: GOED GEORGANISEERD ZODAT U TIJD WINT

Om zijn fleetklanten te ondersteunen en zijn B2B-relaties dynamischer te maken biedt de concessie Volvo Malcorps by Ginion meerdere specifieke diensten aan waarmee bedrijven tijd winnen. Naast de Volvo Personal Service biedt de concessie ook de Office Service aan, waarbij onze teams uw voertuigen op kantoor komen oppikken en weer afzetten.

teaser-image
Nieuwsbericht

24 februari 2021

XC40 RECHARGE P8 AWD: DE EERSTE PUUR ELEKTRISCHE VOLVO.

De XC40 Recharge P8 AWD is het eerste elektrische model van Volvo en hij combineert het gewaagde en stoere design van een SUV met een ultramoderne motor die hem een rijbereik van meer dan 400 kilometer en een vermogen van 408 pk verleent.

teaser-image
Nieuwsbericht

24 februari 2021

PHEV: ALLE INFORMATIE VOOR EEN EFFICIËNTER GEBRUIK

Het brandstofverbruik verminderen met behulp van elektriciteit, dat is het doel van de plug-inhybride modellen van het Recharge-gamma van Volvo. Door een verbrandingsmotor te combineren met een elektromotor en een batterij stoten plug-inhybrides minder CO2 uit en zijn ze fiscaal voordeliger.

teaser-image
Nieuwsbericht

24 februari 2021

FLEETNEWS: TEAM OPGELEID VOLGENS DE WENSEN VAN DE FLEETKLANT

Om zijn B2B-relaties dynamischer te maken, past Volvo Malcorps zijn interne organisatie aan door zijn team te versterken met een structuur die op de fleet is gericht. Nicolas Pietrons is in de rol van Fleet Coordinator belast met het vormen en ontwikkelen van deze nieuwe commerciële relaties.