Voor het leven.

De plug-inhybride SUV die uw dierbaren beschermt, beschermt nu ook hun toekomst.

 

1,2 l/100 km
Brandstofverbruik

 

Tot 70 km
Elektrisch rijbereik

 

28 g/km
CO2-uitstoot

 

Tot 7
Zitplaatsen

 

Enkele kenmerken van de XC90 Recharge

Uw intuïtie, plaats voor iedereen. Maak kennis met de plug-inhybride SUV met zeven zitplaatsen die speciaal is ontworpen voor krachtige rijprestaties.

 
Full version-STE_716_MY23

Een helpende hand

Geniet van comfort en controle. Dankzij de ondersteunende rijhulpsystemen houdt de wagen een veilige afstand tot voorliggers aan. Hij past uw snelheid aan en helpt u in het midden van de rijstrook te rijden door kleine stuurcorrecties. In bochten wordt de snelheid geoptimaliseerd, zodat uw comfort gegarandeerd blijft.

 
Full version-STE_720_MY23

Zuiver de lucht

Ons geavanceerde en unieke luchtkwaliteitsysteem houdt tot 95% van alle schadelijke PM2.5-partikels tegen. Zo genieten u en uw passagiers van een betere en gezondere luchtkwaliteit, ongeacht de mogelijke vervuiling buiten.

 
Full version-STE_724_MY23

Hemels zicht

Dankzij het kantelbare panoramische dak brengt u buiten naar binnen: geniet met volle teugen van frisse lucht en een hemels zicht.

 
Full version-STE_719_MY23

Bower & Wilkins

De hoogwaardige luidsprekers van Bowers & Wilkins zijn strategisch opgesteld, zodat u altijd van een indrukwekkende geluidskwaliteit geniet, waar u ook in de auto zit.

 

Ruimte voor zeven personen

Als u met vrienden of familie reist, is een beetje ruimte meer dan welkom. De XC90 Recharge vervoert zeven inzittenden in alle comfort en veiligheid, tijdens een korte rit door de stad of een verre roadtrip.

 

Focus uw zintuigen

Houd uw snelheid in de gaten, volg uw gps stap voor stap, beantwoord oproepen en nog veel meer via de head-updisplay. En dat allemaal terwijl uw ogen strak op de weg gericht blijven.

 

Oprecht zuiver

In de Pure electric-modus rijdt deze plug-inhybride zonder een gram uitstoot. Met een volledig opgeladen batterij rijdt u dagelijks van en naar uw werk met de elektromotor.

 

Elk detail verrast

Glaskunstenaars van Orrefors® maakten deze met de hand bewerkte versnellingspook van echt Zweeds kristal exclusief voor de Inscription-modellen van Volvo. Dit is slechts een van de vele designdetails die verantwoorde, Scandinavische luxe uitstralen.

 

Zet de XC90 Recharge naar uw hand

 

Bekijk ook onze andere modellen

 
xc90-hero-4x3

Volvo XC90

Is laden geen optie voor u? Bekijk dan onze andere aandrijvingen.

 
xc60-recharge-hero-4x3_0

Volvo XC60 Recharge

Deze dynamische middelgrote plug-inhybride SUV met vernieuwde ontwerpdetails en ingebouwde Google is slimmer dan ooit.

 

Boek een testrit

Ervaar de XC90 Recharge bij Novabil Moeskroen.