Onderhoud zonder zorgen

Volvo Service Agreement


 

Zorgeloos onderhoud met Volvo Service Agreement

Gun uzelf gemoedsrust met het officiële onderhoudsprogramma van Volvo Cars. U betaalt eenmalig de premie bij afsluiten van uw Volvo Service Agreement, en hoeft zich daarna geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw Volvo. Onze intern opgeleide Volvo-technici staan de komende jaren immers in voor het onderhoud van uw wagen en houden hem in topconditie. Alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma vervangen dienen te worden, zijn inbegrepen. Zo komt u nooit voor budgettaire verrassingen te staan.

Laat uw zorgen over aan onze Volvo-experts

 • Onderhoud in alle erkende Volvo-werkplaatsen in België en het Groothertogdom Luxemburg
 • Volvo Genuine Service om de 30.000 km of om de 12 maanden
 • Vervangen van filters, bougies en olie inbegrepen
 • Bijvullen* van ruitensproeiervloeistof inbegrepen
 • Health-check, software-updates en carwash** inbegrepen
 • Jaarlijkse verlenging van uw Volvo Assistance inbegrepen
 • Overdraagbaar contract bij verkoop van de wagen

* 2x per jaar: tijdens de onderhoudsbeurt en op een zelfgekozen moment
  tussen 2 onderhoudsbeurten in
** indien beschikbaar in de gekozen Volvo-werkplaats 

VOL_VSA-EF2_3

Geniet nu van onze tijdelijke actie

Kies uw model en ontdek hoeveel u met een Volvo Service Agreement voor uw nieuw aangekochte Volvo kunt besparen op uw periodiek onderhoud.

 

Kies voor gemoedsrust met tot 27% korting!

 
PARTNER_xc90-white-right_3

XC90

Volvo Service Agreement
3 jaar

€ 899 ipv € 1229

Bespaar tot € 330 (-27%)

 
PARTNER_xc60-white-right_10

XC60

Volvo Service Agreement
3 jaar

€ 899 ipv € 1229

Bespaar tot € 330 (-27%)

 
PARTNER_V90-white-right_1

V90

Volvo Service Agreement
3 jaar

€ 899 ipv € 1229

Bespaar tot € 330 (-27%)

 
PARTNER_V60-white-right

V60

Volvo Service Agreement
3 jaar

€ 899 ipv € 1229

Bespaar tot € 330 (-27%)

 
PARTNER_s90-white-right_0

S90

Volvo Service Agreement
3 jaar

€ 899 ipv € 1229

Bespaar tot € 330 (-27%)

 
PARTNER_s60-white-right_0

S60

Volvo Service Agreement
3 jaar

€ 899 ipv € 1229

Bespaar tot € 330 (-27%)

 

ONDERHOUD ZONDER ZORGEN

Volvo Service Agreement

Met het officiële onderhoudsprogramma van Volvo Cars maakt u de beste keuze om uw Volvo in topconditie te houden. U betaalt eenmalig de premie bij afsluiten van uw Volvo Service Agreement, en hoeft zich daarna geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw Volvo. Onze intern opgeleide Volvo-technici staan de komende jaren immers in voor het onderhoud van uw wagen. Alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma vervangen dienen te worden, zijn inbegrepen.

 
VOL_VSA_list1

Een slimme en simpele oplossing

Teken in op een Volvo Service Agreement en wij zorgen voor het periodieke onderhoud, jaarlijks of om de 30.000 km, afhankelijk van wat u eerst bereikt. Daar doen we nog een gratis health-check van uw wagen bovenop, maar ook software-updates en een jaarlijkse verlenging van uw Volvo Assistance. Als uw Volvo-werkplaats beschikt over een carwash, geven we uw wagen met plezier ook een wasbeurt.

 
VOL_VSA_list2

Nog meer gebruiksgemak met Volvo Service Agreement Plus

De klassieke Volvo Service Agreement-formule dekt het periodieke onderhoud van uw Volvo en alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma daarbij vervangen dienen te worden (zoals filters, olie, bougies). Volvo Service Agreement Plus is een uitbreiding hierop en dekt ook slijtageonderdelen als remblokken en -schijven, remvloeistof, ruitenwisserbladen, 12V-batterij en lampjes voor ultieme gemoedsrust.

 
VOL_VSA_list3

Minder waardeverlies voor uw auto

Met uw Volvo Service Agreement kunt u in alle erkende Volvo-werkplaatsen terecht en kunt u erop vertrouwen dat uw Volvo in topconditie blijft en dus een hogere restwaarde houdt. Het onderhoudscontract volgt bovendien uw wagen, wat een extra troef is als u hem doorverkoopt.

 

Antwoorden op uw vragen

 • Waar kan ik terecht voor onderhoud met een Volvo Service Agreement?

  U kan terecht bij alle erkende Volvo-werkplaatsen in België en het Groothertogdom Luxemburg.

 • Wat is inbegrepen in een Volvo Service Agreement?

  Het periodieke onderhoud (om de 30.000 km/1 jaar), alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma daarbij vervangen dienen te worden (filters, olie, bougies), een health-check, software-updates, jaarlijkse verlenging van Volvo Assistance en een wasbeurt (indien beschikbaar in de Volvo-werkplaats van uw keuze).

 • Is het bijvullen van mijn ruitensproeiervloeistof inbegrepen?

  Ja, zowel voor VSA als VSA+! Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de ruitensproeiervloeistof sowieso bijgevuld. Daarnaast kan u tussentijds nog een extra keer langskomen om die te laten bijvullen.

 • Wat is het verschil tussen VSA en VSA+?

  Volvo Service Agreement dekt het periodieke onderhoud van uw Volvo, zonder slijtageonderdelen. Volvo Service Agreement Plus is een uitbreiding hierop en dekt bijkomend slijtageonderdelen zoals remblokken en -schijven, remvloeistof, ruitenwisserbladen, batterijen en lampjes.

 • Kan ik mijn bestaande Volvo Service Agreement overzetten wanneer ik een nieuwe Volvo koop?

  Nee, een Volvo Service Agreement volgt de wagen, wat een extra troef is als u hem verkoopt. Voor uw nieuwe Volvo kunt u wel een nieuwe Volvo Service Agreement afsluiten.

 • Kan ik op elk moment een Volvo Service Agreement (Plus) afsluiten?

  U kan een VSA of VSA+ afsluiten voor uw Volvo tot net voor de eerste onderhoudsbeurt of maximaal één jaar na de aflevering van uw wagen (afhankelijk van wat zich eerst voordoet).

 

Actiekorting geldig bij het afsluiten van een Volvo Service Agreement-contract voor een nieuwe Volvo die wordt aangekocht tussen 1/01/2021 en 31/03/2021. Aanbod enkel geldig voor particulieren. Alle adviesprijzen inclusief 21% btw en onder voorbehoud van (druk)fouten en/of vergissingen. Aanbod geldig bij alle Volvo-verdelers en erkende Volvo-werkplaatsen in België en het Groothertogdom Luxemburg (lokale prijzen inclusief 17% btw). Vraag uw Volvo-verdeler naar de meest actuele informatie. Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving in specificaties en prijzen voorbehouden.