Generös

Genereuze aanbiedingen

 

Generös, da’s Zweeds voor genereus

Bij Volvo Car Belux staan onze wagens in het teken van het Zweedse ‘generös’: generositeit. Daarom zorgen we voor een premium rijbeleving aan genereuze voorwaarden. Zo geniet u steeds van luxe, comfort en technologische innovatie.

XC40 Limited Edition

De Volvo XC40 Limited Edition combineert het beste van twee werelden: genereuze uitrusting aan een aantrekkelijke prijs.

Vanaf € 375 / maand*   Made in Belgium
Rijkelijk uitgerust aan een voordelige prijs.   Kies uw opties, en uw genereus uitgeruste Volvo rijdt straks van de band in Gent.

 

xc40-limited-edition-4x3

XC60 Black Edition

Geniet van een Generös elektrisch rijbereik met de middelgrote plug-inhybride XC60 Black Edition. Comfortabel en elegant, met ingebouwde Google en een Scandinavisch geïnspireerd interieur.

Plug-in hybrid vanaf € 599/maand   Mild hybrid vanaf € 499 /maand*
Genereus elektrisch rijbereik aan een uiterst scherpe prijs.   Het donkere interieur ademt pure luxe uit.

 

XC60-Black-Edition-4x3

XC90, generös in ruimte en interieur

Met de Volvo XC90 bent u veilig en stijlvol op weg, samen met zes reisgezellen. Het exclusieve, luxueuze ontwerp en de technologische verfijning, in combinatie met een optioneel Bowers & Wilkins-audiosysteem, laat u genieten van de ultieme rijervaring.

Nu vanaf € 785/maand*   Ready, set, relax
Een prachtig design, verkrijgbaar als 7-zitter.   Volledig in het teken van comfort en luxe.

 

Offerte aanvragen

 

 

 

XC90-MHEV-4x3
 

* Aanbiedingen voorbehouden voor professionelen. De afgebeelde modellen zijn ter illustratie. Prijzen zijn van toepassing op het basismodel. Prijzen exclusief btw.