fully electric

Volvo EX30 Recharge


 

Volvo EX30

De volledig elektrische EX30. Onze meest compacte SUV ooit.

 

Tot 476 km

Elektrisch rijbereik (1)

 

26 m

Geschatte duur voor DC-snelladen (gelijkstroom) (2)
(10-80 %)

 

16,7 kWh

Energieverbruik (1)
(per 100 km)

 

3,6 s

Versnelling
(0-100 km/u)

 

(1) De cijfers voor het rijbereik zijn onder voorbehoud en zijn gebaseerd op schattingen en berekeningen van Volvo Cars voor de EX30. Deze resultaten worden niet gegarandeerd. Het werkelijke rijbereik en energieverbruik onder reële omstandigheden kunnen variëren, afhankelijk van het rijgedrag en andere externe factoren. In afwachting van voertuigcertificering.

(2) Gebruikelijke oplaadtijd van 10 naar 80 procent met een snellader van 175 kW aan gelijkstroom (CCS2).
De cijfers voor het rijbereik zijn onder voorbehoud en zijn gebaseerd op schattingen en berekeningen van Volvo Cars voor de EX30. Deze resultaten worden niet gegarandeerd. Laadtijden variëren en zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij, de laadapparatuur en de staat van de batterij en het voertuig. In afwachting van voertuigcertificering.

 
 

EX30. Grote prestaties, compact formaat.

 

Soundbar

De stijlvolle soundbar is de eyecatcher van het eersteklas geluidssysteem.

 

Sfeerthema's

Vijf licht- en geluidsthema's roepen een typisch Scandinavische sfeer op.

 

Park Pilot Assist

De EX30 kan zelf parkeren, sturen, optrekken en remmen.

 

Slimme opbergoplossingen

Praktische opbergoplossingen en een veelzijdige kofferruimte zorgen voor meer gemak en comfort.

 

Centrale display

Op het centrale tabletdisplay van 12,3" ziet u alle bestuurdersinformatie in één oogopslag met uw favoriete bedieningen op één scherm.

 

Calm View

Op de Calm View ziet u alleen essentiële bestuurdersinformatie op het centrale display. Schakel naar de Surround View als u alle details wilt bekijken.

 

Ingebouwde Google

Download uw favoriete apps zoals Google Assistant, Google Maps en meer op Google Play voor een intuïtieve rijervaring.

 

Verantwoord ontwerp

Dankzij een minimalistisch ontwerp en efficiënt gebruik van materialen slaagden we erin om afval te verminderen of tot nul terug te brengen.

 

Gerecycleerd. Vernieuwd. Verfijnd.

We ontwierpen vier interieurs voor de EX30 met de natuur als inspiratiebron. Mooi passende bekledingen worden gecombineerd met prachtige afwerkingen in hernieuwbare en gerecycleerde materialen.

 
Light-version-vin10070_intover_v04_breeze

Breeze

Breeze biedt een geslaagde combinatie van gerecycleerde en hernieuwbare materialen in karakteristieke details. Een vleugje charme voor een verfrissend interieur.

 
Light-version-vin10070_intover_v04_mist

Mist

Het Mist-interieur geeft de schoonheid weer van laaghangende nevel die door het ochtendlicht wordt doorbroken. Opvallend. Rustgevend. Materialen die aangenaam aanvoelen dragen bij aan de ingetogen elegantie van dit interieur.

 
Light-version-vin10070_intover_v04_pine

Pine

Het Pine-interieur roept de rust op die heerst in de altijd groene bossen in Scandinavië. Textiel dat aangenaam aanvoelt en een natuurlijke vlasafwerking zijn de blikvangers in dit gezellige interieur.

 
Light-version-vin10070_intover_v04_indigo

Indigo

Het Indigo-interieur dompelt u onder in rustgevend blauw en verrassende paarstinten van de nachtelijke hemel. Denim domineert en geeft dit interieur een moderne, sportieve uitstraling.

 

Data-abonnement voor Google Services (indien van toepassing op het gekozen voertuig). De prijs van de wagen is inclusief toegang tot de volgende digitale diensten en dit voor een periode van 4 jaar vanaf activatie van het data-abonnement : Google Assistant, Google Maps, Google Play Store, de functies op afstand in de Volvo EX30 app en het dataverbruik voor de hiervoor vermelde diensten. Na deze periode zal tegen betaling een verlenging of hernieuwing van het abonnement worden aangeboden.

De afgebeelde kenmerken zijn mogelijk niet standaard of niet beschikbaar voor alle uitrustingsniveaus en motoren.
Google, Google Play en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC.
Alle prijzen afgebeeld op deze pagina zijn aanbevolen wederverkoopprijzen.

 

Stel nu uw eigen
Volvo EX30 Recharge samen