Hier en nu

Waarom wachten om over te stappen? Rijd volledig elektrisch tijdens uw dagelijkse ritten met onze luxueuze plug-inhybride SUV.

 

1,2 l/100 km
Brandstofverbruik

 

Tot 70 km
Elektrisch rijbereik

 

28 g/km
CO2-uitstoot

 

455 pk
Vermogen

 

Enkele kenmerken van de XC90 Recharge

Uw intuïtie, plaats voor iedereen. Maak kennis met de plug-inhybride SUV met zeven zitplaatsen die speciaal is ontworpen voor krachtige rijprestaties.

 
Full version-STE_716_MY23

Een helpende hand

Dankzij onze geavanceerde rijhulptechnologie rijdt u perfect ontspannen. U houdt een veilige afstand tot voorliggers aan, want deze technologie past uw snelheid aan en helpt u in het midden van de rijstrook te rijden door lichtjes bij te sturen. Zeker ook handig bij files! U ontvangt zelfs een melding wanneer de voertuigen voor u weer verder rijden en u nog stilstaat.

 
Full version-STE_720_MY23

Zuiver de lucht

Ons geavanceerde en unieke luchtkwaliteitssysteem houdt tot 95% van alle schadelijke PM2.5-partikels tegen. Zo genieten u en uw passagiers van betere en gezondere lucht, ongeacht de mogelijke vervuiling buiten. U kunt zelfs het vervuilings- en pollenniveau buiten de wagen meten.

 
Full version-STE_724_MY23

Hemels zicht

Via het panoramadak komt het daglicht overvloedig binnen, zodat iedereen van een natuurlijk, ruim interieur kan genieten, of u nu in de stad of op de snelweg rijdt.

 
xc90-hybrid-flatcard-2-4x3

Ruimte voor zeven personen

Als u met vrienden of familie reist, is een beetje ruimte meer dan welkom. De XC90 Recharge vervoert zeven inzittenden in alle comfort, tijdens een korte rit door de stad of een verre roadtrip.

 

Zet de XC90 Recharge naar uw hand

 

Bekijk ook onze andere modellen

 
xc90-hero-4x3

Volvo XC90

Is laden geen optie voor u? Bekijk dan onze andere aandrijvingen.

 
xc60-recharge-hero-4x3_0

Volvo XC60 Recharge

Deze dynamische middelgrote plug-inhybride SUV met vernieuwde ontwerpdetails en ingebouwde Google is slimmer dan ooit.

 

Boek een testrit

Ervaar de XC90 Recharge bij Reiff Chaineux.