Carrosserieherstel


Of het nu gaat om een kleine kras of een grote deuk in uw carrosserie, onze experts helpen u snel uit de nood en herstellen uw Volvo terug als nieuw.

Een oplossing voor elk schadegeval

Heeft u een paaltje, bloembak of trekhaak geraakt? Kleine of grote blutsen zonder lakschade kunnen wij herstellen zonder dat wij uw wagen of het onderdeel dienen te herspuiten. Bovendien verloopt de herstelling veel sneller en valt deze voor u goedkoper uit.

Smart Repair is een methode om snel kleine schade te herstellen zoals krassen, hagelschade en lakschade of schade aan uw koplampen, aluminium velgen, ...

Volvo Smart Repair schadeherstel

Gemoedsrust

Ook voor grote autoschade of vandalisme bent u bij ons aan het juiste adres. Diepe deuken of grote koetswerkschade worden vakkundig hersteld volgens de hoogste Volvo kwaliteitseisen en dit uitsluitend met originele Volvo wisselstukken. Zo behoudt uw Volvo alle originele kenmerken en blijft hij even veilig, ook na een ongeval.

Daarnaast kan u steeds gebruik maken van een van onze vervangwagens. Zo kan u snel terug op weg en dit in alle gemoedsrust.

Carrosserieschade groot of klein - Volvo normen

Erkende schadehersteller

Bent u niet bij Volvo verzekerd, geen probleem u kan steeds met een gerust hart bij ons terecht. Wij zijn namelijk een erkende hersteller en dit voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen en leasingmaatschappijen.

Wist u dat ondanks wat uw eigen verzekeringsmaatschappij misschien zegt, u steeds het volledige recht heeft om zelf aan te geven waar u uw auto wenst te laten repareren.

Erkende Volvo schadehersteller

Volvo Car Insurance

Bent u verzekerd bij Volvo Car Insurance? Dan regelen wij alles voor u!

Een van onze medewerkers wordt uw vast aanspreekpunt en contacteert zelf de expert. De herstellingsfactuur wordt door Volvo Car Insurance rechtstreeks betaald aan uw Volvo-verdeler.

Bovendien is uw mobiliteit altijd gegarandeerd: u krijgt een gratis vervangwagen voor de duur van de herstelling (max. 10 dagen) en zelfs tot 30 dagen bij diefstal van uw Volvo.

Volvo Car Insurance - uw vast aanspreekpunt