3 januari 2023

Onze showroom is terug open!


Na Zottegem en Aalst transformeerden we ook Oudenaarde in de nieuwe Volvo look. De verbouwing loopt stilaan op haar einde. De showroom is terug operationeel, het tijdelijke huisje aan de Molenstraat is leeggemaakt en we werken opnieuw vanuit ons vertrouwd adres, de Ambachtstraat 2. De werkplaats is helaas nog niet in werking omdat er nog een aantal zaken dienen afgewerkt te worden, de afleveringen van nieuwe wagens gebeuren ook nog vanuit Zottegem.

 

De nieuwe Volvo stijl: cool outside, warm inside

Het parket in de showroom heeft plaatsgemaakt voor tegels, er is een nieuwe ingang en een praktische afleverzone, een gezellige living room met bar waar u een versgemalen kopje koffie kan drinken terwijl u wacht. Boven werd een extra verdieping met burelen en een business corner ingericht waar u kan werken terwijl u wacht, er is een carwash, een DC-snellaadpaal, een nieuwe kleedkamer en refter voor ons team. Tenslotte kreeg ook onze werkplaats een totale make-over, met nieuwe hefbruggen in een volledig vernieuwde vloer, een pc met dubbel scherm per werkstation in een strakke grijze wand. Onze techniekers werken voortaan volgens Volvo Personal Service, in een lean en clean atelier waar alles een vaste plaats heeft, tools in handige kabinetten per brug hangen en de techniekers in wisselende teams van 2 personen aan uw wagen werken. Zo leren ze van elkaar, gaat het werk dubbel zo snel en hebben we minder ruimte nodig om meer en vooral nog beter werk te verzetten. De techniekers communiceren ook direct met u als klant, zo gaat er geen informatie verloren. We investeren als Volvo verdeler om u op een premium manier te kunnen blijven ontvangen én u een efficiënte service te bieden.

Verkoop

Wij heten u welkom om onze modellen, nu mét aantrekkelijke saloncondities, elke dag te ontdekken in alle rust in onze totaal vernieuwde showroom!

Showroom open van maandag tem vrijdag van 9u tot 18u30 en op zaterdag van 9u tot 17u.

Doorlopend open van 9 januari tem 4 februari, ook elke zaterdag en zondag van 10 tot 18u.

U bent welkom met of zonder afspraak!

Totaal vernieuwde showroom Volvo Reynaert Oudenaarde

Afleveringen

Voor de aflevering van uw nieuwe Volvo verwijzen wij u nog tijdelijk door naar onze vestiging in Zottegem (Industrielaan 6).

Ons team van Oudenaarde volgt van daaruit uw dossier op en zal u daar met plezier ontvangen.

Pieter-Jan Polfliet
T 09 360 78 78
E sales2@dhondtnv.be

Pieter-Jan-Polfliet

Naverkoop

Voor onderhoud en herstellingen verwijzen wij u nog even door naar Zottegem (Industrielaan 6). Onze werkplaats is nog niet operationeel in Oudenaarde. Wij kunnen er geen depannages ontvangen of herstellingen uitvoeren. 

Uiteraard kan u ook in onze vestiging in Aalst terecht voor alle dienstverlening, ook daar ziet men uw dossier.

U kan een afspraak voor de naverkoop boeken via telefoon of e-mail.:

Aftersales verhuist tijdelijk naar onze vestiging in Zottegem
 

Heeft u vragen of weet u niet waar u terecht kan? Contacteer ons gerust:

U kan de evolutie van de werken volgen via onze Instagram en Facebookpagina.

Wij staan graag tot uw dienst en hopen u zo snel mogelijk in onze totaal vernieuwde vestiging in Oudenaarde opnieuw te mogen verwelkomen!

De familie D'Hondt - Reynaert
Uw Volvo verdeler. sinds 1960

Een blik achter de schermen

Volg hier de voorutigang

Graag laten wij jullie meekijken hoe onze vestiging in Oudenaarde geleidelijk aan transformeert naar de nieuwe Volvo stijl (Cool Outside, Warm Inside).

Verbouwing Reynaert Oudenaarde