Tijdelijke actie

Geniet nu van 3+1 winterwielen


 

Ontdek het tijdelijke aanbod

3+1 gratis winterwielen

Het mag dan nog niet sneeuwen, de koude dagen zijn alweer in aantocht. Maak uw wagen winterklaar en ga veilig op de baan met een nieuwe set winterwielen. Krijg tot en met 30 november het 4e wiel gratis bij aankoop van een complete set Volvo-winterwielen.

 

Aanbod geldig van 01/10/2022 tot 30/11/2022 bij aankoop van een originele Volvo-winterwielenset (bestaande uit 4 complete accessoirewielen: velgen en winterbanden) zolang de voorraad strekt. Uw Volvo-verdeler informeert u graag over de wielensets die op uw Volvo passen. Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving in (product)specificaties en prijzen voorbehouden. De gebruikte afbeeldingen zijn indicatief, het eigenlijke product kan afwijken. Vraag uw Volvo-verdeler naar de meest actuele informatie en technische specificaties en vereisten die nodig zijn om de desbetreffende wielenset te installeren.

 

Waarom zijn winterwielen belangrijk?

De dagen worden korter en het wegdek wordt natter. Tijd dus om over te schakelen op winterwielen.

 
winterwielen-callout-2

Meer en betere grip

Het aangepast loopvlakpatroon die eigen zijn aan winterwielen, zorgt ervoor dat water en sneeuw beter wordt afgevoerd. Dat zorgt voor meer grip en bijgevolg meer controle op het wegdek.

 
winterwielen-callout-1

Winterwielen naar uw smaak

Wat handig en veilig is, mag ook mooi zijn. Bij Volvo helpen we u dan ook met een winterwielenset die perfect past bij uw smaak, uw rijstijl en de omstandigheden waarin u het meest rijdt. Zo gaat u met een gerust hart naar elke bestemming.

 
winterwielen-callout-3

En wat met uw 2e wielenset?

Tijd voor een bandenwissel maar geen plaats om uw huidige set banden en velgen te stockeren? Bij Volvo houden we ze graag even bij tot het weer warmer wordt. En terwijl u zonder zorgen opnieuw de baan op gaat, controleren wij uw andere set en, indien gewenst, reinigen we ze.

 

Advies nodig over winterbanden?

Wij helpen u graag verder

Contacteer ons

 
winterwielen-promotie-callout-1

Advies op uw maat

Geen idee waar u moet beginnen? Geen zorgen, bij Volvo selecteren we de beste banden bij gerenommeerde bandenmerken die uitvoerig werden getest in extreme weersomstandigheden. Voeg daar originele aluminium Volvo-velgen van hoge kwaliteit aan toe, en u rijdt naar huis met de beste wielenset.

 
winterwielen-promotie-callout-2

De juiste expertise

Uw verdeler heeft alle kennis over uw Volvo, maar ook over de beste banden en velgen voor u en uw wagen. Ontdek welke wielenset perfect is om u veilig en comfortabel de baan op te sturen.

 
winterwielen-promotie-callout-3

Maak een afspraak

Geniet u graag van onze 3+1 winterwielen actie? Kom even langs voor het juiste advies voor een nieuwe set winterwielen en krijg uw 4e wiel gratis.