fully electric

Volvo XC40 Recharge


 

Verantwoordelijk rijplezier

Ontdek deze Volvo en start vandaag nog uw bestelling online.*
Onze volledig elektrische compacte SUV is op-en-top Volvo en gebouwd in België.

 

 

Tot 500 km
Elektrisch rijbereik

 

27 min
Snelladen 10-80%

 

4,9s
Acceleratie (0-100 km/u)

 

408 pk
Vermogen

 

De cijfers voor het rijbereik zijn onder voorbehoud en zijn gebaseerd op schattingen en berekeningen van Volvo Cars voor de XC40 Recharge Twin. Deze resultaten worden niet gegarandeerd. Het werkelijke rijbereik en energieverbruik onder reële omstandigheden kunnen variëren, afhankelijk van het rijgedrag en andere externe factoren. De laadtijden variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij, de laadapparatuur, en de staat van de batterij en van het voertuig. In afwachting van voertuigcertificering.

 

Voordelen in overvloed

Bekijk het Volvo Care Offer voor de XC40 Recharge.

 
icon_wrench

Gratis service

Wij dekken gedurende 5 jaar of 150.000 km uw onderhoudsbeurten, inclusief slijtageonderdelen.(2) 

 
icon_insurance

3 jaar garantie

U rijdt vol vertrouwen, in de wetenschap dat uw Volvo gedurende 3 jaar(3) van onze garantie geniet.

 

 
icon_warranty

Verzekeringsdekking

Een uitgebreide autoverzekering is optioneel(4) beschikbaar.

 

(1) Aanbevolen catalogusprijs Volvo XC40 Recharge Core € 52.450. Aanbevolen catalogusprijs Volvo XC40 Recharge Extended Range Core € 54.450. Aanbevolen catalogusprijs Volvo XC40 Recharge Plus € 56.000. Aanbevolen catalogusprijs Volvo XC40 Recharge Extended Range Plus € 58.000. Aanbevolen catalogusprijs Volvo XC40 Recharge Twin Plus € 62.300. Aanbevolen catalogusprijs Volvo XC40 Recharge Extended Range Ultimate € 61.150. Aanbevolen catalogusprijs Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate € 65.450. Prijzen incl. btw. Aanbod geldig tot 30/11/2023.

(2) Het Volvo Care Offer geldt uitsluitend voor Volvo Recharge Fully Electric en voor een periode van 5 jaar vanaf de afleveringsdatum of 150.000 km (afhankelijk van wat eerst bereikt wordt). Het Volvo Care Offer "Service & Maintenance for Volvo Recharge Fully Electric" dekt uw periodieke onderhoudsbeurten, om de 24 maanden of om de 30.000 km (afhankelijk van wat eerst bereikt wordt), en inclusief de vervanging van de hierna vermelde slijtageonderdelen: remblokken en -schijven (wanneer nodig) en ruitenwisserbladen (1x per jaar). Exclusief vervanging van slijtageonderdelen die hier niet expliciet worden vernoemd.

(3) Fabrieksgarantie gedurende 3 jaar of 100.000 km inbegrepen (afhankelijk van wat eerst bereikt wordt).

(4) Deze optionele autoverzekering is niet inbegrepen in de prijs van de XC40 Recharge (Twin). U heeft de mogelijkheid om de XC40 Recharge (Twin) zonder deze optionele autoverzekering te kopen. De optionele autoverzekering kan uitsluitend worden onderschreven via uw lokale Volvo-verdeler en kan volgende dekkingen omvatten: verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, omnium, bescherming van de bestuurder en rechtsbijstand. Uw lokale Volvo-verdeler is als geregistreerd verzekeringssubagent het best geplaatst om u uitgebreid te informeren over de voorwaarden van deze optionele autoverzekering. In geval van Private Lease is uw complete verzekeringsdekking inbegrepen in de huurprijs. Deze omvat de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand, bescherming van de bestuurder en dekking eigen schade.

 

Geniet van een elektrische rijervaring met intuïtieve technologie en ingebouwde Google Services.

 

 

 
 

De beste navigatie binnen zijn klasse

Dankzij de naadloze integratie van Google Maps in de volledig elektrische XC40 Recharge, realtimeverkeersinformatie en automatische herberekening van de route bereikt u moeiteloos uw bestemming.

 

Meer in-car apps

Omdat we uw ervaring bij Volvo altijd willen verbeteren, blijven we up-to-date en bieden we voortdurend nieuwe, handige apps voor in de auto aan. Zo maken we uw ritten comfortabeler, aangenamer en hopelijk ook helemaal zorgeloos!

 

Altijd up-to-date

De volledig elektrische XC40 Recharge ontvangt automatisch over-the-air updates. Zo wordt uw wagen dus steeds beter en blijft hij up-to-date. Dat is pas genieten!

 

Data-abonnement voor Google Services (indien van toepassing op de gekozen motorisatie): De prijs van de wagen is inclusief toegang tot de volgende digitale diensten en dit voor een periode van 4 jaar vanaf activatie van het data-abonnement: Google Assistant, Google Maps, Google Play Store, de functies op afstand in de Volvo Cars app en het dataverbruik voor de hiervoor vermelde diensten. Na deze periode zal tegen betaling een verlenging of hernieuwing van het abonnement worden aangeboden aan de eigenaar en/of geregistreerde bestuurder van het voertuig.

 
 

Ontdek uw nieuwe thuis. Mobiliteit op uw maat.

 

 
xc40-bev-comfort-callout-1-4x3

Slimme opslagruimtes

Het interieur verrast u met slimme opbergoplossingen voor waterflesjes, sporttassen, telefoons, laptops, afhaalmaaltijden en nog veel meer. In het vak onder de motorkap bergt u de laadkabels handig op.

 
xc40-bev-comfort-callout-2-4x3

Duurzame materialen

Door meer duurzame materialen te gebruiken, vermindert de XC40 Recharge zijn impact op het milieu. Zo bestaat de binnenbekleding bijvoorbeeld volledig uit gerecycleerde kunststof.

 
xc40-bev-comfort-callout-3-4x3

Een perfect binnenklimaat

Koel of verwarm uw wagen voor met slechts één druk op de knop. Dankzij de Volvo On Call-app regelt u, vóór vertrek, de binnentemperatuur van uw wagen op afstand.

 
xc40-bev-scattered-gallery_desktop-2_1

Eersteklas media en immersieve audio

Praat met Google en bedien uw XC40 Recharge zonder handen. Dankzij Google Play-apps en een eersteklas Harman Kardon-geluidssysteem waren u en uw wagen nog nooit zo verbonden met elkaar.

 
 
xc40-bev---2560x1097_0

Ervaar zelf de XC40

Ervaar zelf de Volvo XC40 Recharge en boek een testrit in uw omgeving.

 
plugsurfing-app_2560x1440

Meer dan 300.000 laadpunten

Vind beschikbare oplaadpunten, bekijk prijzen en beheer uw betalingen in de Volvo Cars app. Dankzij onze samenwerking met Plugsurfing hebben bestuurders met een 100% elektrische wagen toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten in heel Europa.

 

Stel nu uw eigen Volvo XC40
Recharge samen