Elektrische winteraanbiedingen

Aanbiedingen

Kies dit jaar voor elektrisch

De komende jaren kiezen we resoluut voor elektrisch. Onze Volvo EX30 beaamt die ambitie nog meer. De nieuwste telg is de meest compacte SUV van ons elektrisch aanbod. Ook de veelzijdige XC40 en C40 genieten een elektrisch rijbereik tot wel 580 km.

De nieuwe Volvo EX30

Onze nieuwe SUV is niet alleen compact, hij is ook duurzaam en is onze meest voordelige elektrische Volvo.

Vanaf € 395 / maand* Uw Vlaamse premie
Geniet van groot rijbereik en een interieur geïnspireerd door de Scandinavische natuur. Met deze elektrische SUV geniet u van een premie van € 5.000.**

 

ex30

De Volvo XC40

Met een ledervrij interieur, slimme opbergoplossingen in elke hoek en rijbereik tot 572 km is de veelzijdige Volvo XC40 perfect op uw maat.

Vanaf € 535 /maand* 5 jaar onderhoud incl.
Start uw elektrisch avontuur aan een voordelige prijs. Geniet van extra gemoedsrust dankzij 5 jaar onderhoud bij de aankoop van uw XC40. ***

 

xc40

De Volvo C40

Het gestroomlijnde design en het grote rijbereik tot 580 km van onze elektrische crossover laat niemand koud.

Nu vanaf € 545/maand* 5 jaar onderhoud incl.
Investeer in uw toekomst met de gedurfde Volvo C40. Geniet van extra gemoedsrust dankzij 5 jaar onderhoud bij de aankoop van uw Volvo C40.***

 

c40
 

* Aanbiedingen voorbehouden voor professionelen. De afgebeelde modellen zijn ter illustratie. Prijzen zijn van toepassing op het basismodel. Prijzen exclusief btw.

** De Vlaamse premie wordt toegepast onder voorwaarden. Bekijk de voorwaarden op deze pagina en contacteer uw verdeler voor meer informatie.

*** Het Volvo Care Offer geldt uitsluitend voor Volvo Recharge Fully Electric en voor een periode van 5 jaar vanaf de afleveringsdatum of 150.000 km (afhankelijk van wat eerst bereikt wordt). Het Volvo Care Offer "Service & Maintenance for Volvo Recharge Fully Electric" dekt uw periodieke onderhoudsbeurten, om de 24 maanden of om de 30.000 km (afhankelijk van wat eerst bereikt wordt), en inclusief de vervanging van de hierna vermelde slijtageonderdelen: remblokken en -schijven (wanneer nodig) en ruitenwisserbladen (1x per jaar). Exclusief vervanging van slijtageonderdelen die hier niet expliciet worden vernoemd.