Aflever opties


Voor klanten van Diplomat & Expat bieden wij diverse leveringsopties. Welke past het beste bij uw leefsituatie?

Levering op uw buitenlandse opdracht

De meest populaire optie is om uw nieuwe Volvo te laten verzenden naar uw huidige bestemming waar u als diplomaat bent toegewezen. U kan de wagen dus bij ons komen afhalen.

Levering op uw buitenlandse opdracht

Directe verzending naar uw volgende opdracht

Wij kunnen uw nieuwe auto rechtstreeks verzenden naar uw volgende post, maar met enkele uitzonderingen (afhankelijk van landen). Neem contact met ons op voor meer informatie.

Als uw volgende bestemming de VS of Canada is, kunt u een Amerikaanse of Canadese specificatieauto buiten de VS en Canada aanschaffen en bezorgen aan de dichtstbijzijnde verkrijgbare stateside retailer. Verzend- en Marineverzekering zijn bij de prijs inbegrepen.

Directe verzending naar uw volgende opdracht

Verzending naar huis vanuit Europa naar de VS

Een uniek aanbod voor Amerikaanse / Canadese diplomaten in Europa. Nadat u met uw wagen met Amerikaanse of Canadese specificaties in Europa heeft gereden, heeft u de mogelijkheid om uw auto op een van de 20 verzendlocaties af te zetten. De auto wordt verzorgd door een van onze agenten die ervoor zorgt dat de auto wordt afgeleverd bij een van de Amerikaanse Canadese Volvo verdelers.

Verzending naar huis vanuit Europa naar de VS

VIP Fabrieksaflevering in Zweden

Onze meest unieke optie is om uw nieuwe wagen bij het Volvo Factory Delivery Center in de thuisstad van Volvo - Göteborg, Zweden, af te leveren. Krijg een persoonlijke presentatie van uw nieuwe auto, beleef een fabrieksrondleiding, het Volvo Museum en meer.

VIP Fabrieksaflevering in Zweden