Diplomat Sales

Op maat van Diplomaten


De top 3 redenen dat diplomaten Volvo kiezen - welke is de belangrijkste voor u? Volvo bedient de diplomaten gemeenschap al sinds 1956, en biedt een van de meest complete diplomaat programma's op de markt.

 

1. Exclusieve prijzen

De beloningen die u verdient

Als diplomaat of expat kunt u altijd een speciale prijs krijgen voor een nieuwe Volvo. Vraag online een offerte van uw favoriete model.

 
Profiteer van geweldige besparingen bij het bestellen van uw luxe uitgeruste Volvo.

Luxueze auto, mooie kortingen

Profiteer van geweldige besparingen bij het bestellen van uw luxe uitgeruste Volvo

 

 

 
Een speciaal ontwikkeld uitrustingspakket voor diplomaten en expat klanten, met een aantal luxe opties tegen een zeer gunstige prijs.

Diplomat aanbiedingen

Kies uw auto, leveringsopties en persoonlijke voorkeuren allemaal in één pakket, en geniet van een eersteklas service in elke fase van uw ervaring met ons.

Als Volvo Diplomat-klant kunt u uw nieuwe Volvo bestellen, afgestemd op uw unieke behoeften, tegen een gereduceerde prijs en met een premium niveau van gegarandeerde service en exclusiviteit.

 

 
Betaal met een maandelijkse vergoeding tot 48 maanden en maak de aankoop van uw nieuwe Volvo zo stressvrij en nuttig als mogelijk. Voor diplomaten en expat klanten in België en Luxemburg. Vraag een offerte aan voor uw favoriete Volvo-model voor actuele tarieven en voorwaarden.

Financiering

Betaal met een maandelijkse vergoeding tot 48 maanden en maak de aankoop van uw nieuwe Volvo zo stressvrij en nuttig als mogelijk. Voor diplomaten en expat klanten in België en Luxemburg. Vraag een offerte aan voor uw favoriete Volvo-model voor actuele tarieven en voorwaarden

 

2. Premium service

Vereerd u te bedienen

Volvo Rutten is een officiële Volvo Diplomat dealer, en onze verkoper Bjorn Meurs is getraind in de kunst van de verkoop aan diplomaten. Wij zijn er zeker van dat wij u de auto van uw dromen en de afleveroplossingen kunnen bieden die aan uw behoeften voldoen.

 
Optimale Service

Service vlakbij

Wij zijn strategisch gelegen aan de N74 in Hechtel, die gemakkelijk bereikbaar is vanaf de grote snelwegen. Wij kunnen u ook onze technische diensten aanbieden in ons tweede dealership te Diest, dat dicht bij verschillende militaire basissen ligt.

 
Een waaier aan specificaties

Een waaier aan oplossingen

Als diplomaat klant kunt u de juiste specificatie selecteren voor uw behoeften. Uw persoonlijke verkoopadviseur, dhr. Bjorn Meurs, helpt u bij het vinden van de beste oplossing voor uw noden en spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans en een mondje Duits

 
Verschillende aflever opties

Verschillende aflever opties

Lokale aflevering, directe verzending of fabrieksaflevering in Zweden? Selecteer uw gewenste optie.

 

 

3. Wereldwijde garantie

Eigenheid voor een internationale levensstijl

Met meer dan 60 jaar ervaring in de verkoop aan diplomaten hebben wij uitgebreide kennis gekregen over de uitdagingen waarmee u met uw internationale levensstijl geconfronteerd wordt. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat u zich even veilig voelt om een Volvo te bezitten dan wanneer u met een Volvo rijdt. Elke diplomaten wagen geniet wereldwijde garantie en wegbijstand

 
Derde jaar garantie

Derde jaar garantie

Wij bieden de mogelijkheid om de bijgeleverde 2 jaar fabrieksgarantie voor een derde jaar tegen een lager tarief te verlengen (geldig voor EU-specificaties).

 
Wegbijstand

Wegbijstand

De bijgeleverde wegenhulp is dagelijks 24 uur per dag beschikbaar voor de eerste drie jaar.

Wie komt in aanmerking voor het Diplomat-programma

Ambassades en consulaten
(Permanente vertegenwoordigingen, missies en delegaties)

Verenigde Naties
(Hoofdorganisatie, UNESCO, IBRD, Wereldbank etc.)

Europese Unie
(Raad, Commissie, Parlement, instellingen, agentschappen, enz.)

Internationale organisaties
(NAVO, OESO, EIB enz.)

exf2_home_eligible_1140x780_0
 

Diplomat & Expat Nieuws

Nieuwsbrief

Meld je aan om updates te ontvangen over nieuwe producten, aanbiedingen, evenementen en meer voor diplomaten en expats. Deze nieuwsbrief is in het Engels.

Meld aan voor de nieuwsbrief