Update COVID-19

Onze werkplaatsen blijven open.


In alle veiligheid.

Showrooms tijdelijk gesloten, maar werkplaatsen open.

 

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van de overheid en de adviezen van gezondheidsexperts nauwgezet op. We doen er alles aan om u de zekerheid te bieden waar u in deze onzekere tijden nood aan heeft.

Door de coronamaatregelen kunnen wij u spijtig genoeg niet meer in onze showrooms verwelkomen tot en met 13 december 2020. We zijn nog steeds bereikbaar, maar vanop afstand. Ook onze digitale tools op onze website staan tot uw beschikking, voor bijvoorbeeld een configuratie of een offerteaanvraag.

Onze werkplaatsen daarentegen blijven wel volledig operationeel. U kan dus op Volvo blijven rekenen voor uw herstellingen, onderhoud en bandenwissels, maar enkel op afspraak en natuurlijk met respect voor de hygiënemaatregelen.

Bestelde u een nieuwe Volvo, dan kan die worden afgeleverd, maar wel buiten de showroom.

Indien u vragen heeft over een reeds gepland onderhoud, herstellingen of andere diensten kan u steeds contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Deze maatregelen blijven van kracht tot 13 december 2020. Op 1 december wordt de situatie geëvalueerd door het Overlegcomité. We houden u uiteraard op de hoogte van eventuele aanpassingen in onze dienstverlening.

Hopelijk zien we elkaar snel terug. Zorg goed voor uzelf en al wie u dierbaar is.