Vanaf € 319/maand

Volvo V40 Private Lease


No stress, all-in: alleen tanken moet u nog zelf doen.

 

Private Lease

Geniet u ook zo van een all-in vakantie zonder u enige zorgen te moeten maken? Stap in uw Volvo V40 T2 Black Edition en met onze all-inclusive formule vanaf € 319*/maand beleeft u elke dag dat zorgeloze reisgevoel.

 

Volvo V40 Private Lease in een notendop

 
VOL-V40PrivateLease-img01-v2-2

Het gemak van de Volvo V40

De Volvo V40 T2 Black Edition is een flexibele break met een ongezien comfort. Deze premiumwagen wordt in Gent gebouwd en heeft een vlotte bediening, veelzijdige interieurmogelijkheden en slimme technologieën.

 
VOL-V40PrivateLease-img02-nl

De wagen van uw keuze

Bij onze all-inclusive formule kiest u zelf de kleur en samenstelling van uw Volvo V40 T2 Black Edition. Tijdens de looptijd van uw contract zorgen wij voor het onderhoud en eventuele wisselstukken voor uw wagen, de omniumverzekering en taksen. U geniet ook van 24/7-pechbijstand.

 
VOL-V40PrivateLease-img03-v2-2

Een royaal uitgeruste wagen

Met de all-inclusive formule zijn in uw wagen verschillende opties standaard inbegrepen. Daarnaast kiest u zelf de volledige samenstelling van uw Volvo.

 

Een royaal uitgeruste wagen

 

Met de all-inclusive formule kiest u zelf de volledige samenstelling van uw wagen. Bovendien zijn de volgende opties standaard inbegrepen: 
 

 • Sensus navigatiesysteem met 3D-navigatie en verkeersinformatie
   
 • Geïntegreerde Volvo On Call-service voor wegbijstand
   
 • Comfortdiensten via de Volvo On Call-app
   
 • Wifi-hotspotfunctie dankzij de geïntegreerde simkaartlezer en 4G-dakantenne
   
 • High Performance-audiosysteem met radio/cd/dvd-speler
   
 • 7”-kleurendisplay met USB-aansluiting
   
 • Connectiviteit dankzij Sensus Connect
   
 • Bluetooth® voor handenvrij bellen en muziekstreaming
   
 • Park Assist-parkeersensoren achteraan
   
 • Metaalkleur
 

* Prijs btw inclusief voor een verhuur berekend op 24 maanden en 10.000 km per jaar. Inclusief: onderhoud, verzekeringen, taksen en zomerbanden. Zonder aankoopoptie.
Volvo Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 à 48 maanden, max. 100.000 km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door AXUS nv, Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (FSMA 016860 A en ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730). 
Aanbod voorbehouden aan particulieren woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier en van ondertekening van het contract, de algemene voorwaarden, het loonsoverdrachtdocument en de verklaring met het oog op verzekeringsdekking. De huurder beschikt niet over een herroepingrecht in het kader van deze huurovereenkomst. Gelieve uw Volvo-dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.

Actie geldig tot en met 30 juni 2019.