HET HYBRIDEVERHAAL BIJ VAN KASTEREN


 

Wij zijn klaar voor de toekomst 

De toekomst is elektrisch. Elektrificatie maakt voertuigen krachtiger en helpt uitlaatgassen en luchtvervuiling te beperken. De plug-in hybride is een efficiëntere, duurzamere vorm van aandrijving. Daarbovenop biedt het ook nog andere voordelen: De T8 Twin Engine modellen zijn niet alleen de meest uitgeruste en krachtigste wagens, ze rijden ook het zuinigst dankzij hun plug-intechnologie. Deze geavanceerde technologie biedt dus een perfecte balans tussen vermogen en efficiëntie.

De plug-in hybridetechnologie

Onze Twin Engine-modellen bieden één van de krachtigste én zuinigste rijervaringen. 'Flexibiliteit' krijgt een heel nieuwe betekenis door de uitmuntende combinatie van zuiver elektrisch batterijvermogen en een zuinige benzinemotor. Het doel? U een onvergetelijke rijervaring bezorgen.

RIJMODI

We hebben onze Twin Engine plug-inhybridemodellen ontwikkeld om perfect aan de behoeften van onze veeleisende klanten tegemoet te komen. Maak uw keuze uit de drie rijmodi: de elektrische Pure-modus voor stil en emissievrij rijden, de krachtige Power-modus voor optimale prestaties of de Hybrid-modus voor superzuinige ritten. één voor elke gelegenheid. 

UW HYBRIDEWAGEN OPLADEN

Om uw hybridewagen op te laden, sluit u hem gewoonweg aan op de netstroom met de daarvoor voorziene oplaadkabel. Dit kan u zowel thuis doen, als op het werk of in de stad. Binnen enkele uren is hij weer klaar om elektrisch te rijden. 

VCC11793_1

NIEUW - DE XC40 T5 TWIN ENGINE!

Krachtige aandrijflijn

De Volvo XC40 T5 Twin Engine is uitgerust met een compleet nieuwe plug-in hybride aandrijflijn en heeft een elektrische actieradius van 54 kilometer.

Het systeemvermogen bedraagt 193 kW (262 pk) en 425 Nm. De XC40 T5 Twin Engine is voorzien van een 10,7 kWh groot accupakket, dat een volledig elektrische actieradius van 54 kilometer mogelijk maakt. In combinatie met zijn relatief lage rijklaar gewicht van 1.871 kg resulteert dit in een gemiddelde CO2-uitstoot (NEDC 2.0) van 43 tot 38 g/km, afhankelijk van de gekozen band/velgcombinatie. Ook wanneer deze CO2-uitstoot wordt uitgedrukt volgens WLTP-weergave, liggen de laagste CO2-waarden voor de XC40 T5 Twin Engine ruim onder 50 g/km (WLTP vanaf 46 g/km)!
 

De nieuwe XC40 T5 Twin Engine is nu bij ons te bestellen vanaf € 45.980! In het late najaar zal hij in productie gaan in onze fabriek in Gent.

227628_New_Volvo_XC40_T5_plug-in_hybrid

Bij Van Kasteren

Ontdek het ruimste Hybridegamma

Wij bieden het breedste aanbod plug-in hybrides op de markt. Sinds 2014 hebben we van elk nieuw model een Twin Engine plug-inhybrideversie. In totaal rijden er in België en Luxemburg al ruim 6.000 plug-in hybrides van Volvo rond. In 2018 was 1 op de 5 verkochte Volvo’s een plug-in hybride (in de modellen waar dit aangeboden wordt).

OPERAN_02_RANGE_02_180702 hybride
 

Onze experts helpen u graag!

Wenst u meer informatie, een testrit of een detailsimulatie op uw maat? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze hybride-experts Joris of Stijn. Telefonisch bereikbaar via 052 250145 of per mail naar info@vankasteren.be.