Alle info op een rijtje

Onze afleverprocedure


Hier vindt u stap voor stap alle uitleg om u voor te bereiden op de afleverprocedure.

Aanmaken en bezorgen

Volvo ID

Om gebruik te kunnen maken van de onlinediensten van Volvo moet u in het bezit zijn van een Volvo ID. Om uw aflevering vlotter te laten verlopen vragen wij u op voorhand een Volvo ID aan te maken en deze ons tijdig te bezorgen zodat wij het ID aan uw wagen kunnen koppelen.

Light version-TIM00556_PILOTASS

Download de app

Volvo Cars app

U kan vooraf alvast de Volvo Cars App downloaden. Volvo Cars combineert een mobiele app, wifi in uw wagen en tijdbesparende verbonden diensten die maar één doel hebben: uw leven gemakkelijker en aangenamer maken.

Volvo on call app 1

Alle uitleg over uw wagen

Aflevering van uw nieuwe Volvo

Voor de aflevering van uw nieuwe Volvo trekken wij graag voldoende tijd uit om u alles te vertellen over uw nieuwe wagen. Zo kunt u veilig de weg op en genieten van uw Volvo. 

Aflevering volvo

Extra aandachtspunten

Praktische info

  • Is uw BA verzekering in orde? U heeft een groene kaart nodig. Indien wij uw verzekering verzorgen, zullen we daar natuurlijk zelf voor zorgen.
  • Zijn uw nieuwe nummerplaten aangevraagd?  Misschien werden ze bij ons afgeleverd, dan kan er niks misgaan. Indien uw wagen nog moet worden ingeschreven dan vindt u in bijlage bij deze e mail de aanvraag tot inschrijving. Deze moet verwerkt worden door uw B.A. verzekeraar.
  • Als wij uw huidige wagen overnemen, denk dan aan de volledige set boorddocumenten. Vergeet niet dat inschrijvingsbewijzen sedert 2013 in twee delen zijn, en dat wij beide delen nodig hebben. Leg ook alle sleutels klaar.
  • Als wij een wagen overnemen en die staat op een vennootschap, of op een BTW plichtige eenmanszaak, dan zal u een verkoopfactuur moeten maken. Denk eraan dat hierop de VIN nummer en kilometerstand van uw wagen moeten vermeld worden.
  • Het saldo van de wagen kan u d.m.v. overschrijving of bankcheque betalen. De bankcheque mag u op dag van de aflevering meebrengen. Indien u via overschrijving betaald, dient het saldo op de rekening te staan op de dag van aflevering. Rek.nr. KBC BE31 4139 2246 0155. Mogen wij u toch veiligheidshalve vragen om een afschrift van de overschrijving mee te brengen, waarvoor dank.
  • Indien u van plan bent om een deel cash te betalen hou er dan rekening mee dat wij enkel bedragen kleiner dan 3.000 euro kunnen accepteren. Het gedeelte dat u zelf nog dient te betalen dient contant te worden betaald.
VO_03397_VolvoRetail_1 - kopie