ONZE SHOWROOM EN WERKPLAATS BLIJVEN GEOPEND TIJDENS DE WERKEN!

Van Kasteren Dendermonde Verbouwt


Praktische info

Door de werkzaamheden zijn er enkele praktische wijzigingen doorgevoerd betreffende de bereikbaarheid van onze parking en de locatie van onze showroom en receptie. Om u voor te bereiden op uw bezoek geven wij hier de praktische informatie mee over de huidige situatie.

OPRIT

De gebruikelijke oprit is afgesloten. Er is een tijdelijke oprit gemaakt aan de linker zijkant van het terrein. Gelieve bij uw bezoek deze oprit op te rijden tot helemaal ten einde ne uw wagen achteraan op de parking te parkeren.

RECEPTIE EN SHOWROOM

Onze receptie bevindt zich in de containers die voor de werkplaats zijn geplaatst. Onze showroom is tijdelijk verplaatst naar de werkplaats, ingang ter hoogte van de receptie containers. 

PARKEREN VAN WAGENS NA DE OPENINGSUREN

Gelieve uw wagen na de openingsuren vooraan op straat te parkeren. De sleutelbox bevindt zich nog steeds op de huidige locatie aan onze brievenbus.

oprit

Benieuwd naar het resultaat?

Wij zijn open tijdens het autosalon!

Kom onze vernieuwde vestiging ontdekken tijdens het autosalon vanaf 10 januari 2020 en geniet van uitzonderlijke saloncondities op heel het Volvo gamma. Daarnaast krijgt u bij bestelling van uw nieuwe wagen een exclusieve Dendermondse cadeaumand om de opening te vieren! 

234740_The_new_Volvo_S60 2

Opendeurweekend

SAVE THE DATE

Vier de opening met ons mee tijdens ons opendeurweekend op 14 en 15 februari:

Vrijdag 14 februari
Openingsavond klanten, partners en genodigden

Zaterdag 15 februari
Opendeurdag voor het grote publiek

Kom en ontdek Volvo op een compleet nieuwe manier! 

Openingsweekend Dendermonde
 

Van oude garage naar 'groen gebouw'

VAN KASTEREN SLAAGT DE GROENE WEG IN

 
20191203_131503

Zonnepanelen

Ons hele dak is bedekt met zonnepanelen die het zonlicht opvangen en omzetten in groene energie voor verwarming en het opladen van onze elektrische wagens.

 
P1033400-2

Warmtepomp

Deze energie wordt door onze warmtepomp omgezet in verwarming en warm water en wordt vervolgens door de centrale sturing efficiënt verdeeld over heel het gebouw. Zo kunnen we milieuvriendelijk verwarmen met maar liefst 60% minder CO2!

 
P1033412

Isolatie

Om de warmte niet verloren te laten gaan hebben we heel het gebouw ingepakt met extra dikke isolatie in de muren en plafonds.

 
P1033498

LED-Verlichting

Ook hangt er overal LED-verlichting om zo weinig mogelijk te verbruiken.