Van Kasteren Sint-Niklaas

Vacatures


 

AFTERSALES MANAGER 

Bij garage Van Kasteren, Volvo-verdeler sinds 1976, draait alles om mobiliteit. Dankzij onze kwalitatieve totaalservice – lees: een gemotiveerd team en state-of-art materiaal – spelen we dagelijks perfect in op de behoeften van onze klanten en kunnen we hen binnen de kortste keren verder helpen.

JE FUNCTIE

 • Je bent verantwoordelijk voor de customer service afdeling in Dendermonde en Sint-Niklaas en je leidt de operationele processen en ondersteuning voor service en sales in goede banen.
 • Je streeft naar een optimaal rendement van de afdelingen met een bijzondere aandacht voor zowel onze externe als interne klanten.
 • Je staat in voor de uitvoering van de strategische plannen inzake after sales. De ‘Volvo Personal Service’ is een vernieuwende aanpak en dient verder te worden geoptimaliseerd. Hier speel je als coach een cruciale rol in.
 • Je zorgt voor voldoende aanwezigheid op de werkvloer, tussen jouw collega’s, en dit in beide vestigingen.
 • Samen met de bedrijfsleider en de sales manager maak je deel uit van het managementteam.

JE PROFIEL

 • Je weet maar al te best hoe je een team en een organisatie moet sturen. Leidinggeven zit in je genen en je hebt er relevante ervaring mee.
 • Als ‘gemba’ aanhanger ligt je focus op dagdagelijks aanwezig zijn tussen de mensen, voortdurend bijsturen, en als het moet ook zelf bijspringen.
 • Je denkt procesmatig, je bent pro-actief en hands-on.

ONS AANBOD

 • Onze sterkste troeven zijn onze mensen. Wij voorzien voor jou dan ook graag o.m. een aantrekkelijk loon, aangevuld met bonussen, een firmawagen, smartphone en maaltijdcheques.
 • We geven je de kans om je persoonlijke ambititie en leidinggevende talenten in de praktijk om te zetten waardoor onze vestigingen nog beter werken en wij onze klantenservice optimaliseren.

INTERESSE?

Stuur dan je CV en motivatie via mail naar info@vankasteren.be en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Wij zijn op zoek naar jou!

Vacature Aftersales Manager

 

MEDEWERKER VERKOOPADMINISTRATIE

Bij Garage Van Kasteren, Volvo-verdeler sinds 1976, draait alles rond mensen en hun mobiliteit. Dankzij onze kwalitatieve totaalservice – lees: een gemotiveerd team en top-of-mind materiaal – spelen we dagelijks perfect in op de behoeften van onze klanten en kunnen we hen binnen de kortste keren verder helpen. Meer nog, met ‘Volvo Personal Service’ verlenen wij een ongeziene persoonlijke service aan onze klanten.

Om onze interne organisatie verder te optimaliseren, zijn wij op zoek naar een (m/v) medewerker verkoopadministratie.

JE FUNCTIE

 • Als medewerker verkoopadministratie verschijn jij op het toneel zodra de bestelbon voor een nieuwe wagen ondertekend is. Vanaf dat moment stel jij alles in het werk om de levering van de wagen correct en vlot te laten verlopen. Je zorgt voor de volledige opmaak van het administratief dossier in ons eigen systeem én in het systeem van Volvo. Verder sta je ook o.m. in voor de opmaak van de werkorders en bereid je alles tot in de puntjes voor wat betreft leasing en financiering.
 • Een kritische houding heb je zeker nodig. Zo verwachten wij van jou bijvoorbeeld dat je nagaat of de bestelde wagen wel volledig overeenkomt met de vereisten en wensen van de klant en dat de financiële regeling - financiering of leasing - overeenstemt met de eigen verwachtingen van Garage Van Kasteren.
 • Je volgt het hele dossier nauwgezet op tot de uiteindelijke aflevering van de bestelde wagen. Daarbij sta je ook in voor de (digitale) communicatie met de klant in verband met zijn bestelling.
 • Je trekt aan de kar om processen te verbeteren, te digitaliseren en onze klantenlevering te optimaliseren.

JE PROFIEL

 • Word jij onze toekomstige medewerker verkoopadministratie? Dan hou je ervan om dossiers van A tot Z op te volgen, beschik je over een kritische ingesteldheid en heb je oog voor detail. In geval van tekortkomingen in het dossier koppel je terug naar de verkoper.
 • Je voelt je thuis in de wereld van IT en ERP-systemen.
 • Je bent communicatief, een echte teamplayer en stressbestendig.
 • Vanzelfsprekend heb je een uitgesproken interesse voor de autosector.

ONS AANBOD

 • Jij krijgt een zeer boeiende en gevarieerde functie in een innovatieve werkomgeving met ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Wij voorzien een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

INTERESSE?

Stuur dan je CV en motivatie via mail naar info@vankasteren.be en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Wij zijn op zoek naar jou!

Vacature verkoopsadministratie

 

AUTOTECHNIEKER

Bij garage Van Kasteren, Volvo-verdeler sinds 1976, draait alles om mobiliteit. Dankzij onze kwalitatieve totaalservice – lees: een gemotiveerd team en state-of-art materiaal – spelen we dagelijks perfect in op de behoeften van onze klanten en kunnen we hen binnen de kortste keren verder helpen.

JE FUNCTIE

 • Je speelt een centrale rol binnen de werking van onze garage. In tegenstelling tot een ‘traditionele’ technieker, die a.h.w. de werkplaats niet verlaat, word jij mee het gezicht van Van Kasteren t.a.v. de klant. Je plant zelf je afspraken in en communiceert rechtstreeks met de klant. Zodra die laatste binnenkomt, treed jij verder op als aanspreekpunt. Vooraleer de wagen naar de werkplaats gereden wordt, overloop je met de klant de voorziene werken. Nadien bespreek je met de klant de uitgevoerde werken en maak je de factuur op.
 • De eigenlijke werken aan de wagen doe je samen met een collega (want je werkt in duo teams), zodat de wachttijd voor de klant beperkt blijft tot ongeveer een uur. Daarbij sta je zelf in voor de vereiste wisselstukken en mogelijk (extra) opzoekwerk m.b.t. specifieke problemen. Bij onverwachte complicaties contacteer je de klant om de situatie uit te leggen en een oplossing in beider belang te vinden.
 • Natuurlijk word je in je werk ondersteund door een support team, dat je helpt met moeilijke gevallen en zaken van je kan overnemen.

JE PROFIEL

 • Wij kijken uit naar een kandidaat met een technische background en sterke interesse in automechanica/electronica. Ook al heb je nog geen specifieke ervaring in de sector, wij voorzien de nodige opleidingen zodat je uitgroeit tot een volwaardige autotechnieker.
 • Bovenop je technische interesse kan je uitpakken met een flinke portie gezond verstand, je communiceert vlot en organiseert graag je eigen planning. Vooral ben je een teamplayer en sta je graag in contact met klanten.
 • Je gaat vlot om met alles wat PC en smartphone is.
 • In het kader van Volvo Personal Service geef je je elke dag ten volle om de kwaliteit van onze planning, dienstverlening en communicatie naar een nog hoger niveau te stuwen en zo volledig tegemoet te komen aan de verwachtingen van de klant.

ONS AANBOD

 • Jij krijgt een erg boeiende en gevarieerde functie in een toffe en ambitieuze groep. Wij voorzien een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra’s.
 • Je komt terecht in een innovatieve werkomgeving met ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

INTERESSE?

Stuur dan je CV en motivatie via mail naar petervanbogaert@vankasteren.be en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Wij zijn op zoek naar jou!

Meer dan een AUTOTECHNICUS