Laat u overtuigen door onze schone, krachtige elektrische wagens – vernieuwd voor meer rijplezier en een klimaatneutrale toekomst.

Onze toekomst is elektrisch


 

Plug-Inhybride

 

Lage tot geen CO2-uitstoot

De extra elektromotor ondersteunt de verbrandingsmotor en zorgt zo mee voor een lage CO2-uitstoot. In de Pure-modus pendelt u zelfs helemaal elektrisch en dus zonder uitstoot.

 

Ongezien flexibel

Maak uw keuze uit de drie rijmodi: de Pure-modus voor stil en emissievrij rijden, de Power-modus voor optimale prestaties of de Hybrid-modus voor superzuinige ritten met een zo groot mogelijk rijbereik.

 

Krachtige rijervaring

Wat de omstandigheden ook zijn, de elektro- en benzinemotor slaan de handen in elkaar voor moeiteloze prestaties en een vlotte, verfijnde rit.

 

De plug-inhybrides van Volvo

Welke Volvo u ook verkiest, er is altijd een erg efficiënte plug-inhybrideversie van te vinden.

 
Volvo S60 Twin Engine

S60 Twin Engine

Tot 5 personen

 
Volvo S90 Twin Engine

S90 Twin Engine

Tot 5 personen

 
Volvo V60 Twin Engine

V60 Twin Engine

Tot 5 personen

 
Volvo V90 Twin Engine

V90 Twin Engine

Tot 5 personen

 
Volvo XC40 Twin Engine

XC40 Twin Engine

Tot 5 personen

 
Volvo XC60 Twin Engine

XC60 Twin Engine

Tot 5 personen

 
Volvo XC90 Twin Engine

XC90 Twin Engine

5-7 personen

 

Mild Hybrid

 

Vlotter op weg

De Mild Hybrid-technologie maakt de rijervaring net weer wat verfijnder. De motor start meteen opnieuw, zodat u vanuit stilstand snel en soepel weer op weg bent.

 

Lager brandstofverbruik

De geïntegreerde startergenerator vermindert de belasting van de motor actief en dat drukt het brandstofverbruik, vooral als u in en rond de stad rijdt.

 

Meer vermogen

Met teruggewonnen elektrische energie geeft de geïntegreerde startergenerator de verbrandingsmotor een duwtje in de rug, zodat u nog krachtiger kunt accelereren.

 

De modellen met Mild Hybrid-technologie van Volvo

 
XC60 Mild Hybrid

XC60 Mild Hybrid

Tot 5 personen

 
XC90 Mild Hybrid

XC90 Mild Hybrid

5-7 personen

 

Volledig Elektrisch

 

Geen schadelijke uitstoot

Geen uitstoot van kooldioxide of stikstofoxide tijdens het rijden. Alleen maar het pure plezier dat vrijheid u biedt ... zonder dat onze wereld er een prijs voor betaalt.

 

Een nieuwe manier van rijden

De volledig elektrische aandrijving staat garant voor een uiterst inspirerende, stille en verfijnde rijervaring, met een onmiddellijk beschikbaar koppel voor snelle starts en een soepele, gelijkmatige acceleratie bij elke snelheid.

 

Handig voor elke dag

Een grote batterij staat gelijk aan een groot rijbereik. Zo moet u niet te vaak opladen. En als het daar toch tijd voor is, gaat dat heel gemakkelijk en comfortabel – zelfs bij u thuis.

XC40 Recharge

Onze eerste volledig elektrische SUV komt eraan in 2020. De looks van een echte SUV, een krachtige elektrische aandrijving, een groot rijbereik en tal van handige functies: met deze Volvo rijdt u duurzamer zonder toegevingen te moeten doen.

Volvo XC40 Recharge