De Volvo XC90 Recharge.

Fiscaal interessanter dan ooit.


De vernieuwde Volvo XC90 Recharge plug-inhybride
stoot nu slechts 47g CO2/km uit en is voor 97,68%
fiscaal aftrekbaar.

 

Belgische fiscaliteit. Zweedse innovatie.

De vernieuwde Volvo XC90 Recharge plug-inhybride stoot nu slechts 47g CO2/km (NEDC 2.0) uit. Dat maakt hem in België 97,68% fiscaal aftrekbaar en dus de ideale bedrijfswagen. Het is een investering die zichzelf bijna volledig terugbetaalt en waar iedereen beter van wordt: u en uw bedrijf, uw familie, en de planeet. Voor korte ritten kan dat zelfs volledig elektrisch. De XC90 Recharge, ontwikkeld door Zweedse Volvo ingenieurs, is met zijn vele geavanceerde technologieën, luxueuze interieur en ruime comfort grote klasse tot in het kleinste detail. Met deze premium SUV rijdt u zorgeloos de toekomst tegemoet.

 

Uw trouw wordt beloond

U bent de trotse bezitter van een Volvo, en deze trouw aan ons merk wensen wij te belonen. Daarom bieden wij u vanaf nu een getrouwheidspremie van € 2.000 excl. btw, cumuleerbaar met de huidige condities, bij aankoop van een nieuwe Volvo XC90 T8*. 

Ga ermee langs bij uw Volvo-verdeler en op vertoon van het inschrijvingsbewijs van uw huidige Volvo geniet u van deze korting van 2.000 euro excl. btw. Dit aanbod loopt slechts tot eind september 2020.

 

 

Ontdek alle kenmerken

 

Opgeladen voor een vlotte rit

De elektrische en de benzinemotor werken harmonieus samen in deze ultieme plug-inhybride SUV. Het resultaat? Minder uitstoot, meer grip en meer vermogen.

 

Een helpende hand

Het rijhulpsysteem met Curve Speed Adaption past uw kruissnelheid automatisch aan. Dat komt uw comfort en veiligheid ten goede, in elke verkeerssituatie.

 

Parkeer moeiteloos

Vier camera's met hoge resolutie geven u een bovenaanzicht in 360°, zodat u vol vertrouwen een krappe parkeerruimte in en uit rijdt.

 

Plaats voor iedereen

Ook in een gedeelde ruimte heeft iedereen nood aan een eigen plekje. Onze ruime zetelopties voor tot zeven inzittenden maken van samen reizen een aangename en comfortabele ervaring.

 

Hemels zicht

Dankzij het kantelbare panoramische dak geniet u ogenblikkelijk van frisse lucht en een prachtig zicht op de wereld daarbuiten. Hemels toch?

 

Voel de luxe

Het uitzonderlijk fijne nappaleder oogt én voelt erg luxueus, zodat iedereen in alle rust kan ontspannen.

 

Adem zuivere lucht in

Wij dragen zorg voor het milieu, zowel buiten als in de wagen. Ons luchtkwaliteitssysteem met geavanceerde filtertechnologie – een wereldwijde primeur – zorgt ervoor dat u in de wagen zuivere lucht inademt.

 

Als muziek in de oren

Uit de perfect geplaatste Bowers & Wilkins luidsprekers komt steevast een kristalhelder geluid. Waar u zich ook in de wagen bevindt, het lijkt altijd alsof u op de eerste rij van een concert geniet.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe groter de beloning van Volvo.

Door te opteren voor de XC90 plug-inhybride, compenseert Volvo u voor de hoeveelheid stroom die u gebruikt om deze 1 jaar lang op te laden.

EF2_1jaargratis
 

*  Getrouwheidsactie geldig van 15/05/2020 tot en met 30/09/2020.

Deze actie is enkel geldig bij de aankoop van een nieuwe Volvo XC90 T8 en mag gecumuleerd worden met de huidige condities. Actie geldig voor particuliere en fleetklanten waarvan de Volvo personenwagen minimum 6 maanden ingeschreven is op hun persoonlijke naam of op naam van hun firma. Voor de particuliere klanten is deze premie geldig voor alle personen die onder hetzelfde dak wonen indien dit door een officieel document kan gestaafd worden, weliswaar beperkt tot 1 premie per huishouden.

 

BOEK UW TESTRIT

Ervaar hem in het echt.