Wat


Maak kennis met Volvo Personal Service, een totaal nieuwe aanpak in de after-sales.

RELAX. WIJ ZORGEN VOOR UW VOLVO.

Wie recent op onderhoud kwam in onze hoofdzetel in Zottegem, heeft er al mee kennis gemaakt: Volvo Personal Service, een totaal nieuwe aanpak in de after-sales. Onze techniekers werden opgeleid tot Personal Service Technician (PST): zij nemen uw Volvo in ontvangst, overlopen met u wat er aan uw wagen moet gebeuren en voeren die werken ook uit. Rechtstreeks. Geen tussenpersonen meer en dus geen verloren communicatie meer. Het is een uniek en vernieuwend concept in de after-sales, maar het werkt.

 

RELAX. WIJ ZORGEN VOOR UW VOLVO.

SAMEN STERK

Onze techniekers werken in wisselende teams van twee personen aan uw Volvo. Daardoor worden werken die vroeger 2 uur duurden, nu op een uur afgerond en kan u dus ook veel sneller weer over uw Volvo beschikken. Door in team te werken leren de techniekers ook veel meer van elkaar en kunnen wij meer werk verzetten op minder plaats / hefbruggen.
De techniekers halen ook veel meer voldoening uit hun werk en zijn nog meer uitgedaagd om topkwaliteit af te leveren. Ook hoger opgeleide profielen, die we broodnodig hebben om aan onze hoogtechnologische wagens te werken, zien zo’n job als Personal Service Technician zitten, een win-win voor iedereen met andere woorden.

Samen sterk - Volvo Personal Service

LEAN = NO WASTE

In productiemiddens is het principe bekend: lean werken betekent maximale waarde creëren voor de klant met zo min mogelijk verspilling. Weg dus met de overvolle werkkarren waar de juiste sleutel niet snel gevonden kan worden, weg met honderden stappen rond en onder de wagen, weg met magazijniers die urenlang stockbestellingen staan uit te pakken en terug in te pakken per technieker. Onze VPS werkplaats in Zottegem wordt na elke onderhoudsbeurt kort schoongemaakt, de noodzakelijke tools voor de techniekers hangen duidelijk in uniforme kasten, de onderdelen worden per wagen in een doos geleverd en bijbestellingen worden tot 3 keer per dag nageleverd. De techniekers zijn op elkaar ingesteld en werken als een vlot geoliede machine aan uw Volvo. Snel en efficiënt, maar uiteraard steeds met oog voor kwaliteit.

LEAN = NO WASTE

CARWASH

In onze nieuwe vestiging in Zottegem werd ook een carwash geïntegreerd. Wij vragen € 12 (incl. btw) wanneer u uw Volvo graag proper gewassen heeft na uw onderhoudsbeurt.

Wij zijn een one-stop-shop met andere woorden waar we alles voor uw Volvo ter harte nemen: onderhoud en herstellingen, carrosseriewerk, ruitherstellingen en –vervanging, reiniging,  bandenwissels en bandenhotel service, bestickering, ombouw (lichte vracht, dierenarts, …), u noemt het, wij doen het. Voeg daar alle services in de verkoop aan toe (verkoop, leasing, renting, financiering, sterke eigen verzekering Volvo Insurance, extended protection, private lease) en u weet dat u maar bij 1 iemand hoeft te zijn voor alles wat uw Volvo of wagenpark betreft.

Carwash-Volvo-Zottegem

DAILY MEETING

Dagelijks houden onze techniekers een 10 minuten meeting onder leiding van een ‘Andon’ waarin zeer gestructureerd dezelfde items besproken worden, bijvoorbeeld de wagens die nog niet werden afgewerkt, ontbrekende tools, orde op de werkplek, vragen vanuit het team, nieuwe Volvo nota’s… Zo blijft iedereen op de hoogte en verwatert de VPS werkmethode niet.

DAILY MEETING Volvo Zottegem

WELKOM IN ONZE LIVING ROOM

Het halen en brengen van uw wagen naar de garage is tijdrovend voor u, wij beseffen dat. In het nieuwe VPS verhaal is uw wagen echter veel sneller geserviced, waardoor veel klanten ervoor kiezen om te wachten. Daarvoor richtten we een gezellige ‘living room’ in waar u kan werken of lezen terwijl u wacht. Er is gratis wifi en koffie, tijdschriften, de krant van de dag en zelfs een vergaderzaal voor een kleine meeting zodat de wachttijd nooit verloren is.

Als wachten geen optie is voor u, kan u gratis beschikken over een elektrische vervangfiets of tegen betaling over een huurwagen.

Welkom in onze living room in Zottegem