Onderhoud zonder zorgen

Volvo Service Plan


 

Zorgeloos onderhoud met Volvo Service Plan

Gun uzelf gemoedsrust met het officiële onderhoudsprogramma van Volvo Cars. U betaalt eenmalig de premie bij afsluiten van uw Volvo Service Agreement, en hoeft zich daarna geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw Volvo. Onze intern opgeleide Volvo-technici staan de komende jaren immers in voor het onderhoud van uw wagen en houden hem in topconditie. Alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma vervangen dienen te worden, zijn inbegrepen. Zo komt u nooit voor budgettaire verrassingen te staan.

Laat uw zorgen over aan onze Volvo-experts

Inbegrepen in uw Volvo Service Plan :

 • Onderhoud in alle erkende Volvo-werkplaatsen in België en het Groothertogdom Luxemburg
 • Volvo Car Service om de 30.000 km of om de 12 maanden
 • Vervangen van filters, bougies en olie inbegrepen
 • Bijvullen* van ruitensproeiervloeistof inbegrepen
 • Health-check, software-updates en carwash** inbegrepen
 • Jaarlijkse verlenging van uw Volvo Assistance inbegrepen
 • Overdraagbaar contract bij verkoop van de wagen

* 2x per jaar: tijdens de onderhoudsbeurt en op een zelfgekozen moment
  tussen 2 onderhoudsbeurten in
** indien beschikbaar in de gekozen Volvo-werkplaats 

VOL_VSA-EF2_3
 

ONDERHOUD ZONDER ZORGEN

 
VOL_VSA_list1

Een snel, maar uitgebreid onderhoud

Teken in op een Volvo Service Plan en wij zorgen voor het periodieke onderhoud, jaarlijks of om de 30.000 km, afhankelijk van wat u eerst bereikt. Daar doen we nog een gratis health-check van uw wagen bovenop, maar ook software-updates en een jaarlijkse verlenging van uw Volvo Assistance. Ook filters, bougies en olie vervangen of het bijvullen van ruitensproeiervloeistof is inbegrepen. Als uw Volvo-werkplaats beschikt over een carwash, geven we uw wagen met plezier ook een wasbeurt.

 
VOL_VSA_list2

Nog meer gebruiksgemak met Volvo Service Plan Plus

De klassieke Volvo Service Plan-formule dekt het periodieke onderhoud van uw Volvo en alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma daarbij vervangen dienen te worden. Volvo Car Service Plan Plus is een uitbreiding hierop en dekt ook slijtageonderdelen zoals remblokken en -schijven, ruitenwisserbladen en 12V-batterij voor ultieme gemoedsrust.

 
VOL_VSA_list3

Uw Volvo steeds in topconditie

Met het Volvo Service Plan kunt u in elke Volvo-werkplaatsen terecht en kunt u erop vertrouwen dat uw Volvo in de beste conditie blijft en dus een hogere restwaarde houdt. bovendien volgt het onderhoudscontract uw wagen, wat een extra troef is als u hem doorverkoopt.

 

Antwoorden op uw vragen

 • Waar kan ik terecht voor onderhoud met een Volvo Service Plan?

  U kan terecht bij alle erkende Volvo-werkplaatsen in België en het Groothertogdom Luxemburg.

 • Wat is inbegrepen in een Volvo Service Plan?

  Het periodieke onderhoud (om de 30.000 km/1 jaar), alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma daarbij vervangen dienen te worden (filters, olie, bougies), een health-check, software-updates, jaarlijkse verlenging van Volvo Assistance en een wasbeurt (indien beschikbaar in de Volvo-werkplaats van uw keuze).

 • Is het bijvullen van mijn ruitensproeiervloeistof inbegrepen?

  Ja, zowel voor Volvo Service Plan als Volvo Service Plan Plus! Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de ruitensproeiervloeistof sowieso bijgevuld. Daarnaast kan u tussentijds nog een extra keer langskomen om die te laten bijvullen.

 • Wat is het verschil tussen Volvo Service Plan en Volvo Service Plan Plus?

  Volvo Service Plan dekt het periodieke onderhoud van uw Volvo, zonder slijtageonderdelen. Volvo Service Plan Plus is een uitbreiding hierop en dekt bijkomend slijtageonderdelen zoals remblokken en -schijven, remvloeistof, ruitenwisserbladen, batterijen en lampjes.

 • Kan ik mijn bestaande Volvo Service Plan overzetten wanneer ik een nieuwe Volvo koop?

  Nee, een Volvo Service Plan volgt de wagen, wat een extra troef is als u hem verkoopt. Voor uw nieuwe Volvo kunt u wel een nieuw Volvo Service Plan afsluiten.

 • Kan ik op elk moment een Volvo Service Plan (Plus) afsluiten?

  U kan een Volvo Service Plan of Volvo Service Plan Plus afsluiten voor uw Volvo tot net voor de eerste onderhoudsbeurt of maximaal één jaar na de aflevering van uw wagen (afhankelijk van wat zich eerst voordoet).

 

Alle adviesprijzen inclusief 21% btw en onder voorbehoud van (druk)fouten en/of vergissingen. Aanbod geldig bij alle Volvo-verdelers en erkende Volvo-werkplaatsen in België en het Groothertogdom Luxemburg (lokale prijzen inclusief 16% btw). Vraag uw Volvo-verdeler naar de meest actuele informatie. Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving in specificaties en prijzen voorbehouden.