Volvo EC40

Maak kennis met onze eerste 100% elektrische crossover. Start vandaag nog met uw online bestelling of bekijk de EC40 bij Jacobs Cars Dilsen.

 

Tot 507 km
elektrisch rijbereik*

 

4.7s
0-100 km/u

 

100%
ledervrij

 

Google
ingebouwd

 

* De cijfers voor het rijbereik zijn onder voorbehoud en zijn gebaseerd op schattingen en berekeningen van Volvo Cars voor de EC40. Deze resultaten worden niet gegarandeerd. Het werkelijke rijbereik en energieverbruik onder reële omstandigheden kunnen variëren, afhankelijk van het rijgedrag en andere externe factoren. De laadtijden variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij, de laadapparatuur, en de staat van de batterij en van het voertuig. In afwachting van voertuigcertificering.

 

U en uw elektrische wagen, altijd verbonden

 
 

De toekomst is nu

Met de EC40 laat Volvo zien hoe we perceptie willen veranderen. Deze wagen is onze katalysator voor een duurzamere keuze in persoonlijke mobiliteit.

 

Voel de verandering

In de stad of op de snelweg behoudt u met slechts één pedaal comfortabel de controle. Dankzij de snelle, soepele acceleratie van de EC40 beleeft u keer op keer opwindende sensaties.

 

Ingebouwde Google

Google Assistant, Google Maps en Google Play zijn perfect geïntegreerd voor een uniek gebruiksgemak en verbonden rijervaring. Zeg gewoon 'Hey Google' en u bent vertrokken!

 

Stel nu uw eigen
Volvo EC40 samen