Volvo Personal Service


 

Met de aankoop van een Volvo koopt u gemoedsrust. Wat u ook nodig hebt, Scancar Brasschaat staat voor u klaar en houdt uw Volvo in topconditie. We ontwikkelden een eigen serviceconcept dat persoonlijk en efficiënt is, waarbij we niet enkel voor uw wagen zorgen, maar ook voor u.
We noemen het Volvo Personal Service.

Welkom in een eenvoudigere toekomst

Als eerste in de automobielsector introduceert Volvo een nieuw type werkplaats, om het onze klanten gemakkelijker te maken. We verruilen daarbij onze traditionele werkwijze voor een nieuwe aanpak van onderhoud en reparatie in onze werkplaats.

Omdat we efficiënt in teamverband werken – zoals bij een Formule 1-pitstop – zijn de meeste werkzaamheden binnen een uur af te werken. Voor wie zich de extra rit van en naar de garage wil besparen, staat onze comfortabele lounge ter beschikking. 

Bovendien kan u met elke vraag terecht bij uw persoonlijke servicetechnicus (PST), die zich bekommert om u en uw auto.

Dit concept, dat we Volvo Personal Service noemen, zorgt ervoor dat het onderhouden van uw wagen zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk wordt.

scancar-brasschaat-II-1

Aangepaste werkplaats

We hebben onze werkplaats aangepast om ook beter te kunnen voorzien in de behoeften van onze klanten. Niet alleen in die van hun auto‘s. Tijdens uw bezoek staat onze comfortabele lounge tot uw beschikking. U voelt zich meteen thuis dankzij de warme en kleurrijke uitstraling vast meteen thuis voelt. 

Onze lounge biedt een ontspannen, stijlvolle en comfortabele omgeving.  Dit zal u bij andere autowerkplaatsen niet snel aantreffen. Zo bevestigen we onze focus op de persoon, designed around you.

U kunt in de lounge wachten tot het onderhoud van uw auto afgerond is. Geniet van een authentieke Zweedse ‘fika’. Ga zitten met een heerlijk kopje koffie, een typisch Zweeds kaneelbroodje of een andere zoete lekkernij, en neem in alle rust een krant of tijdschrift door. Of maak gebruik van het gratis wifi-netwerk om uw e-mails te lezen of wat te werken. 

U kunt natuurlijk ook van de gelegenheid gebruik maken om de nieuwe Volvo-modellen in de showroom eens van dichtbij te bekijken. Als u zin krijgt om een proefrit te maken met één van onze nieuwe modellen, vraag onze verkoper dan zeker naar de mogelijkheden.

Even wachten terwijl er aan uw wagen gewerkt wordt, bespaart u extra reistijd van en naar de werkplaats. En voordat u het beseft, staat uw auto klaar. Terug in topconditie en paraat voor vele kilometers op de baan.

scancar-brasschaat-44

Uw persoonlijke servicetechnicus regelt alles

Voortaan regelt uw persoonlijke servicetechnicus (PST) alles voor u en uw wagen. Hij of zij plant uw afspraak in, neemt uw Volvo in ontvangst en verricht het vereiste onderhouds- of reparatiewerk. Hij draagt de auto na afloop persoonlijk weer aan u over en legt uit welke werkzaamheden werden uitgevoerd.

Dit betekent dat u bij ieder bezoek aan uw Volvo-verdeler wordt verwelkomd door een bekend gezicht. Een professional die uw auto en uw persoonlijke voorkeuren als geen ander kent. Alles wordt eenvoudiger wanneer uw aanspreekpunt ook degene is die aan uw auto werkt. Iemand die u kunt vertrouwen en die al uw vragen kan beantwoorden, dankzij kennis en informatie uit de eerste hand.

Ongecompliceerd, handig en geruststellend.

scancar-brasschaat-II-28