Onderhoud zonder zorgen

Volvo Service Agreement


 

Zorgeloos onderhoud met Volvo Service Agreement

Gun uzelf gemoedsrust met het officiële onderhoudsprogramma van Volvo Cars. U betaalt eenmalig de premie bij afsluiten van uw Volvo Service Agreement, en hoeft zich daarna geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw Volvo. Onze intern opgeleide Volvo-technici staan de komende jaren immers in voor het onderhoud van uw wagen en houden hem in topconditie. Alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma vervangen dienen te worden, zijn inbegrepen. Zo komt u nooit voor budgettaire verrassingen te staan.

Laat uw zorgen over aan onze Volvo-experts

 • Onderhoud in alle erkende Volvo-werkplaatsen in België en het Groothertogdom Luxemburg
 • Volvo Genuine Service om de 30.000 km of om de 12 maanden
 • Vervangen van filters, bougies en olie inbegrepen
 • Bijvullen* van ruitensproeiervloeistof inbegrepen
 • Health-check, software-updates en carwash** inbegrepen
 • Jaarlijkse verlenging van uw Volvo Assistance inbegrepen
 • Overdraagbaar contract bij verkoop van de wagen

* 2x per jaar: tijdens de onderhoudsbeurt en op een zelfgekozen moment
  tussen 2 onderhoudsbeurten in
** indien beschikbaar in de gekozen Volvo-werkplaats 

VOL_VSA-EF2_3
 

ONDERHOUD ZONDER ZORGEN

Volvo Service Agreement

Met het officiële onderhoudsprogramma van Volvo Cars maakt u de beste keuze om uw Volvo in topconditie te houden. U betaalt eenmalig de premie bij afsluiten van uw Volvo Service Agreement, en hoeft zich daarna geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw Volvo. Onze intern opgeleide Volvo-technici staan de komende jaren immers in voor het onderhoud van uw wagen. Alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma vervangen dienen te worden, zijn inbegrepen.

 
VOL_VSA_list1

Een slimme en simpele oplossing

Teken in op een Volvo Service Agreement en wij zorgen voor het periodieke onderhoud, jaarlijks of om de 30.000 km, afhankelijk van wat u eerst bereikt. Daar doen we nog een gratis health-check van uw wagen bovenop, maar ook software-updates en een jaarlijkse verlenging van uw Volvo Assistance. Als uw Volvo-werkplaats beschikt over een carwash, geven we uw wagen met plezier ook een wasbeurt.

 
VOL_VSA_list2

Nog meer gebruiksgemak met Volvo Service Agreement Plus

De klassieke Volvo Service Agreement-formule dekt het periodieke onderhoud van uw Volvo en alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma daarbij vervangen dienen te worden (zoals filters, olie, bougies). Volvo Service Agreement Plus is een uitbreiding hierop en dekt ook slijtageonderdelen als remblokken en -schijven, remvloeistof, ruitenwisserbladen, 12V-batterij en lampjes voor ultieme gemoedsrust.

 
VOL_VSA_list3

Minder waardeverlies voor uw auto

Met uw Volvo Service Agreement kunt u in alle erkende Volvo-werkplaatsen terecht en kunt u erop vertrouwen dat uw Volvo in topconditie blijft en dus een hogere restwaarde houdt. Het onderhoudscontract volgt bovendien uw wagen, wat een extra troef is als u hem doorverkoopt.

 

Antwoorden op uw vragen

 • Waar kan ik terecht voor onderhoud met een Volvo Service Agreement?

  U kan terecht bij alle erkende Volvo-werkplaatsen in België en het Groothertogdom Luxemburg.

 • Wat is inbegrepen in een Volvo Service Agreement?

  Het periodieke onderhoud (om de 30.000 km/1 jaar), alle onderdelen die volgens het officiële Volvo-onderhoudsprogramma daarbij vervangen dienen te worden (filters, olie, bougies), een health-check, software-updates, jaarlijkse verlenging van Volvo Assistance en een wasbeurt (indien beschikbaar in de Volvo-werkplaats van uw keuze).

 • Is het bijvullen van mijn ruitensproeiervloeistof inbegrepen?

  Ja, zowel voor VSA als VSA+! Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de ruitensproeiervloeistof sowieso bijgevuld. Daarnaast kan u tussentijds nog een extra keer langskomen om die te laten bijvullen.

 • Wat is het verschil tussen VSA en VSA+?

  Volvo Service Agreement dekt het periodieke onderhoud van uw Volvo, zonder slijtageonderdelen. Volvo Service Agreement Plus is een uitbreiding hierop en dekt bijkomend slijtageonderdelen zoals remblokken en -schijven, remvloeistof, ruitenwisserbladen, batterijen en lampjes.

 • Kan ik mijn bestaande Volvo Service Agreement overzetten wanneer ik een nieuwe Volvo koop?

  Nee, een Volvo Service Agreement volgt de wagen, wat een extra troef is als u hem verkoopt. Voor uw nieuwe Volvo kunt u wel een nieuwe Volvo Service Agreement afsluiten.

 • Kan ik op elk moment een Volvo Service Agreement (Plus) afsluiten?

  U kan een VSA of VSA+ afsluiten voor uw Volvo tot net voor de eerste onderhoudsbeurt of maximaal één jaar na de aflevering van uw wagen (afhankelijk van wat zich eerst voordoet).

 

Alle adviesprijzen inclusief 21% btw en onder voorbehoud van (druk)fouten en/of vergissingen. Aanbod geldig bij alle Volvo-verdelers en erkende Volvo-werkplaatsen in België en het Groothertogdom Luxemburg (lokale prijzen inclusief 16% btw). Vraag uw Volvo-verdeler naar de meest actuele informatie. Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving in specificaties en prijzen voorbehouden.