fully electric

Volvo EX40


 

Verantwoordelijk rijplezier

Ontdek deze Volvo en start vandaag nog uw bestelling online.*
Onze volledig elektrische compacte SUV is op-en-top Volvo en gebouwd in België.

 

 

Tot 500 km
Elektrisch rijbereik

 

27 min
Snelladen 10-80%

 

4,9s
Acceleratie (0-100 km/u)

 

408 pk
Vermogen

 

De cijfers voor het rijbereik zijn onder voorbehoud en zijn gebaseerd op schattingen en berekeningen van Volvo Cars voor de EX40. Deze resultaten worden niet gegarandeerd. Het werkelijke rijbereik en energieverbruik onder reële omstandigheden kunnen variëren, afhankelijk van het rijgedrag en andere externe factoren. De laadtijden variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij, de laadapparatuur, en de staat van de batterij en van het voertuig. In afwachting van voertuigcertificering.

 

Geniet van een elektrische rijervaring met intuïtieve technologie en ingebouwde Google Services.

 

 

 
 

De beste navigatie binnen zijn klasse

Dankzij de naadloze integratie van Google Maps in de volledig elektrische EX40, realtimeverkeersinformatie en automatische herberekening van de route bereikt u moeiteloos uw bestemming.

 

Meer in-car apps

Omdat we uw ervaring bij Volvo altijd willen verbeteren, blijven we up-to-date en bieden we voortdurend nieuwe, handige apps voor in de auto aan. Zo maken we uw ritten comfortabeler, aangenamer en hopelijk ook helemaal zorgeloos!

 

Altijd up-to-date

De volledig elektrische EX40 ontvangt automatisch over-the-air updates. Zo wordt uw wagen dus steeds beter en blijft hij up-to-date. Dat is pas genieten!

 

Data-abonnement voor Google Services (indien van toepassing op de gekozen motorisatie): De prijs van de wagen is inclusief toegang tot de volgende digitale diensten en dit voor een periode van 4 jaar vanaf activatie van het data-abonnement: Google Assistant, Google Maps, Google Play Store, de functies op afstand in de Volvo Cars app en het dataverbruik voor de hiervoor vermelde diensten. Na deze periode zal tegen betaling een verlenging of hernieuwing van het abonnement worden aangeboden aan de eigenaar en/of geregistreerde bestuurder van het voertuig.

 
 

Ontdek uw nieuwe thuis. Mobiliteit op uw maat.

 

 
xc40-bev-comfort-callout-1-4x3

Slimme opslagruimtes

Het interieur verrast u met slimme opbergoplossingen voor waterflesjes, sporttassen, telefoons, laptops, afhaalmaaltijden en nog veel meer. In het vak onder de motorkap bergt u de laadkabels handig op.

 
xc40-bev-comfort-callout-2-4x3

Duurzame materialen

Door meer duurzame materialen te gebruiken, vermindert de EX40 zijn impact op het milieu. Zo bestaat de binnenbekleding bijvoorbeeld volledig uit gerecycleerde kunststof.

 
xc40-bev-comfort-callout-3-4x3

Een perfect binnenklimaat

Koel of verwarm uw wagen voor met slechts één druk op de knop. Dankzij de Volvo On Call-app regelt u, vóór vertrek, de binnentemperatuur van uw wagen op afstand.

 
xc40-bev-scattered-gallery_desktop-2_1

Eersteklas media en immersieve audio

Praat met Google en bedien uw XC40 Recharge zonder handen. Dankzij Google Play-apps en een eersteklas Harman Kardon-geluidssysteem waren u en uw wagen nog nooit zo verbonden met elkaar.

 
 
xc40-bev---2560x1097_0

Ervaar zelf de EX40

Ervaar zelf de Volvo EX40 en boek een testrit in uw omgeving.

 
plugsurfing-app_2560x1440

Meer dan 300.000 laadpunten

Vind beschikbare oplaadpunten, bekijk prijzen en beheer uw betalingen in de Volvo Cars app. Dankzij onze samenwerking met Plugsurfing hebben bestuurders met een 100% elektrische wagen toegang tot meer dan 300.000 oplaadpunten in heel Europa.

 

Stel nu uw eigen Volvo EX40 samen