fully electric

Volvo EX90 Recharge


 

Volvo EX90 Recharge

Met fierheid presenteren we de nieuwe volledig elektrische Volvo EX90.  Stel online uw Volvo EX90 samen en wij houden u op de hoogte wanneer de wagen beschikbaar is.

 

600 km

Elektrisch rijbereik *

 

408 pk

Vermogen

 

30 min.

Oplaadtijd
(snelladen 10-80%)

 

7 zitplaatsen

Voor volwassenen

 

* Rijbereik op basis van realistische WLTP- en EPA-rijcycli in gecontroleerde omstandigheden voor een nieuw voertuig. Het werkelijke rijbereik kan variëren. Cijfers zijn gebaseerd op de voorlopige doelstelling. In afwachting van definitieve voertuigcertificering.

 

Safe space-technologie

 
LiDAR-volvo-ex90

LiDAR

Een nieuw tijdperk van veiligheid

De geavanceerde standaardset met radars, camera's en ultrasone sensoren wordt in de Volvo EX90 aangevuld met LiDAR-technologie die de omgeving voor de auto voortdurend scant. Zo kan het systeem een zeer nauwkeurige schatting maken van de vorm en de grootte van objecten en ontstaat er een driedimensionaal beeld van de omgeving. Als we dit beeld van de buitenomgeving koppelen aan de huidige toestand van de bestuurder, kunnen we vaststellen wanneer de bestuurder extra ondersteuning nodig heeft. In dit geval treedt het veiligheidssysteem in werking.

 
pilot-assist-volvo-ex90

Pilot Assist

Verbeterde ondersteuning van de bestuurder

Dankzij de verbeterde ondersteuning voor de bestuurder verloopt uw rit in de Volvo EX90 veel soepeler en meer ontspannen. Uw wagen houdt het verkeer en de rijstrookmarkeringen in de gaten en ondersteunt u door uw snelheid en afstand aan te passen aan de huidige rijomstandigheden. Het systeem beperkt ook de snelheid in scherpe bochten en biedt stuurondersteuning bij het veranderen van rijstrook. Als het systeem merkt dat de bestuurder niet reageert, kan de wagen op de rijstrook tot stilstand worden gebracht.

 
 

Stel nu uw eigen
Volvo EX90 Recharge samen