Volvo Rutten bouwt...

Nieuwe concessie


 

Het begin van een nieuw hoofdstuk!

Onze garage aan de Leuvensesteenweg kon onze groei niet meer volgen. Uitbreiden was hier helaas geen optie.
Dus hebben we de handen uit de mouwen gestoken en zijn we op zoek gegaan naar een locatie die voldoet aan al onze noden, en ons in staat zal stellen om onze klanten nog tevredener te maken.

Veel hard werk later hebben we onze intrek genomen in onze nieuwe garage.

Ontdek hier onder enkele van de punten waar we ons op gefocust hebben.

 

 

Klik hier voor de filmpjes van het bouwproces!

Een nieuwe locatie...

Aan de turnhoutsebaan!

Omdat uitbreiden aan de Leuvensesteenweg helaas geen optie was moesten we op zoek naar een nieuwe locatie. We vonden deze in de vorm van een mooie, ruime bouwplaats aan de Turnhoutsebaan. De open vlakte op de afbeelding hier naast is waar we onze nieuwe garage gebouwd hebben.

We bouwden hier een ruime toonzaal met plaats voor zowel nieuwe Volvo's als Volvo Selekt tweedehandswagens. Een moderne werkplaats zorgt ervoor dat onze Techniekers uw wagen in de beste omstandigheden kunnen onderhouden. Buiten zijn er ruime parkeermogelijkheden. Dankzij een jewel box en kleine showroom op het dak zijn we hier ook goed zichtbaar vanaf de Schaluinstraat.

Onze bouwplaats aan de Turnhoutsebaan

Uniek in België:

Energie neutraal bouwen

Net als onze garage in Hechtel is ook dit gebouw energie neutraal. Dat wil zeggen dat we alle energie die we nodig hebben zelf opwekken. Dit doen we onder meer door het gebruik van zonnepanelen, diepteboringen en warmtepompen. Daarnaast slaan we overtollige energie zelf op in een grote batterij. Voor het sanitair, de carwash en het poetswater maken we gebruik van regenwater.

Om een zo laag mogelijk energieverbruik te krijgen hebben we onze noden uitvoerig bestudeerd, en werd er in het ontwerp speciale aandacht besteed aan isolatie en het zoveel mogelijk vermijden van koudebruggen. Daarnaast is het gebruik van glas beperkt om het warmteverlies zo klein mogelijk te houden. Het volledige gebouw wordt het hele jaar door op een constante temperatuur gehouden door gebruik van vloerverwarming.

Volvo is heel erg begaan met duurzaam ondernemen, en wij bij Rutten volgen deze filosofie. Lees meer over het wereldwijde "Omtanke" duurzaamheidsprogramma.

Zonnepanelen

Zweeds design,

Gebouwd rond u

U als klant bent natuurlijk heel belangrijk in dit hele verhaal. Onze nieuwe garage is voorzien van een prachtige Scandinavische lounge, met comfortabele zeteltjes, tafels en stoelen. Bovendien kan u hier tijdens het wachten genieten van een kop koffie, en gebruik maken van onze wifi.

Voor mensen die graag wat werk verzetten tijdens het onderhoud zijn er ook werkruimtes en een vergaderzaal beschikbaar.

Scandinavische Lounge